Maccabi Haifa – PSG: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 13.
2022. szeptember 14. szerda, 21:00 Sammy Ofer Stadium
Haifa
vs
PSG

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az előbb említettem azt, hogy vannak olyan meccsek, amire ránézel, és egyből tudod a végeredményt. Na, ilyen a Maccabi Haifa – PSG meccs is. De ha az intuíciótok mást súg – vagy nem súg semmit -, akkor ilyenkor érdemes azért az oddsokat is megnézni. Nem nagyon szoktunk csak és kizárólag odds alapján fogadni, de amikor valami ennyire simának tűnik, az általában az is.

Épp ezért, egy kicsit gondban vagyunk, hogy milyen piacot fogadjunk meg ezen a találkozón, minden annyira egyértelműnek tűnik. Igazi meglepetés lenne, ha Galtier együttese nem tudna nyerni, vagy ha a Maccabi meg tudná egyáltalán szorongatni a franciák címvédőjét.

Cohenék az előző körben jól tartották magukat, de aztán végül menetrendszerű vereséget szenvedtek a Benfica ellenében. Most maximum annyiban bízhatnak, hogy hazai pályán vannak, és abban, hogy a PSG lebecsüli őket, és a tartalékokat küldi pályára. Mert, ha ott lesz Mbappé, Neymar és Messi, akkor nem lennék a Maccabi védelmének helyében…

Nem vagyok biztos, hogy képes leszek bármi okosat mondani erre a mérkőzésre, így még megosztom veletek a meccsre adott oddsokat, aztán belekezdünk… A PSG az egyértelmű esélyese a mérkőzésnek, a favoritokra adott odds az 1.20-at sem éri el, ami azért sokatmondó. A döntetlen is már majdnem tízszeres szorzót jelent, míg a hazai győzelem 17-20 közöttit.

Az előző fordulóban történt

A selejtezőben csodájára jártak Frantzdy Pierrot-éknak, ám a csoportkör már más tészta, és ezt hamar megtanulta a Maccabi Haifa is. A Benfica otthonában léptek pályára, és bár csak két góllal kaptak ki, lehetett volna ez egy sokkal nagyobb arányú vereség is. Az izraeliek a kapu előtt teljesen veszélytelenek voltak, néhány megindulástól eltekintve. A védelemre nagy teher hárult, és bár jó ideig féken tudták tartani Goncalo Ramosékat, a második félidőben megtörtek, Rafa Silváról feledkeztek meg Goldbergék, a támadó középpályás szépen lőtt kapásból egy beadás után.

A második bekapott gólról nem igazán tehetnek, csak annyiban, hogy engedték Alex Grimaldot lőni. A balbekk tökéletesen találta el a labdát, és hiába repült a sarok irányába Cohen, ezt nem lehetett elérni.

Ez a vereség csak a jéghegy csúcsa volt, a PSG és a Juve ellen további verésre számíthat a csoport legszerényebb játékerejével rendelkező együttes.

A PSG hozta a kötelezőt, hazai pályán verték meg a Juventust. Kylian Mbappé mutatott nagyszerű formát, de szintén remekelt Neymar is. Utóbbi két gólpasszal, előbbi két góllal zárt, mindkettőt már az első félidőben megrúgták a franciák. Az első találat különösen szép volt, dicsérni kell a kivitelezés mellett a végrehajtást is.

Több nagy ziccert puskáztak el a hazaiak, néha a Juve védőinek fogalma sem volt, hol vannak a PSG támadói. A helyzetkihasználáson tehát még kell javítani, de ez egy olyan teljesítmény volt, ami után Christoph Galtier joggal lehetett elégedett.

Maccabi Haifa

Őszintén szólva nem szeretnék erről a meccsről hosszasan beszélni, mert egyszerűen feleslegesnek tartom. A Maccabi egy szimpatikus csapat, akik a későbbiekben is itt lehetnek a Bajnokok Ligája főtábláján, de a Párizs ellenében nem hiszem, hogy bármi esélyük van. Abban bízhatnak, hogy Galtier kissé tehermentesíteni akarja az első csapatot, és többen is lehetőséget kapnak azok közül, akik általában a padot melegítik.

Egyébként jó formában van a Maccabi Haifa, a bajnokságban még mindig százszázalékos, négy meccsből egyet sem buktak el, pontot sem veszítettek, a hétvégén is 3-1-re nyertek, otthon fogadták a Nes Tziona együttesét, és 3-1-re győztek Omer Atzili két, valamint Tjarron Chery egy góljával.

Barak Bakhar mester igyekezett valamennyire pihentetni, Cohen mellett Haziza, Pierrot, David és Chery is csak kispados volt, ők holnap este már a kezdőben kaphatnak helyet.

Nem lennénk meglepve, ha a következő meccsükre kicsit védekezőbb felfogásban lépnének pályára, ami egy 3-2-3-2-ben nyilvánulna meg. Vagyis három belső védő, előttük két szélső védő (Sundgren lenne az egyik, és Hazizát lehetne hátrébb vonni) , három középpályás és két csatár. Ez a mi elképzelésünk.

Raz Meir és Suf Podgoreanura nem számíthat majd a mester, illetve elképzelhető, hogy Ali Mohamed helyett majd Mohammad Abu Fani kezdhet, aki egy kicsit jobb a védekezés szempontjából.

Semmi másra nem számíthat a Maccabi, minthogy kihúzzák sokáig kapott gól nélkül, ami után a PSG játéka kapkodóvá válik. Az egy pont tökéletesen elég lenne a hazaiaknak.

A várható kezdőcsapat:

Cohen – Seck, Batubinsika, Goldberg – Sundgren, Chery, Lavi, Abu Fani, Haziza – Pierrot, David

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

PSG

A Paris Saint-Germain folytatja remeklését a francia bajnokságban, továbbra is vezetik a tabellát, de a Marseille ott lohol a nyakukban. A hétvégén újabb győzelmet arattak, ám a parádés futball ezúttal elmaradt, a Brest csapatát csak 1-0-ra tudták felülmúlni. Azt az egy gólt Neymar szerezte, aki új erőre kapott ebben az idényben, nagyszerűen játszik, akárcsak Lionel Messi, aki három gólnál és hét gólpassznál tart. Lehet mondani, hogy ebben a francia bajnokságban a minimum, hogy ez az eurószázmilliókból összevásárolt csapat bajnok legyen. A cél viszont inkább az, hogy végre megszerezzék történetük első Bajnokok Ligája címét.

Galtier a lehető legjobb választás volt a kispadra, az érkezők között pedig ezúttal nem találunk kifejezetten nagy sztárt, inkább már a jövőre gondolt a mester, amikor a piacon válogatott.

Kevés dolgot tudok elmondani az együttesről most, sorra nyerik a meccseiket, a Monaco ellen botlottak meg, előtte és utána viszont hozzák azt, amit hozni kell.

A második fordulóban Galtier még nem feltétlenül kockáztatja meg a fakó pályára küldését, de néhány változtatás elképzelhető. Ami biztos, hogy Presnel Kimpembe nem tudja vállalni a játékot, így Danilo Pereira lehet majd Marquinhos és Sergio Ramos társa. A középpályán Renato Sánches esett ki, így Vitinha kerülhet Marco Verratti mellé, a harmadik sérültjük Keylor Navas, de a múltkor is Gigio Donnarummának szavaztak bizalmat, ez most is így lesz, és így lenne akkor is, ha a costa ricai bevethető volna.

Könnyen lehet, hogy Hugo Ekitike lehetőséget kap a kezdőben, Nordi Mukiele játékára is van esély, illetve a spanyol különítmény, Fabián Ruiz, Carlos Soler és Pablo Sarabia is kezdhet.

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Ramos, Danilo, Marquinhos – Hakimi, Vitinha, Verratti, N. Mendes – Neymar, Soler – Ekitike

Tippelde

Bárhogy is legyen, akármilyen kezdő is lépjen pályára, kötelező a győzelem a Maccabi Haifa otthonában. Most azt mondom, ha a legjobbak lépnek pályára, akkor még egy gólzápor is kijöhet a dologból, ha a tartalékok közül többen pályára lépnek, úgy lehet, hogy egy szerényebb győzelemmel is beérik.

Egyvalamit egészen biztosan gondolok: Hogy a hazaiak nem fogják tudni bevenni a PSG kapuját.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső