Kairat Almaty – Maccabi Haifa: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 13.
2021. július 14. szerda, 16:00 Almaty Ortalyk Stadion
Kairat
vs
Haifa

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A múlt héten rendezett Bajnokok Ligája meccsek elég szépen jöttek számunkra, ha követtetek bennünket, akkor ti is láthattátok, hogy a közzétett tippek mind bejöttek, leszámítva egyet. Remélhetőleg, a folytatás is ilyen erős lesz, ezúttal a szerdai meccseket néztük ki számotokra, első körben a Kairat Almaty – Maccabi Haifa mérkőzés visszavágóját. Az izraeli csapat hazai pályán botlott az első körben, szinte mindenki az ő győzelmüket várta, ám meg kellett elégedniük egy döntetlennel, a végeredmény 1-1 lett.

Mint tudjuk, idéntől már nem számít az idegenben szerzett gól, az UEFA eltörölte ezt az 1965-ben behozott szabályt, valljuk be, teljesen jogosan, sokszor valóban nagyon előnytelen helyzeteket szült a szabály. Így a Kairat jelen pillanatban nem mondhatni, hogy előnyben van, maximum a hazai pálya előnyét lehet a javukra írni.

A Maccabi erősebb csapat, csak ez az első meccsen nem jött ki. De a második találkozón már ki kell jönnie. Papíron…

Mi történt az első mérkőzésen?

Összefoglaljuk a két csapat első Bajnokok Ligája meccsét, a legfontosabb helyzetekkel és persze a gólokkal.

Maccabi Haifa – Kairat Almaty: 1-1

G.: Atzili ill. Alip

Akik nem ma kezdték követni a futballt, azok a Kairat Almaty csapatában felfedezhettek egy nagyon ismerős arcot. A 37 esztendős vándormadár, a válogatottban is játszó Vagner Love ugyanis még mindig aktív és Kazahsztánban futballozik. Nem is rosszul, ebben a szezonban eddig hét gólnál jár.

Övé volt az első lehetőség a hetedik percben, egy labdaszerzést követően Artur Shushenachev varázslatosan, sarokkal ugratta ki a brazilt, aki jó megoldást választott, mert a kilépő kapus feje felett szerette volna átpörgetni a labdát, ám egy kissé jobban alá nyúlt, mint kellett volna, így a labda a kapu felett hagyta el a játékteret.

Nem telt el negyedóra a meccsből, és már egy veszteséget kellett elkönyvelni a hazaiaknál, a csapatkapitány, Nati Levi kapott egy rúgást, és nem tudta folytatni a játékot, Rodriguez állt a helyére.

Az első nagy hazai helyzet a 28. percben született, Donyoh kapott egy szép labdát, amivel egyedül törhetett kapura, ám Pokatilov kapus védte a ziccert.

A hátralévő időben az Almaty nem nagyon jutott el a hazai kapuig, inkább a Haifa akarata érvényesült, és ez a dominancia kifizetődött még az első félidőben, a 45. percben Omer Atzili szép góljával meg is szerezték a vezetést.

Nyíltabb játékot hozott a második félidő, helyzet volt mind a két oldalon, ám gól egészen a 75. percig nem volt. Akkor viszont egy szöglet végén Nuraly Alip, a felhúzódó belső védő csúsztatott az izraeli kapuba.

Ezután lett csak igazán jó a meccs, mert a Maccabi Haifa nem volt elégedett a döntetlennel. Mentek is, mint a meszes, de csak egy felsőlécig jutottak. Maradt így az 1-1, ami (annak ellenére, hogy nincs idegenben szerzett gól) a Kairat Almaty számára pozitív.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi várható a visszavágón?

Az idegenben elért jó eredménynek köszönhetően megváltozott a széljárás, immáron a Kairat számít a párharc esélyesének. Az odavágón még a Maccabi csapatára adtak a fogadóirodák kisebb oddsot, 1.80 körül lehetett megfogadni az izraeliek győzelmét, most viszont már a Kairatnak jár a kevesebb szorzó, fogadóirodától függően 2.00-2.15 között találtunk oddsokat.

Biztató volt az első meccs, de sok esetben szerencséjük is volt a kazahoknak. Vagner Love jól, ügyesen ténykedett elől, ő még 37 évesen is nagyon érzi, hogy hová és mikor kell mozdulnia, egymaga verhette volna meg a Haifát, de még kaput sem talált, tehát a célzással voltak problémák, de a helyzetig eljutott.

A másik oldalon a gólszerzőt, Atzilit lehet kiemelni, mellette a Levi helyére beálló Rodriguezt lehet dicsérni.

Ez a két csapat tavaly már megmérkőzött egymással az Európa-liga selejtezőjében, akkor ugyebár csak egy mérkőzés kellett a továbbjutáshoz, a hazai pályán játszó Maccabi végül 2-1-re nyert. Így ez a mostani lesz az első meccs, amit az Almaty Ortalyk Stadionban rendeznek.

Ami megint csak előny lehet – a hazai pályán túl – a kazah csapat számára, az az, hogy a bajnokság náluk már zajlik, így a srácoknak volt idejük bemelegedni, a Kairat pedig nagyon jó formában van, utolsó tíz meccséből csak egyet bukott el, három döntetlent játszott, hat meccset pedig megnyert.

A lőtt gólokban a három támadó szépen elosztozik egymással, Vagner Love tehát hétnél tart, Artur Shushenachev nyolcnál, José Kante pedig kilencnél.

A Maccabi Haifánál bízhatnak a nemrég igazolt Din Davidben, ám egyelőre a vezetőedző csak a kispadon kezdette, Donyoh helyett állt be a 67. percben az utánpótlás-válogatottban is szereplő csatár.

Magunk részéről most a gólokra szavazunk. Kicsit átalakítja majd a taktikákat, hogy nincs idegenben lőtt gól, épp ezért nem éri majd meg a hazai pályán játszó, de idegenben jó eredményt elérő csapatok számára, hogy időt húzzanak.

Esetünkben is ez van, és amennyi helyzetet elpuskáztak hazai pályán az izraeliek… Hát, most illik javítani. Ez szerintünk meg is fog történni, ahogy abban is bízunk, hogy a fentebb említett gólerős trió valamelyike kapuba talál.

Röviden, tömören: Mindkét együttes gólt szerez, valamint esélyes az over 2,5 is, ami most a bukiknál is remek szorzóval fut.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső