Crvena zvezda – Pyunik Yerevan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 02.
2022. augusztus 03. szerda, 20:45 Stadion Rajko Mitić
Crvena zvezda
vs
Pyunik

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A harmadik fordulóban csatlakozik a szerbek bajnoka, a Red Star is. A tavalyi esztendőben a csoportkör közelében zúgtak ki, a Sheriff Tiraspol lepte meg őket, az nagy csalódás volt a szurkolók számára, hiszen egy sokkal esélytelenebbnek tűnő gárda búcsúztatta Szerbia legjobb csapatát.

Most megint egy underdog, az örmény Pyunik Yerevan érkezik Belgrádba, és minden bizonnyal a szerbek jobban készülnek fejben, mint tették azt tavaly ilyenkor. A Pyunik ittléte hatalmas meglepetés, még úgy is, hogy a második körben egy hozzájuk hasonló együttessel néztek szembe. A Dudelange csapata ellen sem volt eszeveszetten könnyű dolguk, előtte viszont a román bajnokot búcsúztatták. Tehát valóban nem árt komolyan venni őket.

A bukmékerek nem teszik, nem veszik őket komolyan. Gyakorlatilag alig fizetnek a hazai győzelemre, annyira biztosak abban, hogy a Crvena zvezda előnnyel fog megindulni a visszavágóra.

Hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem értünk velük egyet. Ám ebben a Pyunikban van valami megmagyarázhatatlan erő, amit nem lehet hova tenni. Nagy küzdők, de lehet, hogy a szerb csapat jelenti majd valóban a végállomást számukra.

Ez a mai utolsó Bajnokok Ligája mérkőzésünk, mindegyikről szót ejtettünk. Ma még az Európa-ligában is szétnézünk, ahogy tegnap, megpróbálunk nem egy, hanem két meccsre is tippet adni. Ami biztos, hogy kriptonitom, a Malmö szerepelni fog, és ha minden igaz, akkor az Olympiakosz mérkőzésével fogunk zárni mára.

Először azonban következzen a Crvena zvezda – Pyunik Yerevan találkozó!

Crvena zvezda

Továbbta is Dejan Stankovic irányítja a Red Star együttesét, a szerb csapat pedig megnyerte a bajnokságot az elmúlt idényben, ez pedig már az ötödik elsőségük volt az évben. Nem volt egy könnyű menet, mert az utolsó forduló előtt ugyanannyi ponttal álltak, mint a Partizan Belgrád, de míg ők ikszeltek csak az utolsó fordulóban, addig a Red Star nyerni tudott.

A tavalyi Bajnokok Ligája-szezonban is találkozhattunk velük, akkor először a Kairat Almatyt verték meg – mint ahogyan azt most a Kisvárda is megtette -, aztán az elődöntőben a Sheriff Tiraspol ellen búcsúztak. Nem ért véget európai kalandjuk, az EL-ben sikerrel vették az utolsó selejtezőt, a CFR Cluj csapatát kiütve értek oda a csoportkörbe. Ahol aztán megelőztek mindenkit, és bejutottak a legjobb 16 közé. Végül a későbbi ezüstérmes, a Glasgow Rangers búcsúztatta őket.

Többen is elhagyták az együttest, például Richairo Zivkovic, Milan Gajic vagy Srdjan Babic, mindhárman erősebb bajnokságba igazoltak.

Az érkezők között találhatunk izgalmasabb arcokat, Osman Bukari Belgiumból érkezett, Aleksandar Pesic Törökországból, Kings Kangwa Oroszországból.

A legjobb és legértékesebb játékosok viszont még itt vannak, gondolok itt Aleksandar Dragovicra, Aleksandar Katai-ra, Strahinja Erakovicra vagy Mirko Ivanicra.

Ohi Omoijuanfo is nagy reményekkel érkezett tavaly, és a támadó meg is mutatta, hogy ért a góllövéshez, 16 meccsen 9-szer talált be. Most, hogy elkezdődött a bajnokság még nem lépett pályára, Pesic mögé szorult.

A Super Liga már a negyedik fordulójánál tart, a Red Star pedig elképesztően magabiztos. Mind a négy meccsüket megnyerték, tizenhét gólt rúgtak és csak egyet kaptak. Kiemelkednek a mezőnyből, Milan Pavkov pedig vezeti a góllövőlistát Aleksandar Katai előtt. Ennyire simának tűnik most a bajnokság…

A hétvégén a Radnik együttesét 6-0-ra verték meg, izzadhatnak Jerevánban emiatt.

Stankovic néha próbálkozik háromvédős rendszerrel, de valószínűbb, hogy a BL-ben a gyakorta használt 4-4-2-nél marad. Pavkov csak csere volt a hétvégén, gólt is szerzett, van esély rá, hogy a kezdőbe jelöljék őt, de Stankovicnak megvan a gálatizenegye, amitől nehezen tér el.

A várható kezdőcsapat:

Borjan – Dragovic, Milunovic, Rodic, Gobeljic – Kangwa, Ivanic, Kanga, Mitrovic – Katai, Pesic

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Pyunik Yerevan

Nem gondoltam volna, hogy a harmadik fordulóban még a Pyunik Yerevanról kell majd egyáltalán írnom. Úgy gondoltam, már az első fordulóban búcsúznak, miután a román bajnok CFR Cluj-zsal sorsolták őket össze. A kolozsváriak az első mérkőzésen megmutatták, mire képesek, lejátszották az örményeket a pályáról, de a gólokkal nem volt szerencséjük. Ahogy a visszavágón sem. Ott a védekezéssel is akadtak problémák, a nagyon szívós, és a győzelmet nagyon akaró Pyunik végül tizenegyesekkel kiejtette Gabriel Debeljuhékat.

A második fordulóban érkezett a Dudelange, és az első meccs alapján megint azt mondtuk, hogy a Pyunik ki fog esni. Idegenben is sokkal jobb volt a luxemburgi csapat, és végül ők is nyertek Jerevánban. A visszavágó előtt minden arra mutatott, hogy a Dudelange megy tovább. De az örmények megint felszívták magukat, és úgy nyertek a Stade Jos Nosbaumban, hogy hátrányban voltak. Ergo a Dudelange összesítésben 2-0-ra vezetett. Majd beindultak, mint a gépszíj, és négyet vágtak. Betalált a kapuba Juninho, majd Luka Juricic, Yusuf Otubanjo, és a végén megint Juricic.

Nem volt ez benne a meccsben, de a Dudelange kissé szétesett.

A hétvégén elindult a hazai bajnokság is, és a Pyunik vereséggel indított, az Ararat verte meg őket saját pályájukon. Azért azt képzelhetitek, hogy a Pyunik csapatában sok volt a változtatás, Eghishe Melikyan nem akarta megkockáztatni a sérüléseket, meg azt sem, hogy egy fáradt együttest küldjön majd pályára a Red Star otthonában.

A Pyunik idegenben tízből tízszer kapuba talált, és egész jó mutatókat hoz ezeken a meccseken, de eddig még nem futott össze olyan ellenféllel, mint a Crvena zvezda.

Juricic a Dudelange ellen csere volt, most megkaphatja a lehetőséget kezdőként is. Ez azt jelentené, hogy Uros Nenadovic kiszorul a csapatból, Eugeniu Cociuc kissé hátrébb játszana, bár az is lehet, hogy ő is a kispadra szorul. Sergiy Vakulenko nem játszhat, minden bizonnyal a visszavágóra már bevethető lesz, de most még nem tud a védő pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Yurchenko – Juninho, Gajic, Kovalenko – Davidyan, Mensalao, Zambrano, Harutyunyan, Dashyan – Juricic, Otubanjo

Tippelde

Többször lebecsültem már a Pyunik csapatát, nem egyedüliként, ezt elmondhatom. Az örmények masszív kis csapat, de egyszer minden ilyen menetelés megszakad. És a tavalyi Sheriff elleni fiaskó után biztosak lehetünk benne, hogy a Crvena zvezda nem fogja félvállról venni a mérkőzést. Meg kell alapozniuk a továbbjutásukat, és amúgy is… Négy meccs alatt 17-szer lőttek kapuba…

Szóval szerintünk nem kérdés, hogy megnyerik a hazaiak a meccset, talán többgólos siker sem annyira irreális. A mi tippünk az, hogy kapott gól nélkül zárnak majd Katai-ék.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső