Bayern München – Manchester City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 18.
2023. április 19. szerda, 21:00 Fussball Arena Munchen
Bayern Munich
vs
Man City

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A mai napunk hasonlóan fog alakulni, mint a tegnapi. Elsőként Bajnokok Ligája-negyeddöntők, aztán angol másodosztály. Holnap viszont már jön az Európa-liga és az Európa-konferencialiga.

Münchenben nem csitulnak a kedélyek. Hiába távozott Julian Nagelsmann, hiába érkezett Thomas Tuchel és Lőw Zsolt, a Bayern mondjuk úgy, messze nem a régi fényében tündököl. Emellett még egy kis verekedés is borzolta a kedélyeket, no meg egy hétvégi bajnoki pontvesztés.

Szóval, nem könnyű most a bőrgatyások szurkolóinak lenni. Annál könnyebb a Man Cityt kedvelni. Pep Guardiola legénysége az elődöntő küszöbén, és a szezon végére még a bajnoki reményeik is újra élnek.

Háromgólos hátrányt ledolgozni még ennek a csapatnak is nehéz, szinte lehetetlen feladat. De azért mindent meg fognak tenni a játékosok. És az online sportfogadás szereplői készülnek is a Bayern München – Manchester City mérkőzésre, nagyon is. A hazaiakra az Unibetnél 2.70-et fizetnek, a döntetlen 3.80 épp, a vendégek sikere most 2.45.

Bayern München

Fentebb már mondtam, nem csitulnak a kedélyek Münchenben. Most egy picit bővebben kifejtem. Szóval a válogatott szünet alatt gyorsan megszabadultak Julian Nagelsmanntól, a helyére jött Thomas Tuchel, és az első meccsen úgy tűnt, sikerült is gatyába rázni a fiúkat, a Dortmund ellen arattak magabiztos győzelmet, és visszavették a vezetést a bajnokságban.

Aztán kiestek a kupából, csúfos vereséget szenvedtek a Manchester ellen, és a hétvégén is pontot vesztettek, a Hoffenheimmel nem bírtak otthon.

Említettem egy balhét is, Sadio Mané és Leroy Sané a BL-meccs közben már összekaptak, majd az öltözőben ütés is történt, a szenegáli ütötte meg a németet. Hogy miért, az most mindegy is. A következmény fontosabb, Manét félmillió euróra megbüntették, és állítólag még az is felmerült, hogy felbontják a szerződését. Ezt Sané akadályozta meg a hírek szerint.

Ami a holnapi meccset illeti: Tuchel dönthet úgy, hogy az instabil védelem leggyengébb pontját, vagyis Dayot Upamecanot kiveszi, ebben az esetben Benjamin Pavard kerül középre. Nem ez a francia kedvenc posztja…

Joao Cancelo lehet a jobbhátvéd, aki épp a Man Citytől érkezett, és van némi elszámolnivalója Pep Guardiola felé.

Manuel Neuer és Lucas Hernández még mindig sérültek, míg Eric Maxim Choupo-Moting szereplése kérdéses.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Cancelo, Pavard, de Ligt, Davies – Kimmich, Goretzka – Coman, Musiala, Sané – Gnabry

Egymás elleni meccsek:

Igazi tétmeccsük nyolc év óta nem volt, pedig olyan csapatok ezek, akik általában a nagy kupáknál ott vannak a végelszámolásnál. A 2014-es BL-meccset követően a múlt héten találkoztak ismét, és a Bayern Münchennél nem fognak szívesen emlékezni erre a találkozóra. Annak ellenére, hogy a Bayernnek is megvoltak a helyzetei – különösen Leroy Sané izgett-mozgott jól a pályán – a gólokat a hazaiak szerezték. Nem is egyet, rögtön hármat. Először Rodri rúgott egy bombagólt, majd Bernardo Silva fejese talált utat Yann Sommer kapujába, végül Erling Haaland kotort be egy labdát.

Innen már nagyon nehéz lesz fordítani. A Bayern hazai pályán nyert már a City ellen, de három góllal még egyszer sem…

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.11.Championship
man city
3:0
bayern münchen
Championship
2022.07.24.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
0:1
man city
Barátságos Mérkőzés
2018.07.29.ICC
bayern münchen
2:3
man city
ICC
2016.07.20.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
1:0
man city
Barátságos Mérkőzés
2014.11.25.Championship
man city
3:2
bayern münchen
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Manchester City

Újfent reálissá vált a bajnoki cím a Manchester City számára, de őket most sokkal jobban érdekli minden bizonnyal a Bajnokok Ligája. Ez az a trófea, amit a csapat még sosem szerzett meg, pedig voltak már nagyon közel hozzá. Tavaly az elődöntőben egy hajszálra voltak a győzelemtől, de azt a Real Madridot nem lehetett megverni abban az évben.

Most nagy előnnyel utaznak Münchenbe, ráadásul tele vannak önbizalommal. Látszik a játékukon ez, példának okáért a hétvégén is nagyon magabiztosan verték a Leicestert, otthon rúgtak nekik hármat, John Stones után Erling Haaland duplázott.

Régóta nem kaptak már ki, de igazából most még az is beleférne, ha megúsznák három kapott gól alatt. No, persze nem ez az elvárás a menedzser részéről.

Miután az odavágón bomba formát mutattak, meglepődnék, ha Guardiola más csapatot küldene pályára. Minden adott ahhoz, hogy ugyanaz a kezdő jöjjön létre, egyedül Phil Foden hiányzik továbbra is.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Akanji, Dias, Aké – Stones – Rodri – B. Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish – Haaland

Tippelde

Benne van a pakliban a hazai csapat gólszerzése, ennél több azonban szerintem nincs. A Cit nagyon motivált, és a forma is azt mutatja, csak ők juthatnak tovább.

A becsületüket meg kell őrizniük a hazaiaknak, véleményem szerint be fognak találni, ahogy a City is. Mi most csak erre tippelünk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső