Benfica – Club Brugge: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 06.
2023. március 07. kedd, 21:00 Estadio do SL Benfica
Benfica
vs
Club Brugge

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Elérkeztünk a nap csúcspontjához, legalábbis sokan hiszik, hogy ez a két meccs lesz az. Bevallom, a két Bajnokok Ligája meccs közül az egyik valóban nagy izgalmakat tartogathat, a másik – ez – azonban nem feltétlenül. A Benfica és a Club Brugge csap össze, a nyolcaddöntő visszavágóján, ahol a továbbjutás szinte már zsebben van a portugáloknak.

A Club Brugge ittléte hatalmas meglepetés, de látszik, hogy valami most már nagyon nincs rendjén a belgáknál. Carl Hoefkens azután, hogy a BL-ben továbbvitte a csapatot, a bajnokságban csak szenvedett, ami miatt távozni kellett neki, érkezett Scott Parker, és nem lehet azt mondani, hogy meghozta a változást, ami a klubnak kell.

A Benfica viszont halad előre rendületlenül, nem csak a BL-ben, de a bajnokságban is, most már egyre közelebb a bajnoki cím.

Az első meccs után tényleg csak formaságnak tűnik a visszavágó, de a Brugge megmutatta már, hogy tud jól játszani portugál csapat ellen…

Az online sportfogadás szakértői azonban azt gondolják, a belgák nem mennek tovább. Az Olympusbetnél 1.40 csak a hazai győzelem, 4.75 a döntetlen és 7.80 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Benfica – Club Brugge találkozó!

Benfica

Ritka a Benfica-vereség, mint a hóesés Afrikában, legutóbb a Braga ellen kaptak ki (hivatalosan az a mérkőzés is döntetlen lett, de a végén a Braga jutott tovább), Roger Schmidt nagyon összeszedett csapatot csinált kevesebb, mint egy szezon alatt.

A kupakiesés óta a BL-ben, valamint a bajnokságban csak nyertek, a Brugge legyőzése után a Boavista, a Vizela és a Famalicao elleni meccseket is megnyerték. Utoljára 2-0-ra győztek, a gólokat Goncalo Ramos szerezte, egyet az elején, egyet a végén.

A Benfica magabiztosan vezeti a bajnokságot, előnyük nyolc pont az FC Portoval szemben.

Idáig csak egyszer szenvedtek vereséget a bajnokságban, a BL-ben még emlékeim szerint egyszer sem…

Hazai pályán elképesztőek, az utolsó vereségüket 2022 májusában szenvedték el…

Mihailo Ristic, Julian Draxler, Goncalo Guedes és Chiquinho nem léphet pályára, igazából mind a négyen bőven pótolhatók…

A várható kezdőcsapat:

Vlachodimos – Bah, Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Aursnes – Neres, Rafa Silva, Joao Mario – G. Ramos

Egymás elleni meccsek:

Alakulhatott volna ez a mérkőzés máshogy is, a végeredmény nem feltétlenül tükrözi a játék képét. A Brugge nem játszott alárendelt szerepet, voltak helyzeteik, sőt még egy góljuk is, amit les miatt nem adtak meg. A második félidőben két védelmi hiba hozta össze a Benfica góljait, előbb Hendry rúgta fel Rafa Silvát, ami miatt tizenegyeshez jutottak a vendégek – és ezt Joao Mario be is lőtte -, majd nem sokkal később Meijer utolsó emberként veszített labdát, David Neres ezt használta ki.

Ez a két hiba meg is pecsételte a Brugge sorsát…

Előző meccs eredménye
2023.02.15.Bajnokok Ligája
club brugge
0:2
benfica
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Club Brugge

Nem hozta meg a várt áttörést Scott Parker érkezése, az angol mesterrel sem olyan átütő a Brugge, mint mondjuk tavaly. A bajnokságban igazán cudarul állnak, és a bajnoki címről, de még a BL-szereplésről is lemondhatnak véleményem szerint. A negyedik hely kínkeservesen van (vagy lehet) meg, a hátrányuk a harmadik Antwerpennel szemben 11 pont.

Ez egyébként a hétvégén nőtt ilyen sokra, míg az Antwerp nyerni tudott, addig a Brugge 3-0-ra kapott ki az Oostende együttesétől. Akik kiesőhelyen állnak!

Nagy a különbség az őszi és a tavaszi Brugge között (bár a bajnokságban nem annyira). A csapat egyedüli esélye az lehet, hogy nekiesnek a Benficának, és nem vétenek olyan hibákat, mint tették azt az odavágón.

Jack Hendry megsérült, ami miatt biztosan nem játszhat, a helyére Abakar Sylla érkezhet, a másik sérült Andreas Skov Olsen.

A várható kezdőcsapat:

Mignolet – Odoi, Sylla, Mechele, Meijer – Vanaken, Onyedika, Nielsen – Sowah, Jutglá, Lang

Tippelde

Nincsenek illúziói a vendégeknek, szerintem ők is tudják, hogy holnap ki fognak esni a BL-ből. De szeretnék mindezt emelt fővel megtenni.

Lehet, hogy mindketten a kapuba találnak, erre látunk némi esélyt, de tippünk az, hogy a meccset a Benfica csapata fogja majd megnyerni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső