Crvena zvezda – Sheriff Tiraspol: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 02.
2021. augusztus 03. kedd, 21:00 Stadion Rajko Mitić
Crvena zvezda
vs
Sheriff

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Már csak két meccs van hátra a holnapi Bajnokok Ligája találkozókból. Ezek közül a Crvena zvezda – Sheriff Tiraspol mérkőzéssel kezdünk. A szerbek ellenállhatatlan játékkal semmisítették meg a Kairat Almaty együttesét, amit a lelkes nézősereg kitörő örömmel konstatált. Nem semmi, hogy egy negyven mérkőzésből álló veretlenségi sorozatot épp az kazahok otthonában buktak el, ám az is főhajtásra késztet bennünket, hogy a visszavágón milyen elánnal, akarással játszottak. Az eredmény mindenki számára ismert, vagy ha nem, akkor lent bővebben olvashattok majd arról a találkozóról.

A Sheriff Tiraspol így nem számíthat egy könnyű mérkőzésre, sőt kifejezetten nehéz, csalódásokkal teli meccs a realitás. De a moldáv bajnok törhet borsot a Red Star orra alá, ha valóban mindenki a tudásának megfelelően focizik. Ez az Alashkert elleni két meccsen nem igazán látszott, végül mégis mondhatni simán mentek tovább Luvannorék.

Ide azonban ez kevés lesz, ezt már most garantálom.

Mi történt korábban?

Vannak, akik még csak most szállnak be, így náluk a nyári témákat (igazolások, változások, felkészülési mérkőzések) feszegetjük, míg mások már jó ideje küzdenek a legrangosabb európai kupában.

Crvena zvezda

Ha az előző körös tippjeink közül bánni kell valamelyiket, akkor egyértelműen a Crvena zvezda – Alashkertre adott tippünket bánjuk. Azt valljuk, hogy bele kell állni a kudarcokba is, és tudni kell azt mondani, hogy „ezt bizony benéztük”. És igen, ezt bizony most benéztük.

A 2-1-es első mérkőzést követően azt gondoltuk, az kazahoknak lesz keresnivalója a visszavágón is, ami végül történt, arra nem számítottunk. És ez nem valami clickbait szöveg akar lenni, valóban nem számítottunk ilyen szintű vérengzésre. Merthogy ez az volt. Már az első félidőben kétgólos előnybe kerültek a piros-fehér mezesek, miközben a Kairat Almaty szenvedett, nem is kicsit.

A végére teljesen elkészültek az erejükkel, a Crvena zvezda pedig nem állt le, a földön fekvőbe rúgott még párat a saját szurkolóik kedvéért. A vége 5-0 lett, összesítésben 6-2-vel jutottak a szerbek a harmadik körbe.

A bajnokságban sem megy rosszul a szekér, a Mladost elleni 1-0-t követően a Spartak Zlatibor Voda otthonából is három ponttal távoztak, pedig jó néhány kulcsjátékos csak a padon ült, készülve a keddi összecsapásra.

Viszont a Partizan egyelőre a szó legszorosabb értelmében – háromból három meccset nyertek, 10 gólt rúgtak és egyet sem kaptak – hibátlan, így a Red Starnak egyelőre be kell érnie a második hellyel.

A keretben a legutóbbi cikkünk óta annyi változás történt, hogy a csapathoz egy új fiú érkezett, a 19 esztendős Petar Stanic.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sheriff Tiraspol

Korábban hívtam már őket a moldáv Fradinak, hiszen nagyjából ugyanazt az utat járják be. A nemzetközi porond ajtaján kopogtatnak, hazájuk bajnokságában pedig nem találnak egyszerűen legyőzőre. Még durvább a helyzet a Sheriffnél, mert ők zsinórban hat bajnoki címnél járnak, a Fradi meg „csak” háromnál.

Az Alashkert FC elleni mérkőzés nem jelentett akadályt, már az odavágót is sikerült nehezen megnyerni, a visszavágón pedig egy kis ijedtség után – a vendég örmények szereztek vezetést – három gólt rúgtak zsinórban, a vége így (összesítésben) 4-1 lett.

Luvannor Henrique számára most nagyon megy a szekér, a brazil – moldáv támadó duplázott a Teuta elleni elsőkörös mérkőzés odavágóján, majd ő rúgta a győztes gólt az Alashkert elleni első fellépésen, és a második találkozón is hálóba talált.

Bajnoki szereplésünk kissé foghíjas, a moldáv első osztályban van olyan együttes, aki már négy meccset is lejátszott, a Sheriff most kettőnél tart. Játszottak július első, illetve utolsó napján. A szezonnyitót elbukták hatalmas meglepetésre, ám a második körben már tudtak javítani.

Összefoglalás

Igyekeztünk kideríteni, van-e sérült a két keretben. Dejan Stankovic együttesében nincs, és bolond lenne az egykori fantasztikus középpályás változtatni a kazahok elleni meccshez képest. Támadói közül mindenki betalált: Aleksandar Katai duplázott, Filippo Falco, Mirko Ivanic és az új fiú, Lois Diony egyaránt gólt szerzett, ezt a kvartettet nem szabad most megbontani.

Az ukrán Yuriy Vernydub sem valószínű, hogy változtatni fog, neki sincs rá oka – se sérült, se eltiltott -, a Luvannor Henrique – Frank Castaneda – Adama Traoré hármasban pedig eddig nem kellett csalódnia.

Nagyobb ellenállásra számítunk a moldávok oldaláról, az Alashkert a kezdet kezdetén szinte feladta, akkora nyomás helyeződött rájuk. Most ilyen durva presszingre nem gondolnánk, ott azért a dac is dolgozott a szerb játékosokban.

A hazaiak három mérkőzést nyertek zsinórban, míg a vendégek ötöt, de a Sheriff eddigi ellenfelei nem említhetők egy lapon a Crvena zvezdával. Idegenbeli fellépéseik alkalmával ritka, amikor nem tudnak gólt rúgni, viszont a szerb védelem igencsak kemény, öt meccs alatt egyszer tudták őket mattolni.

Ez talán necces, mert az odds 1.61 arra, hogy nem lő mindkét csapat gólt, de szerintünk ez valóban nem fog bekövetkezni.

Emellett – ha a szerbeknek hasonló gondolataik vannak, mint nekünk – a hazaiak már az első mérkőzésen dűlőre akarják vinni majd a párharcot, hogy a visszavágóra már lehessen rotálni. Nem, nem Alashkert-féle kínzásra gondolunk, de egy 2-3 gólos győzelem meglehet. Mondom még egyszer: Akkor, ha játékuk hasonlít majd arra, amit a kazahok ellen nyújtottak.

Innentől kezdve az is világos, hogy számítunk a gólokra. Most nem overben gondolkozunk, hanem hogy a találkozón 2 vagy 3 gól esik. De az is szimpatikus, hogy csak a Crvena zvezda szerez gólt. Ez kereken kettes oddsért vihető most a Bet365-től.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső