Inter – Benfica: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 18.
2023. április 19. szerda, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Benfica

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Második meccsünk a legrangosabb európai kupában nem olyan patinás csapatokról szól, mégis úgy gondolom, itt várható több izgalom. A Giuseppe Meazzában, vagy ismertebb nevén a San Siroban feszül majd egymásnak holnap este az Inter, illetve a Benfica csapata. Roger Schmidték az egész BL-idényben parádéztak, egy bitangerős csoportból csoportelsőként jutottak tovább, és most mégis úgy tűnik, hogy a mostanában gyengén muzsikáló Inter jelenti majd a végállomást. Kétgólos hátrányt kéne ledolgozni, amit Lisszabonban szedtek össze.

Simone Inzaghi a bajnokságot láthatóan elengedte, és most már csak a BL-re koncentrál. Amennyiben megússzák a nagyobb vereséget, bizton kijelenthetjük majd, hogy lesz olasz döntős a Bajnokok Ligájában. És az akár még az Inter is lehet…

Nem eszik azonban forrón a kását, bár az online sportfogadás szakértői nem bíznak a Benficában, mi nem ok nélkül tippeltünk rájuk a múlt héten.

Jelenleg a Greatwinnél 2.10 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen, 3.60 a vendégsiker. Én nem gondolnám, hogy a portugál együttes ilyen esélytelen lenne…

Következzen az Inter – Benfica mérkőzés!

Inter

Egészen más arcát mutatja az Inter a Bajnokok Ligájában, mint a bajnokságban. A Simone Inzaghi vezette együttes sorra bukja el a meccseit a bajnokságban, viszont egészen közel került a BL-elődöntőhöz.

Most hétvégén épp a Monza verte őket a San Siroban, megmutatva ezzel Joao Marioéknak, hogy lehet keresnivalójuk Milánóban is.

Inzaghi persze igyekezett kicsit tehermentesíteni a legjobbakat, így kezdőként kapott szerepet például Asllani, Gosens vagy Correa.

Nem jó előjel az sem, hogy az Inter zsinórban harmadik hazai vereségét szenvedte el, a Juventus és a Fiorentina is győzni tudott itt, ők is 1-0-ra…

Jó hír, hogy felépült, és a hétvégén már pályára is lépett Hakan Calhanoglu, így már csak Dalbert és Martin Skriniar nem játszhat. Ó, és a hétvégén Stefan de Vrij is kapott egy kisebb rúgást, de ő mostanában egyébként sem élvezi feltétlenül az edző bizalmát.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Mkhitaryan, Dimarco – Dzeko, Martínez

Egymás elleni meccsek:

A 2004-es UEFA Kupa-meccseket most hagyjuk, azok már olyan régen voltak. Jobban érdekel mindenkit, hogy mi volt a múlt héten. Hát kéremszépen az volt, hogy a Benfica remekül focizott, az Inter pedig kontrajátékot alkalmazva rúgott két gólt. Az egyiket Nicoló Barella, a másikat tizenegyesből Romelu Lukaku.

Miközben egyébként a Benfica kihagyta a legnagyobb helyzeteit is. Egészen elképesztő, hogy rúgott gól nélkül zártak. Ennél ez a csapat sokkal jobb, de a múlt hét keddjén nem jött ki a lépés Goncalo Ramoséknak.

Előző meccs eredménye
2023.04.11.Championship
benfica
0:2
inter
Championship
2008.08.15.Barátságos Mérkőzés
benfica
4:5
inter
Barátságos Mérkőzés
2004.03.25.UEFA Kupa
inter
4:3
benfica
UEFA Kupa
2004.03.11.UEFA Kupa
benfica
0:0
inter
UEFA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Benfica

Valami eltört a Benficánál? Most fognak szétesni, miközben az egész idényben fantasztikusan teljesítenek? A BL-ben én a forduló előtt abszolút őket favorizáltam, vártam a Napoli – Benfica elődöntőt, és most lehet, hogy ebből semmi nem lesz.

Roger Schmidt együttese sorozatban a harmadik meccsét bukta el a hétvégén, a Porto és az Inter után a Chaves is elverte őket, pedig róluk nem sok pozitívumot lehet mostanság elmondani, a portugál bajnokság egyik középcsapatáról van szó.

És mivel a Benficát üldöző Porto – Braga kettős is győzni tudott, most van gond bőven Lisszabonban.

Az előnyük már csak négy pont, nem nyerték még meg a bajnokságot, és ebből még kisülhet valami igazán izgalmas.

Még csak azt sem lehet mondani egyébként, hogy szétszedte volna a megbízható kezdőjét a német edző, látva a Chaves elleni vesztes csapatot, azok játszottak, akik egyébként is szoktak.

A gárda idegenbeli mérlege egyébként biztató, öt meccsből négyet nyertek meg, egyet – most – vesztettek el.

A sérültek miatt sem kell nagyon aggódni, egyedül Alexander Bah az, aki egyébként holnap este kezdő lenne, Mihailo Ristic és Julian Draxler azonban nem játszana akkor sem, ha bevethetők lennének.

Jó hír, hogy Nicolas Otamendi eltiltása már nem érvényes, a világbajnok védő ott is lesz majd Antonio Silva mellett a kezdőcsapatban.

A várható kezdőcsapat:

Vlachodimos – Gilberto, A. Silva, Otamendi, Grimaldo – Chiquinho, Florentino – J. Mario, Rafa Silva, Aursnes – Ramos

Tippelde

Nyugodtan mondhatjátok, hogy hülyeség, de én még mindig bízom a Benficában. Nagyon jó csapatnak tartom őket, és úgy gondolom, a továbbjutás még nincs az olasz csapat kezében. Innen még továbbjuthat a Benfica is.

És én most megkockáztatom a vendégek győzelmét. Ha hamar megrúgják az első gólt, akármi lehet, viszont, ha az Inter tartja magát, akkor ez egy bukott tipp lesz részemről…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső