Eintracht Frankfurt – Tottenham: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 03.
2022. október 04. kedd, 21:00 Deutsche Bank Park
Eintracht Frankfurt
vs
Tottenham

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Megint magára talált a Frankfurt? Most úgy tűnik. Oliver Glasner együttese csupa meglepetés, az együttes a legváratlanabb helyeken kap ki, és a legváratlanabb helyeken tud nyerni is. Most épp jó formában várják a következő Bajnokok Ligája meccsüket, ami nagyon fontos lehet a továbbjutás szempontjából. Hazai pályán fogadják a csoport favoritját, akik most egy kissé mintha összezuhantak volna. A Spurs nem elég, hogy a Bajnokok Ligájában is kicsit lemaradt a Sporting elleni vereség miatt, de most a bajnokságban is lépéshátrányba kerültek. Erről majd később.

Alapjáraton azt mondanánk, sima vendégsiker. De ezt a Frankfurtot nem lehet kiismerni, mi azt sem hittük volna, hogy a Marseille-t le tudják győzni, aztán tessék…

Közben azt sem tudjuk, mit várjunk a Tottenhamtől, így nagyon komolyan meg kell néznünk, mi a helyzet az angolok háza táján…

A mérkőzésnek a továbbjutás szempontjából óriási tétje van. Bár ezen szakaszban már nincs tét nélküli meccs, max a végén, amikor egy gárda öt győzelmet aratott, és a végén kiküldi a fakót egyet játszani. De most még nem ez a helyzet. Itt egy vereség következményekkel járhat. És ezt el akarja kerülni mindkét csapat.

A bukmékerek kevés esélyt adnak a hazaiaknak a győzelemre: 3.50-ért lehet most fogadni rájuk, míg a Tottenham győzelméért kétszeres pénzt fizetnek. A döntetlen is elég valószínűtlennek tűnik, mondják ők, az is három és félszeres szorzóért található meg a legtöbb helyen.

Következzen az Eintracht Frankfurt – Tottenham találkozó!

Eintracht Frankfurt

Váratlan győzelmet aratott az Eintracht Frankfurt az előző körben, és cseppet sem volt érdemtelen a sikerük. Röviden foglaljuk össze, mi is történt a második fordulóban, a Velodrome-ban!

Bár az első komolyabb helyzetet a franciák dolgozták – valamint hagyták – ki, a vezetést a Frankfurt csapatának sikerült megszereznie, már az első félidőben. A gólt Jesper Lindström szerezte, de betalálhatott volna Randal Kolo Muani is. A második félidőben komolyabb támadásokat, nagyobb nyomást vártunk volna a hazaiaktól, de inkább a németek akarata érvényesült ezúttal is. Volt még néhány kisebb, néhány nagyobb lehetőségük, főleg Jesper Lindström játszott jól, betalálni azonban már nem sikerült. Létfontosságú a továbbjutás – vagy az Európa-liga kiharcolásának – szempontjából. És nem lehet azt mondani, hogy nincs esélyük, noha a komolyabb meccseken eddig kis kivételtől eltekintve alulmaradtak.

De most már három meccse csak nyernek, a hétvégén az Union Berlin csapatát 2-0-ra verték meg, Mario Götze és Jesper Lindström találataival.

Kezdenek éledezni, a Bundesligában az utolsó öt fordulóban négy győzelmet arattak.

A válogatott szünet alatt Kristijan Jakic megsérült, a hétvégi mérkőzésen nem is tudott pályára lépni, Glasner viszont nagyon szeretné, ha a védőként és középpályásként is bevethető játékos tudná vállalni a játékot. Akinek ez biztosan nem fog menni, az Jérome Onguéné, Aurélio Buta és Almamy Touré. Így ismét számíthatunk Hasebe Makoto játékára a védelemben.

Rafael Borré egyértelműen perifériára került, Randal Kolo Muani kiszorította őt, de Kamada Daichi pozíciója is veszélyben van a csúcsformában játszó Götze – Lindström kettős miatt.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Hasebe, Ndicka – Knauff, Rode, Sow, Pellegrini – Lindström, Götze – Kolo Muani

Egymás elleni meccsek:

Csak ismételni tudom, amit az Ajax – Napoli meccsnél írtam: A két együttes még sosem találkozott egymással.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tottenham

Antonio Conte együttese egy kicsit megrekedt. Miután helyenként jó játékkal legyőzték otthon a Marseille-t, a Sportinghoz utaztak, és szándékukban állt hibátlannak maradni. De nem maradtak azok, mert a portugál csapat két kései góllal legyűrte az angolokat. Egészen a mérkőzés utolsó perceiig döntetlenre állt a találkozó, de a Tottenham majdhogynem veszélytelen volt a teljes meccs alatt. Hugo Lloris volt a vendégek legjobbja, de még ő sem tudott segíteni, amikor a 90. percben Paulinho, majd a 93.-ban Arthur Gomes a hálóba küldte a labdát.

A vereséget aztán feledtetni tudták egy Leicester ellen aratott 6-2-es sikerrel, de a válogatott szünet utáni első meccsüket elbukták. Rangadó volt az Arsenal elleni meccs, hiszen az ágyúsok az első helyen álltak, a Spurs meg a harmadikon.

A meccsen hármat rúgtak a hazaiak, és csak egyet a vendégek, az is tizenegyesből született. Egyébként Harry Kane lőtte be Ramsdale-nek a labdát. Ami akkor még döntetlent ért, ám röviddel később az ágyúsok megint megszerezték a vezetést, és már nem adták ki azt a kezükből. A mérkőzéshez hozzátartozik az is, hogy Emerson Royal azonnali piros lappal egy óra után mehetett az öltözőbe. Buta, elkésett belépő volt, talppal találta el Martinellit, és ezzel megpecsételte a csapata vereségét…

Az angol szakemberek szerint némi változtatásra lehet számítani a hétvégi kezdőt illetően. Mivel Dejan Kulusevski sérült, Richarlison pedig nem tud stabilan jó teljesítményt nyújtani, így lehet, hogy az együttes 3-5-2-ben lép pályára. És lehet, hogy a védelemben, valamint a középpályán személyi változás is lesz. Arról beszélnek a szigetországban, hogy Ryan Sessegnon, valamint Davinson Sánchez is a kezdőbe kerülhet.

Az biztos, hogy Ben Davies és Lucas Moura nem tud játszani Kulusevski mellett.

A várható kezdőcsapat:

Lloris – Sánchez, Dier, Lenglét – Perisic, Höjbjerg, Bissouma, Bentancur, Sessegnon – Kane, Szon

Tippelde

Főként idegenben nem megy a Tottenhamnek, ez egy kicsit megnöveli a Frankfurt esélyeit. A vereségek következtében valami újjal fog próbálkozni Conte, ami nem biztos, hogy bejön, bár a megerősített középpálya segítséget fog jelenteni, Lindströmöt és Götzét meg kell fogni.

A Frankfurt három meccs óta csak nyer, és a meglepetés most is pakliban van. Mi annyira bátrak nem vagyunk, hogy a hazaiak győzelmére fogadjunk, de egy döntetlenre jó lehet a német együttes.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső