Bayern München – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 31.
2022. november 01. kedd, 21:00 Fussball Arena Munchen
Bayern Munich
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A C csoportban már egyáltalán nincs nyitott kérdés. Ezért itt lesz talán a legnehezebb dolgunk. A Bayern München úgy fogadja az Intert, hogy biztosan csoportelsők, és emiatt Julian Nagelsmann könnyen lehet, hogy a meccsen lehetőséget ad azoknak a játékosoknak, akik általában csak a kispadról szállnak be, esetleg még onnan sem.

Az Internél ugyanez a helyzet, fixen második helyen állnak, és nem biztos, hogy erre a találkozóra akarnak energiát pocsékolni. Na, emiatt lesz a Bayern München – Inter mérkőzés nagyon érdekes.

Hamarosan VB, a két csapat pedig egész sok játékost ad a válogatottakba – főleg a hazaiak -, ez is egy szempont, ami befolyásolhatja a találkozót.

A Bayern München maximum arra hajthat, hogy meglegyen a százszázalékos csoportkör, eddig öt meccsüket nyerték meg, gólt alig kaptak, fura, de csak a Viktoria Plzen talált a hálójukba, a két nagyot úgy verték meg, hogy Manuel Neuer és Sven Ulreich kapuja is érintetlen maradt.

A bukmékerek hazai győzelmet várnak, a tippmesterek által hozott szorzók ezt mondják. A Bayern győzelmére 1.40-et kapunk, a döntetlen már majdnem 5-szörös pénzt ér, míg az Inter sikerére 7-szeres.

Az előző fordulóban történt

Idézzük fel tegnapi összefoglalónkból, mi történt az ötödik körben!

A meccsre már a kiesés tudatában mentek ki a hazaiak, és hiába volt kissé tartalékos a Bayern, így is lefocizta őket, látszott a Barcán, megfogta őket az, hogy az Inter nyert.

Az első félidőben már két góllal elhúzott a Bayern, a kilencedik percben már vezettek, Serge Gnabry hatalmas labdájával Sadio Mané indult meg, lefutotta védőjét, aztán a kifutó kapus mellett a hálóba lőtt. Tanítani való volt a támadás, a gólpassz, a befejezés…

Húsz perccel később lőtték a másodikat, megint egy gyors támadás végén találtak be. Az általában csak cserepadon helyet foglaló, ám mostanában több szerephez jutó Eric Maxim Choupo-Moting tört be a tizenhatoson belülre, majd éles szögből leadott lövése ter Stegen lábai között utat talált a kapuba.

A 43. percben majdnem szépített a Barca, de Ligt és Lewandowski csaptak össze a tizenhatoson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, de később megváltoztatta a döntését, mivel a holland előbb a labdát rúgta el.

A második félidő elép lapos volt, a hajrában jött pár szép jelenet, néhány helyzet, no meg egy gól. Vagyis kettő, még az 56. percben Serge Gnabry találatát nem adták meg les miatt. A hosszabbításban lőtt találatot sem a spanyolok szerezték, hanem a németek egy francia által. Benjamin Pavard csereként állt be fél órára, de így is le tudott tenni egy gólt az asztalra. A Bayern csoportelső, ez már biztos, jó eséllyel százszázalékosan hozzák le a csoportjukat…

Az Inter úgy kezdett bele a meccsbe, hogy tudták, ha nyernek, megvan a második hely. Mi is sejtettük, hogy meglesz a győzelem, hiszen a Plzen egy rendkívüli módon szimpatikus együttes, de tudásban nem ér fel a milánóiakhoz. És ez a meccsen be is bizonyosodott. Tippünk az volt, hogy csak a hazaiak nem fogják a győzelmet a véletlenre bízni, és megszórják Stanekéket. Ez jött is.

Az első gólra azért sokat kellett várni, Henrikh Mkhitaryan a 35. percben fejelte az elsőt. A fejes nem volt túl erős, Stanek ebben egy kicsit lehet, hogy benne volt, de mindenképp jár a dicséret a gólpasszt jegyző Bastoninak, és magának a gólszerzőnek is.

Az első góltól fellelkesült az Inter, és már a lefújás előtt bebiztosították a győzelmüket, a 42. percben Edin Dzeko passzolta az üres kapuba Federico Dimarco beadását. Nem volt nehéz dolga a veterán csatárnak.

Aki egyébként nem csak egyszer, hanem kétszer talált a hálóba, a 65. percben kicsit távolabbról vette be Jindrich Stanek hálóját a bosnyák, ezzel mrá 3-0 volt az állás az Internazionale együttesének.

A hajrában beállt a sokáig sérült Romelu Lukaku is, és ha már beállt, akkor rúgott is egy gólt, megnyugtatva a szurkolókat, hogy a kihagyás nem vett ki belőle semmit. A 83.-ban állt be, öt perccel később meg beköszönt, ő is közelről vette be a vendégek kapuját.

Bayern München

Nem sok csapat van, amelyik szászázalékosan zárhat, a Bayern München mellett csak a Napoli zárhat csak győzelmet szerezve. A bajorok a szezon során volt, hogy botladoztak, de ez a Bundesligán belül maradt, a BL-ben az erős csoport ellenére megőrizték veretlenségüket. Sőt… A gárda öt győzelemmel, 16 rúgott és 2 kapott góllal áll most, ez nagyon meggyőző.

Közben a bajnokságban is ismét magukra találtak, sorra jönnek a győzelmek, és most már sikerült előzniük, visszaállt a világ rendje, megint a Bayern München vezeti a Bundesligát.

A hétvégén 6-2-es győzelmet arattak a Mainz ellen hazai pályán, Serge Gnabry, Jamal Musiala, Sadio Mané, Leon Goretzka, Mathis Tel és Eric Maxim Choupo-Moting találtak be. Most is látszik, hogy Lewandowski távozása után nem lett új gólfelelős, hanem csapatként osztoznak meg a terheken.

Egyelőre az nem tiszta, hogy Julian Nagelsmann milyen kezdőt küld majd pályára. Várhatóan egy vegyes csapatot, lesznek tehát tartalékok, fiatalok a kezdőben, de a kulcsemberek is.

Hazai pályán már régóta nem verték meg őket, lassan egy éve volt az utolsó kudarc az Allianzban. Az utolsó öt meccsen egyaránt nyertek.

Van változás sérültek terén, Lucas Hernández, Manuel Neuer, Leroy Sané, Bouna Sarr és Thomas Müller mellé csatlakozott Matthijs de Ligt is.

A várható kezdőcsapat:

Ulreich – Mazraoui, Upamecano, Pavard, Davies – Goretzka, Sabitzer – Coman, Musiala, Mané – Choupo-Moting

Egymás elleni meccsek:

Meglehetősen simán győzött az első fordulóban a Bayern München a Giuseppe Meazzában, 2-0-ra verték az Intert, amely nem talált fogást a németeken. Ez a korábbi években is így volt, tétmeccsen 2011-ben sikerült megverni a rekordbajnokot a kék-feketéknek. A két meccs között három barátságos meccsük volt, melyből kettőt a Bayern München nyert meg, egyet az Inter. Ám nem gondolom, hogy ezekből le lehet vonni bármit, szezon előtti felkészülési meccsekről van szó, amikor inkább a fizikum felépítése meg a show számít, nem az eredmény…

Előző 5 meccs eredménye
2022.09.07.Bajnokok Ligája
inter
0:2
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2017.07.27.ICC
bayern münchen
0:2
inter
ICC
2016.07.30.ICC
inter
1:4
bayern münchen
ICC
2015.07.21.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
1:0
inter
Barátságos Mérkőzés
2011.03.15.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:3
inter
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

A célját elérte a csapat, őszintén szólva nem gondoltam, hogy ilyen simán eldől, hogy az Inter megy tovább, nagyobb ellenállásra számítottak a Barcelonától. Ahogy a Bayernnek, úgy az Internek is volt gyengébb időszaka a szezonban, de láthatóan ők is túl vannak rajta.

Az utolsó hét meccsükből hatot megnyertek, csak a Barcával ikszeltek idegenben. A hétvégén megint sima győzelmet arattak, a bajnokságban a Sampdoria következett, akiket 3-0-ra vertek meg, de Vrij, Barella és Correa találtak a hálóba.

Egyre feljebb lépnek, de a Napoli még mindig messze van. Minden bizonnyal felesleges kockázatot ők sem akarnak vállalni, így lehetőséget kapnak a keveset játszók is. Lukaku kétlem, hogy a kezdőbe kerül, fokozatos, lassú tempóban engedik be a mélyvízbe a belgát, lesz olyan meccs, ahol sokkal fontosabb, hogy játékra kész legyen.

Simone Inzaghi szerencséjére friss sérült nincs, Marcelo Brozovic mellett Gabriel Brazao és Dalbert nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Handanovic – Skriniar, Acerbi, D’Ambrosio – Darmian, Gagliardini, Asllani, Mkhitaryan, Gosens – Martínez, Dzeko

Tippelde

Nehéz, mivel nem tudhatjuk, az edzők mennyire fognak tartalékolni. Ebben a felállásban a Bayern Münchennek több esélye van, részemről mindenképp megy is rájuk egy kis pénz.

Ami a gólokat illeti… Mivel felszabadultan játszhatnak mindketten, nem kizárt, hogy legalább három gólt láthatunk, szóval a hazai győzelem mellett az over 2,5 is jó tippnek tűnik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső