Inter – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 06.
2022. szeptember 07. szerda, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Bayern Munich

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Egyértelműen ez a nap rangadója, bár bevallom, a Napoli és a Liverpool meccse sem lesz semmi. De arról később… Most az Inter és a Bayern München találkozójával folytatjuk, egy olyan meccsel, ami után a semleges szurkolók mind a tíz ujjukat megnyalhatják.

Az mindenki számára alap, hogy a C jelű csoport a legkeményebb, melynek az Interen és a Münchenen kívül még a Barcelona is a tagja. És a három gigászból csak kettő juthat tovább, egyikük csalódni fog. Előzetesen a bukmékerek azt mondták, hogy a Bayern mellett az Inter lehet a második továbbjutó, de mi ebben azért nem vagyunk olyan biztosak. A Barca ugyanis erős csapattá vált, bár igazán kemény ellenféllel még nem találkoztak, majd az mutatja meg, hogy milyen fából faragták Xaviékat.

Ez tehát a csoportrangadó, amire mindenki várt az első kör előtt. Az Inter még keresi önmagát, a bajnokságban már két vereséget is begyűjtöttek, miközben mostanában a Bayernnek is meggyűlik a baja a német bajnokságban a többiekkel. Két egymást követő mérkőzésen sem tudtak nyerni, ilyenre nem is tudom, mikor volt utoljára példa.

A fogadóirodáknál vendégsikerre számítanak, a Bayern München győzelme 1.80-as szorzót ér, a hazaiak három pontja eléri a 4-szerest, míg a döntetlen 4.30 környékén mozog.

Akárhogy is, az Inter – Bayern München izgalmas találkozó lesz, és nem maradhat ki nálunk sem.

Inter

Bár voltak, akik azt gondolták, hogy Lukaku visszatérése majd az Intert is egyenesbe hozza, egyelőre úgy tűnik, hogy egy fecske nem csinál nyarat, és a nerazzurri idén nem fog a bajnoki címért harcba szállni. A kiscsapatok elleni meccseket még most is hozzák, van, hogy könnyen, van, hogy alig, viszont eddigi mindkét rangadójukat elveszítették. A Lazio ellen 3-1-re kaptak ki, most hétvégén pedig az AC Milan verte őket 3-2-re.

A BL-ben a lehető legnehezebb csoportba kerültek, és könnyen lehet, hogy az egyenes kieséses szakaszt sem fogják elérni. A Barca nagyon erős lett, a Bayern meg még mindig az, jobbak mindketten, mint az Inter. Bár az esélyek alapján nem, a bukik még egy kicsit a tavalyi Barcát látják, és nem igazán veszik figyelembe a változást.

A csapatnál alig volt új érkező, miközben egy fontos láncszemet, Ivan Perisicet eladtak. A helyén most Federico Dimarco vagy Robin Gosens játszik, és nem annyira hatékonyak, mint a horvátok válogatottja.

A formájuk tehát ingadozó, és most a csoport legnehezebb ellenfelével kezdik meg a szereplésüket. Annyi előnyük van, hogy hazai pályán játszanak, ez egy kicsivel megnöveli az esélyeiket.

A labda gömbölyű, jó eredményt is elérhetnek, tekintve, hogy a Bayern sincs épp csúcsformában. De róluk majd lejjebb beszélünk.

Dalbert és Gabriel Brazao semmiképp nem játszik, Romelu Lukaku játékára szintén nincs sok esély, tekintve, hogy az előző két bajnokin sem lépett pályára. Edin Dzeko vagy Joaquin Correa fogja őt helyettesíteni.

A várható kezdőcsapat:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Dimarco – Martínez, Dzeko

Egymás elleni meccsek:

Komoly múltja van a két csapatnak, hiszen korábban volt, hogy minden évben megmérkőztek, de tétmeccsük utoljára tizenegy évvel ezelőtt volt, 2011-ben, amikor az Inter épp a sorozat címvédőjeként igyekezett ismét odaérni a döntőbe. Nem sikerült, de a Bayernen még továbbmentek. Az első meccset a Bayern 1-0-ra nyerte meg, de a visszavágón az Inter 3-2-re nyert, mindezt idegenben, így a több vendégségben rúgott találatuknak köszönhetően ők mentek a negyeddöntőbe.

Később 2015-ben, 2016-ban és 2017-ben mérkőztek meg, de azok már barátságos meccsek voltak. Szóval igazából nincs olyan információm, amivel előnyt szerezhetünk…

Előző 5 meccs eredménye
2017.07.27.ICC
bayern münchen
0:2
inter
ICC
2016.07.30.ICC
inter
1:4
bayern münchen
ICC
2015.07.21.Barátságos Mérkőzés
bayern münchen
1:0
inter
Barátságos Mérkőzés
2011.03.15.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:3
inter
Bajnokok Ligája
2011.02.23.Bajnokok Ligája
inter
0:1
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bayern München

Miután a Bayernből távozott Robert Lewandowski, néhányan azt gondolták, hogy a csapat kevésbé lesz gólérzékeny. Még úgy is, hogy Sadio Manét közben meg leigazolták. A szenegáli hamar beilleszkedett, a többiek meg ott folytatták, ahol abbahagyták.

Julian Nagelsmann együttese úgy kezdett, hogy 5-3-ra megverték a Lipcsét, aztán 6-1-gyel kiütötték a Frankfurtot. Idegenben. Nem kellett várni a következő nagy sikerre sem, a Bochumot 7-0-ra verték, és úgy tűnt, senki nem állíthatja meg őket.

Az első probléma a Borussia Mönchengladbach elleni meccsen volt, Yann Sommer elképesztően védett, és a bajorok csak egy pontot tudtak szerezni. Gondolták, ez csak egy botlás, és az Union Berlin ellen majd javítanak. Hát, nem jött be, itt is csak ikszeltek. Ezzel pedig lecsúsztak az első helyről, de aggódni még azért nem kell…

A tavalyi BL-idényben fájó volt a kiesésük, hiszen nem a Real Madrid, a Liverpool vagy a Manchester City ejtette őket ki, hanem a Villarreal. Az eléggé megviselte a játékosokat és a szurkolókat. Idén ilyet nem szeretnének.

A csoportban nekik van a legnagyobb esélyük az elsőségre, és a végső győzelemre is esélyesek. És ezen a meccsen is ők a favoritok…

Leon Goretzka visszatért sérüléséből, így már csak Bouna Sarr felépülésére várnak a müncheni dokik. A válogatott középpályás kezdőbe jelölése korai lehet, így Kimmich mellett Sabitzer vagy Gravenberch játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Neuer – Pavard, de Ligt, Hernández, Davies – Kimmich, Sabitzer – Coman, Müller, Musiala – Mané

Tippelde

Amit eddig látunk, hogy a komoly meccseken az Inter nem tud nyerni. És ez a mostani egy komoly meccs. Aki meg tudja fogni a Bayernt, az nagy lépést tesz a továbbjutás felé.

Én azonban kétlem, hogy az Inter ezt meg tudja tenni. Amiben mi gondolkozunk, az a vendégek győzelme, valamint az, hogy mindkét együttes gólt fog szerezni, ami nem egy nagyon irreális ötlet, tekintve, hogy a bőrgatyások védelme szinte minden meccsen legalább egyszer kapitulál.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső