Inter – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 14.
2021. szeptember 15. szerda, 21:00 Giuseppe Meazza
Inter
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Sajnos a mai nap nem fog sikerülni mind a nyolc találkozóról írni, így dönteni kellett, melyik legyen az az egy… Végül a forduló másik nagy slágermeccse mellett döntöttünk, az Inter – Real Madrid találkozó mellett. A két együttes a tavalyi BL csoportban is együtt volt, igaz, arra a királyiak szebben emlékeznek, mint a nerazzurri szurkolói, hiszen csapatuk – még Antonio Conte irányítása alatt – tökutolsóként végzett egy felettébb kiegyenlített kvartettben. Így még csak az Európa-ligával sem vigasztalódhattak, maradt helyette a Serie A, amit aztán meg is nyertek.

Azóta több fontos változás is volt a klub életében, például az, hogy Conte összekülönbözött a klub tulajdonosával, a kínai Steven Zhanggel, rá pár órára pedig fel is bontották a szerződését, a helyére Simone Inzaghi ült le, aki korábban a Lazio trénere volt.

A Real Madrid is új mesterrel vágott neki a szezonnak, pontosabban régi-új mesterrel, Zinedine Zidane helyét Carlo Ancelotti foglalta el, aki anno mentora volt a tar franciának.

A keretekben is voltak változások, de arról már csak lejjebb olvashattok.

A San Siroban a blancók 2-0-ra tudtak nyerni Eden Hazard és Rodrygo góljaival – bár a kis brazil találatát végül Achraf Hakimi öngóljának könyvelték el.

Lássuk, megismétlődik-e a tavalyi eredmény, vagy az Inter bosszút tud állni?!

A csapatokról

Ismerjük meg csapatainkat egy kicsit közelebbről, szóba kerül többek között a keretek erőssége, illetve az eddig mutatott forma is.

Inter

Szóval Antonio Conte távozása felbolygatta a csapatot, többen fejezték ki távozási szándékukat a mester miatt, és nemsokára az ígéretből valóság lett. Így volt Achraf Hakimi, aki állítása szerint rengeteget köszönhetett a mesternek, és így volt Romelu Lukaku is, aki szintén a közösségi oldalán üzent az olasznak, megköszönve mindent, amit tanított neki és amit együtt átéltek.

Előbbiért a PSG jelentkezett be, és 60 millió euróért cserébe el is vitték Párizsba, utóbbit pedig egykori csapata, a Chelsea igazolta le. Nem kevesebb, mint 115 millió euróért.

Ez kapóra jött a tulajnak, a közte és Conte között zajló vita pont arról szólt, hogy pénzzé kell tenni a legjobbakat, szó sem lehet erősítésekről, mivel a koronavírus-járvány miatt Zhang nehezebb anyagi helyzetbe került, amit valahogy helyre kellett hozni.

Edzőkérdésben is ez vezérelhette a tulajdonost, Simone Inzaghi híres arról, hogy apróért képes jó játékosokat vásárolni, a Lazionál is ez volt a bevett szokás. Ennek szellemében érkezett Edin Dzeko, akit papíron Lukaku helyére hoztak, de ne feledjük, a bosnyák már elmúlt 35 éves… Mindenesetre idén még tökéletes helyettese lehet a belgának.

Kölcsönvették még – és talán ez volt Inzaghi legjobb vétele – Joaquin Correát a Laziotól, illetve végleg megvásárolták Matteo Darmiant, és szintén ingyen csábították magukhoz Hakan Calhanoglut a városi riválistól.

A bajnokságban eddig veretlenek, és a gólszerzéssel sincsenek problémák, három meccsen összesen kilenc gólt akasztottak az ellenfél hálójába, viszont a hétvégén pontot veszítettek, a bombagólok meccsén 2-2-t játszottak a Sampdoria ellen. Az Inter góljait Dimarco és Lautaro Martinez szerezték.

Véleményünk szerint tavalyhoz képest gyengült az Inter, viszont abban bízhatnak, hogy Simone Inzaghi nagyon is érti a dolgát, és minden játékosából kihozza a maximumot.

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.25.Bajnokok Ligája
inter
0:2
real madrid
Bajnokok Ligája
2020.11.03.Bajnokok Ligája
real madrid
3:2
inter
Bajnokok Ligája
2015.07.27.ICC
inter
0:3
real madrid
ICC
2014.07.27.ICC
inter
3:2
real madrid
ICC
2013.08.10.Barátságos Mérkőzés
inter
0:3
real madrid
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Góllövés tekintetében a Real Madrid is odateszi magát hétről hétre, vasárnap este egy ötöst gurítottak a Celta Vigonak, ezen győzelem pedig a tabella élére repítette őket. Karim Benzema csúcsformában van, a francia válogatott támadó három gólt jegyzett és kiosztott egy gólpasszt is Vinicius Jr-nak, aki hatalmasat fejlődött minden tekintetben, sokkal érettebb, labdabiztosabb játékos, kevesebb vakmerő cselbe megy bele, és a kapu előtt is pontosabbá vált. A La Liga góllövőlistáját jelenleg ez a két srác vezeti.

Eden Hazard feljavulása várat még magára, bár láthatóan a társak és Ancelotti is nagyon félti őt. Talán egy kis idő múlva belerázódik és két év után láthatjuk az igazi arcát Eden Hazard-nak.

Egy mondatra még visszakanyarodva a mérkőzésre: Bemutatkozott Eduardo Camavinga, az átigazolási időszak utolsó napján megvásárolt francia reménység, és mindössze hat percet kellett várni az első góljára. Persze, Camavinga feladata elsősorban nem a gólszerzés, de álmodhat-e valaki szebb debütálásról?

Tavaly a Real Madridot a Chelsea állította meg, a későbbi győztes, méghozzá az elődöntőben. Az egyenes kieséses szakaszban egészen odáig jól muzsikált a csapat, de a csoportkörben azért futottak bele kínos eredményekbe. Például kétszer is kikaptak az ukrán Shakhtartól, akik most is ott lesznek, hogy megkeserítsék Modricék életét.

Egyáltalán nem volt nagy játékosmozgás a Real Madridnál, viszont egy korszak véget ért: Sergio Ramos 17 év után távozott. A helyére David Alaba érkezett, mellette még a már említett Camavingát igazolták le potom 31 millióért, de Kylian Mbappét nem sikerült megszerezni. Nem baj – gondolhatja Florentino Perez, a királyiak elnöke, nyáron így majd ingyen csatlakozik hozzájuk a támadó…

Ezt az idényt viszont ezzel a kerettel kell megvívniuk, hacsak télen nem indít még egy offenzívát a presidente… Erre mondjuk nagyon kevés az esély.

Összefoglalás

Az előre játékkal tehát akkora probléma nincs egyik oldalon sem, a védelemmel annál inkább. Legalábbis madridi oldalon. A hétvége folyamán Nacho és Militao játszott középen, Miguel és Carvajal rendre előre kalandoztak, amit a Celta az első félidőben többször is kihasznált. Nem volt életbiztosítás a blancók védelme, mellette még hajmeresztő hibákat is követtek el, Simone Inzaghi bizonyára árgus szemekkel figyelte a mérkőzést és bőszen jegyzetelt.

Arra viszont nem tudom, van-e válasza, hogy a Vinicius – Benzema kettőst hogyan hatástalanítsa…

Sérültek terén az Inter áll jobban, ott csak Stefano Sensi harcképtelen, ő a Samp elleni mérkőzésen veszett oda, míg a másik oldalon – már megint – egy sor sérült van, egy részük még nyárról, illetve az előző szezonból.

Toni Kroos visszatérése nem mostanában lesz, Ferland Mendy szintén nem bevethető, valamint partvonalon kívülre ragad még Dani Ceballos, Gareth Bale és Marcelo is.

David Alaba viszont benne van Ancelotti utazó keretében, előfordulhat, hogy kezdőként kap szerepet. Hogy hol? Na, az még nem tiszta. Lehet, hogy a védelem bal oldalán, Miguel Gutierrez helyén, ebben az esetben marad Nacho és Militao középen, vagy marad Miguel a kezdőben, ebben az esetben Nacho esik ki.

A középpályán és a támadó sorban kérdés nincs, úgy tűnik Carlo Ancelotti már most megtalálta ideális kezdőjét.

Még egy picikét visszakanyarodnánk az Inter kezdőjéhez, amelyben újra helyet kaphat Alessandro Bastoni, aki a válogatott szünetben sérült meg.

Magunk részéről az este egyik legjobb meccsét várjuk. Két olyan csapat, akik igazán bátor futballal rukkolnak elő hétről hétre, nem vetik meg a gólokat meg a fifikás támadásokat sem. Egyértelmű, hogy mindkét féltől gólokat várunk, nem is egyet, így a BTTS mellett a 2,5 gól feletti eredményt is örömmel fogadjuk meg.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső