FC Porto – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 13.
2023. március 14. kedd, 21:00 Estadio do Dragao
Porto
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A nap végére hagytam a két legjobbnak ítélt meccset. Lehet, hogy az angol másodosztálynál több embert érdekel a Bajnokok Ligája, nincs ebben semmi meglepő, valóban más szint. De szerintem az online sportfogadás Magyarországon is jelen levő tagjai ugyanúgy szeretik a kisebb meccseket, mint a sztárdömpinggel kecsegtető BL-t. Na mindegy, ez csak egy saját gondolat volt.

Az FC Porto – Inter mérkőzés következik, amelyet kedden rendeznek meg, a hazaiaknak egygólos hátrányt kell ledolgozni. Ami nem tűnik megoldhatatlan feladatnak. Csak meg kell kérdezni a Spezia mesterét, mi a recept…

Ne feledjük, Sergio Conceicao együttese nagy küzdő, nemrég épp egy olasz csapat ellen harcolták ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája egyenes kieséses fordulójában.

Nem hiába a bukik óvatossága sem. A Greatwinnél 2.60 a hazai győzelem és 2.60 a vendég is, míg a döntetlen 3.40.

FC Porto

Nagyon úgy néz ki, hogy az FC Porto együttese idén bajnok nem lesz már. A Benfica előnye egyre nagyobb, Roger Schmidték hibátlanul hozzák a fordulókat minden egyes héten, míg a Porto nemrégiben botlott. Így az ötpontos hátrány nyolcpontos lett, és most már az a fő cél, hogy legalább a második hely meglegyen.

Portugáliában nemrég változott a szabály, és már nem csak az első, hanem az első kettő jut a BL csoportkörébe, a harmadik pedig selejtező útján juthat el oda. Nem szeretné ezt a Porto megkockáztatni.

Miután az Intertől kikaptak, a következő bajnoki meccsüket is elveszítették, azóta viszont két találkozót is sikerült megnyerniük. Legutóbb hazai pályán intézték el az Estorilt, bár enm könnyen, csak 3-2-re nyertek. Góljaikat Marko Grujic, André Franco és Mehdi Taremi szerezték.

Február végén a Gil Vicente vette el a csapat tizenegymeccses veretlenségi sorozatát, de ahogy azt gondolhatjátok, elég meggyőző otthon a csapat. Az első meccsen kiállított Otávio mellett Gabriel Veron, Evanilson és Galeno nem szereplhet, utóbbi három sérült.

A várható kezdőcsapat:

D. Costa – J. Mario, Pepe, Marcano, Sanusi – Grujic, Uribe – Franco, Namaso, Aquino – Taremi

Egymás elleni meccsek:

Szűk előnnyel várhatja a visszavágót az Inter, Milánóban egy góllal sikerült nyerni. Ahogy arra mi is számítottunk, nem született sok találat, de ez nem a csatárok hibája volt, ki kell emelni a két kapust, Diogo Costát és André Onanát, akik elképesztő bravúrokat mutattak be. Az Inter egyébként több lehetőséget dolgozott ki, és végül azért megérdemelten nyertek, de lehet, Romelu Lukaku gólja nem született volna meg, ha nincs Otávio kiállítása a hajrában.

Az emberelőnyben játszó hazaiak egy jobboldali beadás után szereztek vezetést, a belga támadó saját magának adott gólpasszt, fejese a kapufáról pont elé pattant, másodjára pedig már nem hibázott.

A két csapat korábbi találkozói alább láthatók:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.22.Bajnokok Ligája
inter
1:0
porto
Bajnokok Ligája
2006.08.05.Amsterdam Torna
porto
2:3
inter
Amsterdam Torna
2005.11.01.Bajnokok Ligája
inter
2:1
porto
Bajnokok Ligája
2005.10.19.Bajnokok Ligája
porto
2:0
inter
Bajnokok Ligája
2005.03.15.Bajnokok Ligája
inter
3:1
porto
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter

Nagyon úgy néz ki, hogy Simone Inzaghi utolsó meccseit játssza az Inter kispadján. Az edzővel nincsenek megelégedve, nem tudta megtartani a dominanciáját Olaszországban, a nemzetközi porondon szintén nem meggyőzők, ami miatt Thomas Tuchelt nézték ki utódjául.

Persze egy BL-győzelem teljesen más megvilágításba helyezne mindent…

Az Inter viszont elég csapkodó ahhoz, hogy a legjobbak ellen győzni tudjon. A hétvégén például a Spezia otthonában kaptak ki 2-1-re, egyetlen góljukat Romelu Lukaku szerezte, míg Lautaro Martínez kihagyott egy tizenegyest.

Ez már sorozatban a második idegenbeli vereségük volt, a Spezia előtt a Bolognától is kikaptak… És most a Porto ellen is idegenben lépnek fel… Inzaghi szerencséjére a keret majdnem teljes, Milan Skriniar játéka kérdőjeles, mellette pedig Joaquin Correa az, aki biztosan nem játszhat.

A kérdés az, ki kezdjen elől Lautaro mellett, Lukaku vagy Dzeko?

A várható kezdőcsapat:

Onana – Skriniar, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martínez, Lukaku

Tippelde

Nem lennék meglepve, ha a találkozón hosszabbítás lenne. A Porto otthon van olyan jó, hogy meg tudja verni az Intert, igaz, ahhoz az első mérkőzésen elkövetett hibákat ki kell javítani. Nagy küzdő a hazai csapat, és ez szerintem látszani is fog a mérkőzésen.

Bár nem sokan gondolják még így, hiszen a nevek alapján inkább a vendégek a favoritok, de szerintem egy góllal az FC Porto lesz jobb.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső