Benfica – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 04.
2022. október 05. szerda, 21:00 Estadio do SL Benfica
Benfica
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Úgy hiszem, ez a mérkőzés a nap rangadója. A Bajnokok Ligája H csoportjának első és második helyezettje találkozik egymással. Közös bennük az, hogy mindketten megverték a Juvét és a Maccabi Haifát. És most valamelyikük elveszíti a hibátlanságát. Vagy mindketten…

A Benfica – PSG meccset nagy izgalommal várjuk, úgy hisszük, hogy a portugálok megfoghatják a francia bajnokot, ám ehhez a 100% is kevés lehet, mindennek hibátlanul kell működnie, és egy kis szerencse is kelleni fog.

A PSG-t ugyanis idén még nem igazán tudták megállítani, Christophe Galtier mellett/alatt egyre jobban összeérnek a játékosok, egyre kevesebb az allűr a csapat háza tájáról, mindenki beállt a sorba a cél elérésének érdekében.

Ebben a meccsben most sok minden benne van, rengeteg forgatókönyv van a mi fejünkben is. Kétségtelen, hogy a franciák számítanak favoritnak, elég ránézni az eddig elért eredményeikre, meg a Messi – Neymar – Mbappé hármasra. De ez a Benfica nem vehető félvállról.

A PSG győzelmére 1.70-et, a hazaiakéra 4.40 körüli összeget fizetnek, míg a döntetlen is 4 felett van. A gólok száma lehet még érdekes, a fogadóirodák meg vannak győződve a sok gólról, és persze nekünk is ez jár a fejünkben.

Vessük bele magunkat a meccsbe, és a végén elolvashatjátok, mi mit tartunk a legészszerűbb döntésnek.

Benfica

Nagy győzelmet aratott a Benfica együttese a Bajnokok Ligája második fordulójában. Mi is sejtettük, hogy ebből meglepetés is születhet, de a meccs elején azért kicsit elbizonytalanodtunk, mivel Arkadiusz Milik már négy perc elteltével a hálóba talált.

A Benfica fokozatosan lett egyre jobb és jobb, és aztán Joao Mário tizenegyesével össze is jött az egyenlítés, a második játékrészben pedig a győzelem. A második találatot David Neres szerezte, akit nyáron igazoltak Ukrajnából. Innentől kezdve több gól nem született, a forduló egyik nagy meglepetése volt, hogy a portugál együttes nyerni tudott Torinóban.

A Benficának nagyon jól megy, mióta Roger Schmidt átvette az irányítást, és mindig elmondom: Nem érezték meg, hogy Darwin Núnez távozott a szezon végén.

Schmidt talált új gyöngyszemeket, mint Goncalo Ramos, és továbbra is számíthat Joao Mariora és a válogatottságot pár hete bejelentő Rafa Silvára.

A Juve legyőzése után gólzáporos győzelmet arattak a bajnokságban is, 5-0-ra verték meg a Maritimot, ám a szünet után nem tudták bevenni a Guimaraes hálóját, ezzel pedig a hibátlan mérlegük megszakadt. De így is vezetik a bajnokságot hét győzelemmel és egy döntetlennel, összesen három gólt kapva…

Roger Schmidt ugyanazt a kezdőt küldheti pályár a PSG ellen, mint a hétvégi bajnokin. Továbbra sem bevethető Lucas Verissimo, aki már hosszú ideje sérült, Joao Victor, akit most igazoltak, de pályára még nem léphetett, illetve Morato, akire azért nagy szükség lenne, de a fiatal Antonio Silva eddig remekül helyettesíti.

A várható kezdőcsapat:

Vlachodimos – Bah, Silva, Otamendi, Grimaldo – Florentino, Fernández – Neres, Rafa Silva, Joao Mário – Ramos

Egymás elleni meccsek:

Hát, itt sem lehet nagyon sok mindent kitárgyalni, nyolc éve nem játszott egymás ellen a Benfica meg a PSG, és akkor is csak egy barátságos meccsen. Friss élményünk nincs, így nem is húznánk az időt azzal, hogy kilencéves sztorikat rángatunk elő, akkor volt az utolsó tétmeccsük a BL-ben. Mindkét keret teljesen más már, így inkább menjünk tovább, és koncentráljunk a jelenre!

Előző 5 meccs eredménye
2015.07.19.ICC
benfica
2:3
psg
ICC
2013.12.10.Bajnokok Ligája
benfica
2:1
psg
Bajnokok Ligája
2013.10.02.Bajnokok Ligája
psg
3:0
benfica
Bajnokok Ligája
2011.07.15.
3:1
psg
2011.03.17.Bajnokok Ligája
psg
1:1
benfica
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

PSG

Semmi újat nem tudok elmondani a PSG együtteséről. Továbbra is rendületlenül haladnak a címvédés felé a Ligue 1-ben, még nem kaptak ki, és ezt csak rajtuk kívül másik két együttes mondhatja el magáról.

Az előző BL-kört is szinte hibátlanul hozták le, bár ez a Maccabi Haifa ellen elvárható is volt. Nehezen indultak be, az izraeliek egy szép góllal még a vezetést is megszerezték, aztán végül azért maguk alá gyűrték a kiscsapatot. Betalált Lionel Messi egy szerencsés góllal, Kylian Mbappé és Neymar is gólt szerzett, a legnagyobb nevek tehát kisegítették a többieket.

Mivel az első fordulóban is nyertek – a Juventus ellen 2-1-re -, így az élen állnak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően.

A hétvégén újabb győzelmet arattak a bajnokságban, Galtier korábbi csapatát, a Nice-t verték. Lionel Messi újfent gólt szerzett – és zsinórban másodszor talált be szabadrúgásból -, mellette Kylian Mbappé volt eredményes.

Kiemelkedik ebből a mezőnyből a PSG, az üldözők már tavaly sem nagyon tudtak mit kezdeni velük, idén meg láthatóan szinte lehetetlen megállítani őket.

A bajnokság minden bizonnyal zsebben – pedig még csak a harmadánál sem járunk -, az igazi küldetésük viszont a BL-győzelem, amire már hosszú ideje pályáznak.

Idén is az esélyesek közé tartoznak, annyival mindenképp előrébb járnak, hogy Galtier összefogta az együttest, Messi is be tudott illeszkedni, hátul Sergio Ramos is biztos pontnak tűnik. És amit már korábban is mondtam: Érkezett pár vízhordó, akik nem olyan látványos focit játszanak, mint mondjuk az argentin, de mégis elengedhetetlen a jelenlétük.

Presnel Kimpembe mellett Renato Sánches nem szerepelhet, a kezdőt illetően sok meglepetés nem várható. A kérdés csak az – szerintem -, hogy a védelem közepén Nordi Mukiele vagy Danilo Pereira kap-e lehetőséget.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – S. Ramos, Mukiele, Marquinhos – Hakimi, Vitinha, Verratti, Mendes – Messi, Neymar – Mbappé

Tippelde

Izgalmas mérkőzésre van kilátás, és az igazság az, hogy a Benficának nincs vesztenivalója. Ha kikapnak sem történik semmi különös, a második hely is továbbjutást ér, és a Juve ellen elegendő lehet a visszavágón egy döntetlen is otthon.

Szóval támadó futballra számítunk, és gólokra. Úgy gondolom, mindkét együttes a hálóba találhat, és az over 2,5 sem egy elvetemülten hülye ötlet, szóval mi most ennél a kettőnél maradunk. Egyik sem a legbátrabb tipp, de van, hogy az ilyen visszafogottabb ötletekkel többre megyünk…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső