Chelsea – Borussia Dortmund: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 06.
2023. március 07. kedd, 21:00 Stamford Bridge
Chelsea
vs
Borussia Dortmund

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Slágermeccs következik, ezzel zárjuk a mai napot, de aggodalomra semmi ok, holnap ismét hozunk pár jónak ígérkező találkozót. Például egy Bayern München – PSG meccset…

A mostani találkozónkon egy angol és egy német csapat csap össze, akik közül kétségtelen, hogy az egyik csúcsformában játszik. Edin Terzic összerántotta csapatát, és 2023-ban még egyszer sem hibáztak, noha már több mint két hónapja játszanak. Ellenben a Chelsea teljesen más, a télen rekordmennyiséget elköltő klub továbbra is csak szenved, és alig képes gólt rúgni, alig képes győzni.

Ennek megfelelően az első meccsüket is elveszítették a Dortmund ellen, de hozzá kell tenni, hogy nem játszottak rosszul, több nagy helyzetük is volt. Minderről majd egy kicsit később.

A visszavágó igazi háromesélyes találkozó szerintünk, az online sportfogadás legélesebb kései viszont egészen máshogy gondolják.

A Casinia irodájánál 1.90 a hazai siker, 3.70 a döntetlen, 4.20 pedig a vendéggyőzelem.

Következzen a Chelsea – Borussia Dortmund találkozó!

Chelsea

Idejét nem tudom, mikor nyert utoljára bajnoki meccset a Chelsea, úgyhogy gyorsan meg is nézem: Januárban. Azóta lejátszottak hat meccset, három döntetlen lett, hármon kikaptak. És a hétvégén újra sikerült győzni, a Leeds United együttesét verték meg 1-0-ra Wesley Fofana találatával. A jó játékkal most is adós maradt a Potter-legénység, de legalább a győzelem összejött.

Ettől függetlenül még mindig rengeteg a probléma, a szurkolók és a csapat viszonya nem a legjobb, Graham Pottert még mindig ki akarják rúgni, Mykhaylo Mudryk még mindig nem érzi jól magát a Chelsea-ben, és még lehetne sorolni.

A Stamford Bridge-en mutatott játékuk sem teljes mértékben kielégítő, az utolsó tíz itt lejátszott tétmeccsüknek csak a felét sikerült megnyerni.

Említettem, hogy több játékost az újak közül nem sikerült nevezni, így egy kissé foghíjasabb csapattal lesznek kénytelenek pályára lépni.

Nem mellesleg sérültjeik és eltiltottjuk is van: Mason Mount a sárga lapjai okán nem léphet pályára, míg Christian Pulisic, Thiago Silva, César Azpilicueta, Edouard Mendy, N’Golo Kanté és Armando Broja sérültek.

Ja, és Reece James sem százszázalékos.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Chalobah, Koulibaly, Fofana – James, Fernández, Kovacic, Chillwell – Sterling, Havertz, J. Félix

Egymás elleni meccsek:

Mint azt fent is mondtam, a vendégek nem játszottak rosszul az első mérkőzésen, több alkalommal is nagyon közel voltak a gólhoz. Azonban vagy rosszul céloztak, vagy Gregor Kobel védett, vagy a kapufa állította meg a kékeket. Különösen aktív volt Reece James és Joao Félix, mindketten duplázhattak volna.

Nagyjából a semmiből szerezte meg a győztes gólját a Dortmund, egy vendégszöglet után, egy kivágott labdával indult meg Karim Adeyemi, simán futotta le Enzo Fernándezt, majd Kobelt kicselezve lőtt a hálóba.

Lehet, nem érdemeltek győzelmet, de ahogy Terzic is mondta a meccs után: „Kérjek bocsánatot, amiért nyertünk?”

Előző meccs eredménye
2023.02.15.Bajnokok Ligája
dortmund
1:0
chelsea
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Dortmund

Tovább folytatódik a Borussia Dortmund remek szereplése. Edin Terzic csapata idén még egyetlen mérkőzést sem bukott el, nem ikszeltek, csak és kizárólag nyerik a saját találkozóikat. A hétvégén egy újabb nehéz meccsük volt, rangadót játszottak az RB Leipzig ellen, de sikerrel hozták ezt is, 2-1-re nyertek. Marco Reus rúgta az elsőt, Emre Can a másodikat, meg még betalált Julian Brandt is, de azt nem adták meg.

Ideiglenesen még a Bayern Münchent is megelőzték, de a forduló végére visszaállt minden a régibe, a Dortmund továbbra is a második helyen áll.

Elképesztő, amit művelnek, nem csak otthon, idegenben is. Idén öt meccsük volt vendégségben, és mindegyiket megnyerték, az esetek többségében két gólt is rúgva.

Itt is lesz egy eltiltott, Julian Ryerson, mellette Julien Duranville, Donyell Malen, Karim Adeyemi, Youssoufa Moukoko, Mateu Morey Bauza és Abdoulaye Kamara nem játszhat, ők pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Wolf, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro – Can, Özcan, Bellingham – Brandt, Reus – Haller

Tippelde

Nagy taktikus Terzic, és tudja jól, hogy a Chelsea-nek nincs vesztenivalója, így a kezdetektől előre fognak menni az angolok. A Dortmund így stabil védekezésre készül, arra, hogy ne engedjék át olyan könnyen a támadókat, mint az odavágón. Mert ott azért sok szerencséjük volt.

Összességében tehát egy kiegyenlített meccsre számítunk, amely döntetlen eredménnyel zárulhat.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső