Juventus – Maccabi Haifa: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 04.
2022. október 05. szerda, 21:00 Juventus Stadium
Juventus
vs
Haifa

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Öt nyeretlenül megvívott mérkőzés után tudott újra nyerni a Juventus. Nem is meglepő, hogy a szurkolók már Max Allegri menesztésében gondolkoztak, de a mester valamennyit – annyira sokat nem – visszahozott a renoméból. A Maccabi Haifa elleni mérkőzésen a győzelem kötelező a zebrák számára, a PSG és a Benfica is előrébb jár, mindkettejüktől kikaptak, és ha most sem nyernek, úgy lemondhatnak a Bajnokok Ligája-tavaszról.

Mit is mondhatnánk a Maccabi Haifáról? Nagyon szimpatikus kiscsapat, akiknek a csoportkör fogja jelenteni a végállomást. Nagyon nehéz négyesbe kerültek, de meggyőződésem, hogy egy gyengébb kvartettből is kiesnének, egyszerűen ez még nem az ő szintjük. Megtették, amit meg tudtak, begyűjtöttek egy nagy halom pénzt, amiből tovább erősödhetnek, és a szurkolóiknak okozhatnak kellemes pillanatokat. Mint amikor vezettek a PSG ellen… Ha nem is tartott sokáig, a drukkerek jó szívvel fognak emlékezni, hogy ilyen is volt.

Most idegenben kéne valamit villantani, és kiindulva a Benfica elleni mérkőzésből, Cohenék sok jóra nem nagyon számíthatnak. Főleg, hogy a Juve győzelmi kényszerben játszik, kinéz ebből egy gólzáporos hazai győzelem is.

Az, hogy ki nyeri a találkozót, nem kérdés. Amikor a szorzó ennyire alacsony az egyik csapatra, akkor nem is nagyon éri meg a mérkőzés kimenetelére fogadni. A meglepetéshez nagyon sok körülménynek kell összejönni, amit előre megjósolni lehetetlen, a papírformát megfogadni meg felesleges, és akárhogy is nézzük, mindig kockázatot jelent.

Szóval ki kellett eszelnünk egy B-tervet. És meg is tettük.

Folytassuk a Juventus – Maccabi Haifa mérkőzéssel!

Juventus

Úgy kellett ez a győzelem a Juventusnak, mint egy falat kenyér. Az elmúlt öt mérkőzésük közül egyet sem tudtak megnyerni, és bár voltak neccesebb meccsek, ahol talán megérdemelték volna a győzelmet… Mindjárt kitérek arra, mi is volt a Bologna elleni találkozón a hétvégén, előbb azonban elevenítsük fel a Benfica elleni találkozójukat a második fordulóból.

Egy vereséggel a hátuk mögött fogadták a portugál együttest, és tudták, ha most sem nyernek, nagyon nehéz helyzetbe kerültek. És ezért a kezdetektől fogva győzelemre törekedtek, Arkadiusz Milik góljával 4 perc után meg is szerezték a vezetést. A problémák innen kezdődtek. Még volt lehetőségük növelni az előnyüket, a Benfica ugyanis nem állt a helyzet magaslatán, de kimaradtak a lehetőségek, és a portugálok is magukhoz tértek. Már az első félidőben sikerült a vendégeknek az egyenlítés, és a második félidőben a fordítás is. Ha a mérkőzés egészét nézzük is megérdemelten nyert Roger Schmidt csapata…

A BL-meccs után egyből jött egy kínos hazai kudarc, az addig nyeretlen Monza verte meg őket, és itt érte az együttest a válogatott szünet.

Allegrinek volt másfél hete kitalálni, hogyan is lehet ebből a válságból kilábalni. És azt gondolom, pontosan tudta, hogy egy Bologna elleni vereség az állásába kerülhet.

De nem került, mert az együttes mondhatni simán verte Thiago Motta csapatát. Filip Kostic lőtte az első gólt, Dusan Vlahovic a másodikat, Arkadiusz Milik a harmadikat. Válasz a másik oldalról nem jött.

Ez még nem jelenti azt, hogy kijöttek a gödör mélyéről, és egy Maccabi elleni győzelem sem fogja azt jelenteni.

Nézzük, ki lehet ott, ki nem: Kaio Jorge mellett Federico Chiesa és Paul Pogba nem állhat Allegri rendelkezésére.

A Bologna ellen is látott 4-4-2-es felállás megmaradhat, a középpálya közepén Paredes és Rabiot, a széleken Kostic és Cuadrado segítheti a támadásokat, elöl pedig a kelet-európai páros szállíthatja a gólokat.

Nem túlzás azt állítani, hogy mindenki győzelmet vár a csapattól, az igazi meccsek aztán ezután jönnek, legalább egyszer le kéne győzniük a PSG – Benfica páros egyikét. Különben nem jutnak tovább és marad az Európa-liga…

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Bonucci, Alex Sandro – Cuadrado, Paredes, Rabiot, Kostic – Milik, Vlahovic

Egymás elleni meccsek:

Erről a párharcról nagyon nem lehet mit elmesélni, ti is láthatjátok: Több mint tizenkét éve volt, hogy a Maccabi Haifa bejutott a csoportkörbe. Nagyon érdekes látni, mennyire más volt akkor még a futball, gondolok itt az erőviszonyokra: A kvartettet a Girondins Bordeaux nyerte meg majdnem hibátlanul, most meg már a francia másodosztályban sem nevezhetők élcsapatnak. A Bayern München lett a második, a Juve pedig a harmadik. Ebből kitalálhattátok, hogy az izraeliek utolsók lettek, gólt sem szereztek. De a Juvét majdnem megfogták kétszer is, a zebrák csak egy találatot tudtak jegyezni mindkét meccsükön…

Előző meccs eredménye
2009.11.03.Bajnokok Ligája
haifa
0:1
juventus
Bajnokok Ligája
2009.10.21.Bajnokok Ligája
juventus
1:0
haifa
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Maccabi Haifa

Valószínűleg mindenki erre számított a Maccabitól, szereplésük egyáltalán nem meglepetés. A Benfica elleni találkozón esélyük sem volt, ott csak és kizárólag a védekezéssel voltak elfoglalva, de a portugálok aztán feltörték a védelmüket. A PSG ellen kissé már bátrabbak voltak, és vezetést is tudtak szerezni Tjarron Chery találatával, ám ezután hármat kaptak, betalált mind a három szupersztár a franciáktól.

Ettől függetlenül a szurkolók elégedettek lehetnek, nagyot küzdött a csapat. De az látszik, hogy ez még nem az ő szintjük…

Voltak problémák mostanában a bajnokságban is, a PSG elleni vereség után azonnal kikaptak a Hapoel Jerusalemtől. De a válogatott mérkőzések után sikerült javítani, és a Maccabi Tel Aviv elleni találkozón már jött a menetrendszerű győzelem. A nyerőember ezúttal Din David volt, aki a hajrában kétszer talált a hálóba. Ezzel a Maccabi Haifa továbbra is vezeti a tabellát öt győzelemmel, egy vereséggel.

Barakh mester számára Mahmoud Jaber és Suf Podgoreanu nem áll rendelkezésre, mindketten sérültek. A kezdő tekintetében nem valószínű, hogy komolyabb változtatások lesznek, a Haifa célja most is a stabil védekezés, és a gyors játékosok megjátszása, vagyis a kontrajáték lesz. Ez a Benfica ellen abszolút nem működött, a PSG ellen néha igen.

A duplázás ellenére Din David megint csak csereként léphet pályára, Pierrot és Atzili is előtte áll a sorban.

A várható kezdőcsapat:

Cohen – Sundgren, Batubinsika, Goldberg – Haziza, Chery, Lavi, Fani, Cornud – Pierrot, Atzili

Tippelde

Nagyon sok függ attól, hogy a Juventus mikor tudja megszerezni az első gólt. Minél hamarabb, annál simább lesz számukra a meccs. A Maccabi nem fog kitámadni, türelmesek lesznek, hiszen nekik egyetlen pont is elegendő lehet, a harmadik helynél többet nem remélhetnek. És ahhoz idegenben bőven elég az iksz is.

A győzelem elengedhetetlen Allegriék számára, és úgy gondolom, hasonlóan a Benfica elleni meccshez, az elejét meg fogják nyomni. A HT/FT hazai jó döntés lehet, az egész magas szorzón érhető el. Emellett úgy gondolom, hogy most a Maccabi nem fog betalálni a kapuba.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső