Bodö/Glimt – Linfield: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 25.
2022. július 27. szerda, 21:00 Aspmyra Stadion
Bodø
vs
Linfield

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Áttérünk a szerdai találkozókra, mivel a héten elég sok meccs lesz, ezért igyekszünk mi is visszatérni a régi, rendes kerékvágásba, és napi 8 vagy 10 meccset feltölteni. A Bodö/Glimt – Linfield és a Fenerbahce – Dinamo Kijev találkozókról láthattok még cikket a mai napon, holnap pedig a maradék szerdai meccsek jönnek, kiegészülve egy kis Ekl-lel, ott elég nagy sikerünk volt a múlt héten.

Valahogy a BL-ben nem megy Knutsenéknek. A tavalyi bajnok, az Európa-konferencialiga negyeddöntőjébe jutó Bodö/Glimt még nem játszott szinte jó meccset a Bajnokok Ligája idei szezonjában. A Klaksvík elleni hazai meccset leszámítva szenvednek, és papíron sokkal gyengébb ellenfelek mérnek rájuk nagy csapásokat. A feröeriek elleni visszavágót megúszták 3-1-es vereséggel, most pedig egy északír együttes bánt el velük, a Linfield hatalmas győzelmet aratott, és bár lehet, hogy kiesnek, a kiscsapat számára ez egy meghatározó, fontos siker.

Hihetetlenül nagy égés lenne Boniface-éknek, ha nem tudnák megfordítani a mérkőzés állását, mondanom sem kell, hogy erre készülnek a norvégok, és a hétvégi meccsükön üzentek is az északír ellenlábasnak, meggyőző sikert arattak az Eliteserien mostani fordulójában.

Kiütéses sikerre számíthatunk most is? A bukmékerek azt mondják, hogy nem kizárt a legalább háromgólos mérkőzés, de még az over 3,5-nek sem olyan rossz az oddsa. Sőt…

A Linfieldnek akkor lehet esélye, ha végig nagyon szervezettek, és minél tovább bírják kapott gól nélkül, annál frusztráltabbak, idegesek, kapkodók lesznek a sárga-feketék. És ez megnyitja a kaput egy újabb északír-találat előtt.

No de ez csak egy forgatókönyv a lehetséges ezer közül…

Az előző mérkőzésen történt

Abszolút esélyesként lépett pályára a norvég Bodö/Glimt a Linfield otthonában, amely nem igazán jutott még el a harmadik körig a Bajnokok Ligájában, általában már az elején elvéreznek. Most is majdnem kiestek az első fordulót követően, hosszabbításban tudták legyőzni a TNS-t. A Bodö sem lehetett túlságosan büszke magára, 3-0-s győzelmük ellenére majdnem kipottyantak a Klaksvík ellen.

A meccsre azt tippeltük, hogy csak az egyik csapat szerez gólt, ami végül bejött, bár nem így gondoltuk, hiszen mi is egyetértettünk a bukikkal abban, hogy a Bodö az esélyes.

Nem komolytalankodott Knutsen edző, amikor a kezdőt összerakta, majdnem a legjobb tizenegy lépett pályára, de a két legjobb formában levő támadóját csak a kispadra ültette. Nem volt ott Victor Boniface, sem William Amahl Pellegrino, akik szórják a gólokat idén. Helyette Sorli és Espejord támadott Muglishával kiegészülve.

Az északír együttes láthatóan nem ijedt meg az ellenfelétől, de helyzetekig ettől függetlenül nem nagyon jutottak, nyomott a Bodö, és a 25. percben meg is szerezhették volna a vezetést, egy jobboldali akció végén a középre adott labdát Ulrik Saltnes lőtte kapura, Johns nagy bravúrral hárított.

Nagy helyzetet hagyott ki a 45. percben Hugo Vetlesen is, aki Espejord lekészítését lőtte az égbe, holott nem zavarta őt senki, és a távolság sem volt nagy, kb. 11 méter… Mégsem sikerült azt a hatalmas kaput eltalálni.

A második félidő tízedik percében újra Vetlesen lőhetett, ezúttal jobban találta el a játékszert, a kapus nem is ért volna oda a lövésre, ám egy védő kisegítette Johnst, Roscoe mentett fejjel szögletre.

Fokozódott a nyomás a Linfielden, id ő kérdése volt, hogy a vendégek megszerezzék a vezetést. Közben már beállt Boniface és Pellegrino is, még inkább várhatták a norvégok, hogy a kedvenceik végre betaláljanak.

Helyette a Linfield talált be… A 83. percben Kirk Millar emelte át Haikin kapust rendkívül finom mozdulattal. A Bodö játékosai egymást korholták, tanácstalanul, egyhelyben idegeskedtek. Végigtámadták a meccset, több hatalmas lehetőségük is volt, a végén mégis üres kézzel távoztak. A hazai visszavágón lesz lehetőségük lerendezni a Linfieldet.

Bodö/Glimt

Biztató győzelemmel próbálták feledtetni a szurkolókkal az északír égést, a Bodö/Glimt a hétvégén leradírozta a páyláról a Jerv együttesét. Már az első félidőben eldöntötték, hogy kihez kerül a három pont, mivel már ekkor 4-0-ra mentek. Láthatóan a második félidőben visszavettek, hogy ne terheljék túl magukat a fontos Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt.

Victor Boniface és William Amahl Pellegrino a kezdőbe került, Runar Espejord és Sondre Sorli a kispadra, és ezt várjuk majd szerdán este is. Meg is hálálták a bizalmat, Pellegrino mesterhármast szerzett, Boniface is betalált, rajtuk kívül még Ulrik Saltnes szerzett gólt.

A Bodö ezzel most már dobogós, megelőzték a Vikinget, és innentől célba vehetik a mostanság botladozó Lilleströmöt.

A Linfield elleni mérkőzésen azért látszott, övék a jobb csapat, de a helyzeteket be kell rúgni, és Knutsen most már nem kockáztathat, kell oda Boniface és Pellegrino. Nem várhatja meg, hogy Espejord formába lendüljön…

Sérült az együttesből Sondre Fet és Morten Konradsen.

A várható kezdőcsapat:

Haikin – Sampsted, Amundsen, Hoibraaten, Wembangomo – Vetlesen, Hagen, Saltnes – Mugisha, Boniface, Pellegrino

Előző meccs eredménye
2022.07.19.Bajnokok Ligája
linfield
1:0
bodö
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Linfield

Az északír bajnok kihozta a maximumot a Bodö elleni meccsből. Bár a mérkőzés nagy részében védekezésre késztették őket, egy megingás után mégis gólt tudtak szerezni. Ha ki is esnek, erre akkor is büszkék lehetnek majd.

A Linfield ugyan bajnoki meccset nem tudott játszani, de azért egy találkozón részt vettek. Felkészülés gyanánt – illetve, hogy játékban legyenek – a Loughgall csapatához látogattak, és 2-0-ra nyerni is tudtak. Vertainen és McKee rúgták a gólokat.

Ezzel zsinórban ötödik meccsüket is megnyerték, utoljára a The New Saintstől kaptak ki az első BL-meccsükön.

Ugyanarra a kezdőcsapatra számítok, nem lennék meglepődve, ha Shields a középpálya közepéről hátrébb húzódna, a Linfield ugyanis minden erejével azon lesz, hogy védje egygólos előnyét.

A várható kezdőcsapat:

Johns – Finlayson, Hall, Shields, Roscoe, Clarke – Mulgrew, Falloni, Stewart – Millar, McDaid

Tippelde

Üzenet volt a Jerv elleni győzelem a Linfieldnek. És ez alapján egy duci izzadságcsepp legördült az északírek játékosainak fejéről. Nem reális, hogy a Linfield továbbjut, a Bodö eddigi egyetlen hazai BL-meccsén remekelt.

Pellegrino és Boniface nagyszerű formában van, Saltnes és Vetlesen is csatlakoztak hozzájuk. Most tényleg ki kell jönni a különbségnek. Nem fog betalálni a Linfield, most is megjátsszuk, hogy csak az egyik csapat talál a hálóba, illetve mehet a hendikepes hazai győzelem, valamint az over 2,5 is.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.37 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.36 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.36 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső