Inter – Plzen: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 25.
2022. október 26. szerda, 18:45 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Plzen

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nagyon kényelmes helyzetből várja a folytatást Simone Inzaghi csapata, az Internazionale. A kék-fekete olasz csapat nagyot küzdött az elmúlt két fordulóban, a Barcelona csapatával döntötték el egymás között, melyikük lesz majd a Bayern München mellett a második. És az Inter áll jobban. Konkrétan, ha nyernek, akkor ki is ejtették a Barcát, függetlenül attól, hogy a katalánok még adott esetben pontszámban utolérhetik őket. Hiszen pontegyenlőség esetén az egymás elleni meccsek számítanak, és abban jobb az Inter.

És mindennek a kényelmes helyzetnek tetejébe, az ellenfelük az a Plzen lesz, amelyik eddig még pontot sem szerzett, de kapott már 16 gólt. Ja, és a meccset a San Siroban fogják majd megrendezni. Minden adott tehát ahhoz, hogy Milánó városában továbbjutást ünnepeljenek szerdán este.

Néha azonban a legkönnyebbnek ígérkező meccsek a legkeményebbek. Az Inter akár görcsös is lehet, a Plzen is felszívhatja magát (mint a Bayern München elleni meccsük második félidejében). Az elvárás azonban akkor is a sima siker, akárki mondhat akármit.

Inzaghi együttesének kell is a siker, hiszen a bajnokságban botladoztak az elmúlt időszakban, és jól le is maradtak az éllovasok mögött, ahhoz, hogy visszaszerezzék a trónjukat, már nem elég hibátlannak lenni, közben azért is kell drukkolni, hogy a Napoli – Milan – Lazio – Atalanta négyes mindenhol bukjon.

Mondanom sem kell, a mérkőzés esélyese az Inter. Annyira, hogy a kapott szorzó nevetséges. 1.10-et fizetnek, ha Dzekoék húzzák be a meccset, van olyan buki, ahol 31-szeres pénzt fizetnek arra, ha Mosqueráék. A döntetlen is nagy szó lenne, azért 9.50-es pénz jár.

Jöjjön az Inter – Plzen mérkőzés!

Az előző fordulóban történt

Az Inter Spanyolországba látogatott, a Barcelona elleni mérkőzésen a minimum elvárás a pontszerzés volt részükről. Tudták, hogy a Barca nekik fog esni, és ez így is lett. Az első félidőben a spanyolok szerezték meg a vezetést, de az Inter okos futballal a második elején már fordítani tudott. Először Nicoló Barella talált a hálóba, majd Lautaro Martíneznek sikerült átvernie Marc André ter Stegent.

Innen a Barca még felállt, de a mérkőzés vége előtt egy nagyszerű passzt Robin Gosens lőtt a kapuba, ismét közel járt a továbbjutás kivívásához az Inter. De megint jött Lewandowski, másodszor is egyenlíteni tudott. A minimális elvárás meglett, jó helyzetben vannak az olaszok.

Valóságos gólzápor volt a Plzen és a Bayern München mérkőzésén, amit főként a vendégeknek köszönhetünk. A cseh védelem nem igazán tudta tartani a németek csatárait, és már az első játékrészben négygólos előnybe kerültek Sanéék.

A második félidőt viszont már megnyerték a lelkesen játszó hazaiak, a 62. percben Adam Vlkanova szépített, majd Jan Kliment bombagóljával közelebb léptek az akkorra már csak takarékon játszó Bayernhez a csehek. Ennél közelebb viszont már nem kerültek, így ismét vereséget szenvedtek.

Inter

A bevezetőben már említettem, adott esetben egy döntetlen is elegendő lehet az Inter számára a továbbjutáshoz a Bajnokok Ligájában, de ennél jobb ellenfél nem igazán létezik Simone Inzaghiéknak, hogy bebiztosítsák a kupatavaszt. Az Inter ugyanis, ha győz, akkor is második helyen végez – legalább -, ha a Barca beéri őket pontszámban.

Edin Dzekoék talán túl vannak a gyenge periódusukon, az elmúlt időszakban sok kínos eredményt értek el, többek között kikaptak a Romától, az Udinesétől és a Bayern Münchentől is. Az utolsó öt meccsükön négyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

A hétvégén hatalmas meccset játszottak, a Fiorentina otthonában sikerült 4-3-ra nyerniük. A hős Lautaro Martínez mellett (aki két gólt szerzett) Henrikh Mkhitaryan volt, aki a 94. percben szerezte meg a milánói együttes győztes gólját. A csapat első gólját amúgy Nicoló Barella szerezte.

Az Inter a bajnokságban a hetedik, most hétpontos hátrányuk van, amiatt nem lesz könnyű leldolgozni, főleg, ha az élen állók is ilyen formában fociznak…

A csapatban kevés a sérült, főleg az, aki fontos is a kezdő számára. Marcelo Brozovic ezúttal sem lesz a pályán, de láthatóan Henrikh Mkhitaryan remekül pótolja a horvátot. Ellentmondásos hírek születtek Romelu Lukakuval kapcsolatban is. A belga csatár eleinte úgy tűnt, pár hétre esik ki, de már két hónapja nem láthattuk őt a pályán. A Fiorentina ellen még nem volt keretben, azonban jó eséllyel szerdán már a kispadon lehet. Kezdeni nem fog, és a pályára lépés is kérdéses, de legalább már ismét a pálya közelében lehet.

Gabriel Brazao és Dalbert egyébként a csapat két másik sérültje, valamint a violák ellen Roberto Gagliardini sem játszhatott.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Calhanoglu, Dimarco – Martínez, Dzeko

Egymás elleni meccsek:

A két együttes csehországi összecsapása nem okozott akkora fejtörést az Internek, mint ahogy arra néhányan számítottak. Ugyanis az olasz csapat esélyeshez méltón játszott, ráadásul a hazaiak még meg is könnyítették a kék-feketék dolgát. Edin Dzeko volt a mérkőzés hőse, aki előbb vezetést szerzett, majd a második félidőben kiosztott egy gólpasszt Denzel Dumfriesnak. Ekkor már csak tízen voltak pályán a hazaiak, mivel Pavel Bucha egy kemény szabálytalanságot követően kiszállt.

Papírforma eredmény volt.

Előző meccs eredménye
2022.09.13.Bajnokok Ligája
plzen
0:2
inter
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Plzen

A cseh kiscsapattól nem vártuk, hogy akár csak egy pontot is szerezzenek, azt hiszem, mégsem lehetnek csalódottak. Mindegyik meccsüket elbukták, de a három gigásznak összesen három gólt szereztek. Csak az Inter hálóját nem vették be, de még ezt megtehetik.

Az, hogy az együttes kiesik, nem is kérdés. Az is, hogy még a harmadik hely sem lesz meg. A tisztes helytállás megvan, ezért is mondom, hogy nem élhetik meg kudarcként az idei BL-t a srácok.

A Plzen évről évre fejlődik, a bajnokságot pedig ezúttal is vezetik, jelen állás szerint jövőre is megpróbálhatják, hiszen a Slavia Praha ellen négy pontra vannak, ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. Ők a liga egyetlen veretlen csapata, tíz meccsüket megnyerték, kettőn döntetlent játszottak.

A hétvégén az Ostrava csapatával játszottak, és 3-1-re nyertek. Betalált a hálóba Lukas Kalvach, Jan Kliment, majd Jhon Mosquera is.

A hétvégi csapatból hárman hiányoztak, Jan Sykora, Jan Kopic, illetve Radim Reznik.

A Bayern elleni kezdőhöz képest minimális változás várható, Chory helyett Kliment lehet a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Stanek – Havel, Hejda, Tijani, Jemelka – Kalvach, Bucha – Kopic, Vlkanova, Mosquera – Kliment

Tippelde

Nem kérdés, hogy a hazaiak a mérkőzés esélyesei, és valóban jó esélyük van arra, hogy megnyerjék a meccset. A továbbjutás a tét, tehát nem fognak finomkodni, benne van az is a meccsben, hogy a kék-feketék az elejétől fogva támadnak, és megszórják Stanekéket.

Mi azt mondjuk, reális cél lehet az over 2,5, mivel a hazaiaknak kell a három pont, és Simone Inzaghi ezt nem fogja a véletlenre bízni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső