Crvena zvezda – Kairat Almaty: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 27.
2021. július 28. szerda, 20:30 Stadion Rajko Mitić
Crvena zvezda
vs
Kairat

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

No, még két meccsünk van, és elmondhatjuk, hogy a teljes negyeddöntős körről, mind a 13 találkozóról adtunk valamilyen tippet vagy tippeket. Persze, mit sem ér az egész, ha rossz százalékban valósulnak meg, de ez másfél napon belül úgyis kiderül. Még hátra van a Crvena zvezda – Kairat Almaty mérkőzés, ezzel folytatjuk.

40 mérkőzés után kapott ki a szerb csapat, ami okozott némi felhördülést odahaza, ezt a csorbát kellene most kijavítani. A Kairat Almaty 2-1-es előnyből várja a visszavágót, de Szerbiában piszok nehéz dolguk lesz, közismert, hogy a Red Star szurkolói igazi fanatikusok, olyan hangulatot fognak teremteni, hogy attól még a legnagyobb sztárok is megijednének.

Igazi szenzáció lenne, ha a kazahok tudnának még egy kört menni, ráadásul egy olyan patinás együttest vernének ki, mint a Crvena zvezda. De tegyük fel a kérdést, van-e erre bármiféle esély? Véleményünk szerint van, lentebb kifejtjük!

Mi történt az első mérkőzésen?

Röviden, dióhéjban foglaljuk össze, hogy az Kairat Almaty – Crvena zvezda találkozó hogyan alakult.

Kairat Almaty – Crvena zvezda: 2-1

G.: José Kante, Bagnack ill. Mikanovic (ög)

A múltból kiindulva lehetett félnivalója a szerbeknek, a Kairat ugyanis legutóbbi két mérkőzésüket egyaránt megnyerte, 2015-ben, az Európa-ligában Belgrádból is győzelemmel távozott. Ez a szám a múlt héten háromra növekedett.

A meccsen a csapatok az alábbi összeállításban léptek pályára:

Kairat Almaty:

Pokatilov – Mikanovic, Dugalic, Alip, Suyumbayev – Polyakov, Kosovic, Hovhannisyan – Shushenachev, Wagner Love, José Kante

Crvena zvezda:

Borjan – Gajic, Dragovic, Pankov, Rodic – Krsticic, Sanogo Junior, Ivanic – El Fardou Ben, Katai, Pavkov

Még anno 2020-ban kapott ki utoljára a Crvena zvezda, az pedig, hogy ezt a veretlenséget épp Kazahsztánban szakították meg elég erős hullámokat sodort a szerb fővárosban.

Jobban kezdett a hazai csapat, a második percben Kamo Hovhannisyan egy jobboldali kiugrás után lőhetett kapura, Borjan kapus azonban szögletre mentett. A szöglet elvégzését követően ismét Hovhannisyan lőhetett, ám ezúttal csak az oldalhálót találta el.

A folytatásban elmaradtak a komolyabb helyzetek, de az iramra egyáltalán nem lehetett panasz, szinte áthámozták magukat egymáson, csak épp lövésig nem nagyon jutottak. Egészen így folyt ez a 24. percig, amikor a Kairat Almaty gólt szerzett. Gafurzhan Suyumbayev, a balbekk ívelt be egy szögletet, amire José Kante nagyszerű ütemben érkezett, és a jobb felsőbe bólintotta a labdát.

Ebben a félidőben más egyéb, izgalmasabb történésnek nem lehetett szemtanúja a stadionba kilátogató nézősereg, esetleg még Katai ziccerbe kerülését lehet megemlíteni, ám a támadó középpályás nem állt a helyzet magaslatán, így szerelték.

Ami egy elképesztően nagy Red Star helyzettel indult, ám Nenad Krsticic nem tudta értékesíteni az előtte adódó ziccert. Az 56. percben mégis 1-1-re változott az eredmény, de ehhez sok köze nem volt a Crvena zvezda támadóinak, ugyanis Dino Mikanovic botlott bele egy rossz lövésbe (vagy ez passz akart lenni?), ami így a hálóban kötött ki.

Ezután nyugodtabb mederben haladt a mérkőzés, és sokáig úgy tűnt, megszületik a két együttes első döntetlenje. Nem így lett, tett róla a Kairat Almaty. A 79. percben nem tudtak a vendégek felszabadítani, Macky Bagnack a szerbek jelzése ellenére nem volt lesen, amikor elé pattant egy labda, amit a csereként beállt támadó kegyetlenül bevarrt. A gólt egy kis közjáték követte, mert a vendégek lest reklamáltak, de Rodic kegyetlenül beragadt, teljesen szabályos gól született.

Egy olyan gól, amivel a Kairat Almaty megnyerte a mérkőzést. Nehéz dolguk lesz a visszavágón, de egyáltalán nem reménytelen.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi várható a visszavágón?

Szerintünk egy elképesztően feszült mérkőzés. Itt megint megemlítenénk, hogy sárga lapokból nem lesz hiány véleményünk szerint, akár még egy kiállítás is pakliban van. Egyik csapat sem a nyugodt vérmérsékletéről ismert, a szurkolók elhozzák majd a földi poklot, ami megint csak felspannolja majd a pályán levőket.

De, hogy egyébként mire számítunk? Benne van a pakliban a meglepetés. Egyértelműen benne van, bár a fogadóirodák mintha megfeledkeztek volna arról, hogy nem is olyan régen mi történt a két együttes összecsapásán.

Igaz, hangolni nem sikerült a Kairatnak, a kazah kupa harmadik fordulójában 1-0-s vereséget szenvedtek a Turan együttesétől. Ez már a második vereségük volt, a szerbek elleni meccset megelőzően is kikaptak…

Igaz, látható, hogy nem a legerősebb csapat állt ki a Turan ellen, szóval csínján kell bánni az ilyesfajta eredményekkel.

Bajnoki mérkőzést játszott a Crvena zvezda is, a második fordulóban hazai pályán sikerült nyerniük a Mladost ellen. Végig támadták az egész találkozót, ám gólt csak egyet sikerült rúgni. Pontosabban kettőt, de Ivanic találatát végül nem adták meg.

Nem direkt emeltük ki ezt a végeredményt. Mostanában látványosan nem megy a gólszerzés a szerbeknek, a Kairatnak pedig nem kell sietnie, nem őket nyomja agyon a hazai szurkolósereg türelmetlensége…

Épp ezért az under 2,5 a fő tippünk, emellett pedig a meglepetés. Hiszünk a Kairatban, hogy akár úgy is tovább tudnak jutni, hogy nem ők az esélyesek, hogy idegenben kell kiharcolni a továbbjutást. Persze, százszázalékosan erről nem vagyunk mi sem meggyőződve, épp ezért egy biztonsági tippet osztanánk meg veletek: Egy dupla esélyt, azaz az X2-t.

Aztán persze lehet, hogy a drukkerek belehajszolják a győzelembe a piros-fehéreket, az esélyek igazából ezt diktálják. De néha jó szembe fordulni az oddsokkal, maradunk a két fent említett tippünknél.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső