Inter – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 15.
2023. május 16. kedd, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Meg kell toljuk ezt a hetet is, mert most már tényleg nem sok van ebből az idényből. Hamarosan nyári szünet, amikor a legtöbb jó bajnokságban pihenő van, és bár lesz átigazolási szezon meg lesznek északi bajnokságok, némi kis USA, de azért a legjobbakkal két hónapig nem fogunk találkozni.

A Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján az online sportfogadás szakemberei egyértelmű „hazai” sikert várnak.

Mármint az Inter – AC Milan találkozótól.

A bet365-nél 2.05 az Inter szorzója, 3.30 a döntetlen és 3.90 a vendéggyőzelem.

Inter

Igazából a múlt héten már mindent elmondtam az Interrel kapcsolatban, egy hét alatt pedig nem sok változott. A csapat formája továbbra is remek, a hétvégén annak ellenére nyertek négy góllal a bajnokságban, hogy azért fél szemmel ők is a BL-elődöntőt vizslatták, arra készültek, arra tartalékoltak.

Simone Inzaghi együttese ennek ellenére a Sassuolot hazai pályán elrendezte, mint mondtam, négyet rúgtak és kettőt kaptak. Romelu Lukaku kezdte meg a gólok sorát, majd egy öngól után Lautaro Martínez is betalált, a végén pedig még egyszer Lukaku.

A csapat a győzelmével már a harmadik, mondom, még akár meg lehet az ezüstérem is.

Aggodalomra nincs ok a sérülések terén sem, hiszen senki nem esett ki az elmúlt egy hétben. Milan Skriniar és Dalbert továbbra is hiányzik, de ez a mester döntését a kezdőt illetően nem fogja befolyásolni. Nagy valószínűséggel ugyanaz a csapat lép pályára, mint az odavágón, így Lukaku duplája ellenére megint a kispadon lesz.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Canhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Dzeko, Martínez

Egymás elleni meccsek

Ha megengeditek, szövegesen most csak az utolsó, legfrissebb meccsüket részletezném. Mondjuk nincs nagyon mit részletezni, sima siker született. Az Inter hamar, már a nyolcadik percben a kapuba talált Edin Dzeko kapáslövése után, majd három perccel később Henrikh Mkhitaryan is gólt szerzett, a védelem ismét messziről asszisztált a gólhoz.

Ezt követően még bőven volt lehetősége a „vendégeknek”, de aztán a második félidőre átadták a kezdeményezés lehetőségét ellenfelüknek. A legközelebb akkor volt a gólhoz a Milan, amikor Sandro Tonali a kapufát találta el. Egyébként a csapat teljesítménye meg sem közelítette azt a szintet, amit ők valóban el tudnak érni…

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.10.Bajnokok Ligája
milan
0:2
inter
Bajnokok Ligája
2023.02.05.Serie A
inter
1:0
milan
Serie A
2023.01.18.Olasz Szuperkupa
milan
0:3
inter
Olasz Szuperkupa
2022.09.03.Serie A
milan
3:2
inter
Serie A
2022.04.19.Olasz Kupa
inter
3:0
milan
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Várható volt, hogy némiképp tartalékolni fog a Milan a Spezia ellen, úgy hitték, hogy ez is elég lesz a kiesőjelölt ellen. Mi is így voltunk vele, de koppanni kényszerültünk, ugyanis a Spezia 2-0-ra megverte a rossonerit.

Úgy néz ki, feláldozták a bajnokságot a BL reményében, de lehet, hogy két szék között a padlóra fognak zuhanni.

Van, aminek lehet örülni, ez pedig az, hogy Rafael Leao várhatóan pályára fog lépni. Kockázatos húzás őt a kezdőbe jelölni, elég friss ez a felépülés, de a portugál lehet a mérleg nyelve, ő lehet az, aki meg tudja fordítani a párharcot.

Vannak még kisebb sérülések a csapatban, mint amilyen Rade Krunicé, de Junior Messias és Alessandro Florenzi sem százszázalékos.

Az sem segít nekik, hogy Ismael Bennacer szezonjának vége, ő az odavágón sérült meg, és azóta kiderült, hogy idén nem lép már pályára.

A helyére valószínűleg Brahim Diaz ugrik majd be.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Krunic, Tonali – Saelemaekers, Brahim, R. Leao – Giroud

Tippelde

Több minden miatt gondolom azt, hogy az Inter fogja megnyerni a mérkőzést. A forma a hazaiaknál kiváló, a vendégeknél nem igazán. Rafael Leao és Krunic állapota, Bennacer kiesése, valamint Saelemaekers játékhiánya sem segít.

Támadóbb Milant láthatunk majd, nekik kötelező lesz az elejétől fogva küzdeni. Ez azonban veszélyes játék. Mi úgy hisszük, hogy mindkét együttes gólt fog szerezni, és két és félnél több gól fog születni a mérkőzésen.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső