AC Milan – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 08.
2023. május 10. szerda, 21:00 Giuseppe Meazza
Milan
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nem gondoltam volna, hogy két olasz csapat is be fog jutni a legjobb négy közé a világ legrangosabb kupasorozatában. És ha hozzátesszük, hogy az EL-ben is ketten vannak (Roma, Juventus), valamint az EKL-be is bejutott az elődöntőbe egy olasz csapat (Fiorentina), akkor elmondhatjuk, hogy idén olasz-uralom van a kupákban.

A negyeddöntő kisorsolásakor azt mondtam, a legjobb négy között Benfica – Napoli találkozókat fognak rendezni. Nagyon nem így lett, noha mindkét kiesett csapat – véleményem szerint – esélyesebb volt. Lehet, hogy az Inter és az AC Milan a bajnokságban nem azt hozzák, amit a szurkolók látni szeretnének, de itt, a BL-ben egy teljesen más – megbízhatóbb – arcukat mutatják.

Városi rangadó, először AC Milan – Inter, majd jövő héten jön majd a visszavágó.

Az online sportfogadás szerelmeseinek ez is egy igazi csemege, a bukik pedig jó szorzókat adtak nekünk. A Librabetnél 3.10 most a hazai győzelem, 2.55 a vendég, 3.12 a döntetlen.

AC Milan

Győzelemmel hangolt az AC Milan a szerda esti BL-elődöntőre, hazai pályán nyertek rangadót, méghozzá a Lazio ellen (Ismael Bennacer és Theo Hernández góljaival), akik így lecsúsztak a második helyről. A piros-fekete csapat szempontjából ez egy rendkívül fontos győzelem volt, továbbra is tartják a lépést a többiekkel, kicsit meg tudtak lépni az őket üldöző Atalanta – AS Roma kettőstől, akár még az ezüst is meg lehet a maradék három fordulóban.

De Pioliék szeme előtt sokkal inkább van a BL-szereplés, nagyon régóta, 2006/2007 óta nem jártak itt. Akkor végül meg is nyerték a sorozatot, ami most nagy meglepetés lenne, a négy csapat közül őket tartják a legesélytelenebbnek.

Hazai pályán nem veretlenek, a Chelsea győzött ellenük 2-0-ra, a többi mérkőzésüket viszont megnyerték. A kieséses szakaszban a Tottenham és a Napoli csapatait is 1-0-ra, ami azt sejteti, hogy sokat foglalkoznak a védekezéssel, és teszik ezt hibátlanul.

Eltiltott nincs az együttesben, sérült viszont igen. Mégpedig egy nagyon fontos sérült. A Lazio elleni mérkőzés 11. percében Rafael Leaot le kellett cserélni, és a hírek szerint csak a hónap végén, az utolsó bajnoki fordulóra térhet vissza. Tehát a BL-ben nem valószínű, hogy még láthatjuk őt. De lehet, hogy már idén egyáltalán nem. És amikor legközelebb pályán lesz, már nem a rossoneri mezét viseli majd…

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Tomori, Kjaer, Hernández – Krunic, Tonali – Messias, Bennacer, Brahim – Giroud

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.05.Serie A
inter
1:0
milan
Serie A
2023.01.18.Olasz Szuperkupa
milan
0:3
inter
Olasz Szuperkupa
2022.09.03.Serie A
milan
3:2
inter
Serie A
2022.04.19.Olasz Kupa
inter
3:0
milan
Olasz Kupa
2022.03.01.Olasz Kupa
milan
0:0
inter
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Nem csak a piros-feketék, de az Inter is győzelmet aratott a hétvégén, szintén egy rangadón. Ők is római csapatot vertek, de nem otthon, hanem idegenben. A Stadio Olimpicoban megrendezett mérkőzés kevés gólt hozott, szám szerint kettőt, és mindkettőt Simone Inzaghi együttese szerezte.

Federico Marco volt az első, aki gólnak örülhetett, aztán Romelu Lukaku következett. Az Inter nagyon keményen összeszedte magát, a korábbi gyenge időszaknak már vége, és ez nem csak a BL-ben látszik, hanem a Serie A-ban is. No meg az Olasz Kupában, ahol hamarosan a gárda döntőt játszik.

Az Inter kemény csoportból érkezett, kemény ellenfeleken kellett túljutniuk, az, hogy itt vannak, csak azt bizonyítja, hogy nagyon erős csapat az övék.

Lényegében hazai pályán fognak játszani most is, és a visszavágón is, így jelen pillanatban nem érzem szükségesnek, hogy a hazai és idegenbeli statisztikáikat külön megnézzük.

Legutóbb a Benficát verték, azelőtt meg az FC Portot.

Eltiltott itt sincs, sérült viszont igen. Robin Gosens és Milan Skriniar eddig sem játszhatott, most sem fognak, plusz még csatlakozott hozzájuk Danilo D’Ambrosio.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Dzeko, Martínez

Tippelde

Mostanában sokkal több sikere volt Calhanogluéknak, a Szuperkupában 3-0-ra, a bajnokságban 1-0-ra győztek tavasszal. Ősszel pedig kikaptak.

A két együttes idényének csúcspontja következik, mindkettő nagyon fog koncentrálni, nehogy végzetes hibát kövessenek el. Óvatos játékra számítok, kevés gólra. Két és fél gól alatti eredmény a mi mostani tippünk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső