Galatasaray – PSV Eindhoven: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 27.
2021. július 28. szerda, 20:00 Fatih Terim
Galatasaray
vs
PSV

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az egyik legérdekesebb visszavágónak nézünk elébe, a Galatasaray – PSV Eindhoven párharc sportértéke már nem túl nagy, tekintve, hogy az első találkozón a hollandok megalázó vereséget mértek Fatih Terim fiaira. Inkább sportfogadási szempontból készteti homlokráncolásra az embert.

Egy 5-1-es győzelem után vajon mennyi motiváció maradt a PSV-ben? Vajon mennyire fognak beleadni apait-anyait? A törökök részéről ez nem jelent gondot, ők mindent meg fognak tenni azért, hogy a becsületüket visszaszerezzék. De a nagy akarásnak általában nyögés a vége.

Egyáltalán a legerősebb PSV lép-e pályára? Annyi, de annyi kérdés van… Szerencsére azért el vagyunk látva információkkal, vannak is – szerintünk – remek gondolataink a mérkőzéssel kapcsolatban, de azért a kisördög ott bújkál, hogy mi van, ha tévedünk…?

Mi lenne, semmi. Előfordul mindenkivel. De nyilván nem mosni szeretnénk a kezünket már jó előre, a mi célunk ugyanaz, mint a tiétek: Nyerni. Ez a Galatasaray célja is, a PSV-nek meg az, hogy minél kisebb energiabefektetéssel is tovább mehessenek a harmadik körbe.

Kezdjünk is bele!

Mi történt az első mérkőzésen?

Röviden, dióhéjban foglaljuk össze, hogy az PSV Eindhoven – Galatasaray találkozó hogyan alakult.

PSV Eindhoven – Galatasaray: 5-1

G.: Zahavi (3), Götze (2) ill. Kilinc

Az odavágón is sikerült jól tippelni, engedjétek meg, hogy előzetesen erről számoljunk be. Három ötletünk volt, mindhármat megosztottuk veletek, és mindhárom nyert. Jött a hazai győzelem, jött az, hogy 2,5-nél több gól esik a találkozón, és jött az is, hogy mindkét csapat majd a hálóba talál. Azt egyébként nem gondoltuk volna, hogy Götzéék ötször is megzörgetik szegény Muslera hálóját…

A meccsen a csapatok az alábbi összeállításban léptek pályára:

PSV Eindhoven:

Drommel – Mwene, Andre Ramos, Boscagli, Max – van Ginkel, Sangare – Madueke, Götze, Vertessen – Zahavi

Galatasaray:

Muslera – Öztürk, Luyindama Nekadio, Marcao, Bayram – Turan, Kara, Kilinc – Sekidika, Babel, Akturkoglu

A Galata vezetősége anno tervezte, hogy leigazolják az Apollón magyar védőjét, Szalai Attilát. Azóta tudjuk, hogy Szalai végül a rivális Fenerbahce játékosa lett, ahol azonnal alapember vált belőle, a török Super Lig harmadik helyén végző együttesnél a szurkolók kedvence, és minden bizonnyal nagy haszonnal fognak túladni rajta a nyáron.

Látva, hogy a Galata védelme milyen, már ők is belátják, hiba volt nem megadni azt az összeget, amit a ciprusi klub kért érte.

Az ezüstérmes ugyanis rendkívül kínos és megalázó késbe szaladt bele a múlt héten. A PSV Eindhoven otthonában már a meccs legelején hátrányba kerültek, és Eran Zahavi, valamint Mario Götze vezérletével meg sem álltak öt gólig.

Így a visszavágóra szinte semmi esélye nem maradt Fatih Terim együttesének, akiről azt írtuk, akár az állásába is kerülhet a zakó. Nem került. Egyelőre.

Igaz, arról nem tehet egyetlen edző sem, ha a pályán levők egyik legrutinosabbja végzetes hibát vét. Így tett Fernando Muslera, a sok csatát megjárt uruguayi kapus, aki már a harmadik percben összehozott a PSV-nek egy gólt. Egy hazaadott labdát vett át rosszul, amit így Eran Zahavi elhappolt előle, majd az üres kapuba lőtt. Hatalmas hiba, olyan, ami az egész meccset döntően befolyásolta.

A gól láthatóan megfogta a vendégeket, jó ideig nem is tudtak felocsúdni, a PSV pedig igyekezett ezt kihasználni. Közel jártak a másodikhoz, de Götze pörgetése közelről nem sokkal fölé szállt. Jött egy kissé üresebb időszak, ami helyzet nélkül zajlott, de jól mutatta a törökök zavarodottságát, hogy Drommelnek egyetlen védeni valója sem akadt.

A 35. percben Muslerának lett volna, de Zahavi közeli pöccintésével nem tudott mit tenni, így már 2-0 volt az eredmény a hazaiaknak.

A semmiből, a félidő végén szépítettek a vendégek, egy szép beadásra mozdult rá Emre Kilinc, védhetetlenül csúsztatott a kapu bal oldalába.

Ki-ki második félidőt reméltek páran, nekik csalódniuk kellett, a PSV hengerelt. Beindult Zahavi mellett Mario Götze is, neki köszönhetik a hollandok a harmadik góljukat, ami egy igazán szépségdíjas gól volt. Eran Zahavi egy meglepő pörgetéssel hozta helyzetbe a német világbajnokot, aki gondolkodás nélkül a bal felsőbe csavart.

Ezt követően Zahavi meglőtte a harmadik gólját, a Galata teljesen szétesett. Jött a kegyelemdöfés, egy szerencsés vállal szerzett találat (amit ismét Mario Götze szerzett) volt az a pillanat, amikor a Galata szurkolói felálltak a tévé elől, és megköszönték, hogy ezt láthatták. A török drukkerek egyébként nem hidegvérükről ismertek, egyszer fültanúja voltam, ahogy egy Besiktas drukker csapata veresége után kidobta a tv-t az ablakon…

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi várható a visszavágón?

Hát, a tv-k veszélyben lesznek, az tuti. Az részünkről elképzelhetetlen, hogy a Galata ebből tovább tud jutni, de egy szűk győzelem akár benne lehet a pakliban. Ha még hisznek valamennyire magukban. Harcolniuk kell a becsületükért, ha a következő kör már lehetetlen, harcolniuk kell saját magukért, az edzőjükért és a szurkolóikért is.

A PSV ezzel szemben nyugodtan játszhat. Nincs félnivalójuk, öt góllal kellene kikapniuk.

Donyell Malen ezen a mérkőzésen már biztosan nem lesz ott, hiszen feltűnt a Borussia Dortmund edzésén, noha a két klubnak még nem sikerült megállapodni egymással. Könnyen lehet, hogy Denzel Dumfries sem lesz már a csapat tagja, az új igazolások közül négyen viszont kezdtek az odavágón, erre minden esély megvan a visszavágón, sőt Davy Pröpper is a kezdőben kaphat helyet.

A Galatánál DeAndre Yedlin és Emre Akbaba hiányozni fog – ők már az első meccset is kihagyták -, ahogy Elabdellaoui, Antalyali és Durmaz is.

Támadni kell majd a Galatának, ennek szellemében Radamel Falcao kezdhet, aki veterán kora ellenére még mindig veszélyt jelent az ellenfelekre.

Ezen a meccsen is várunk a gólokra. Benne van, érzésünk szerint mindkét fél góllal hagyja majd el a pályát.

A továbbjutásban nincs kérdés, a meccs végeredményét tekintve egy döntetlent látunk jó döntésnek. Előfordulhat, hogy páran hiányozni fognak a PSV-ből, kényelmes az előny, nincs miért fárasztani a legjobbakat.

Ezúttal tehát azt mondjuk, hogy mindkét együttes kapuba talál, hogy legalább 2,5 gól esik a találkozón, és azt, hogy végül döntetlen lesz a találkozó végeredménye.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső