Manchester City – Real Madrid: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 15.
2023. május 17. szerda, 21:00 City of Manchester Stadium
Man City
vs
Real Madrid

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az odavágó remek futballt hozott, a sportfogadás és a jó futball szerelmesei pedig bízhatnak abban, hogy a visszavágó is hasonlóan alakul.

Aztán hogy ki nyeri a Manchester City – Real Madrid meccset, az már jó kérdés. De azért vagyunk itt, hogy ezt kitaláljuk. Guardioláék karnyújtásnyira kerültek a bajnoki címtől Angliában, de az igazi örömünnep mégsem akkor lesz, ha – megint – győznek, hanem akkor, ha bejutnak a BL-fináléba.

Az Unibet szorzói kegyetlenek szerintem: 1.62 a hazai győzelem, 5.25 a vendég, 4.60 a döntetlen. Nem sok esélyt adnak a címvédőnek…

Manchester City

Ahogy a bevezetőben is írtam, karnyújtásnyira került a bajnoki címtől a Manchester City. Josep Guardiola a szezon közben lemondtott a PL- címről, lehetett tudni, hogy inkább a Bajnokok Ligáját preferálják, amit az együttes még sosem nyert meg. Ennek ellenére az Arsenalt megelőzték, pár forduló alatt a nyolcpontos hátrányukat négypontos előnnyé alakították, és még egy elmaradt meccsük is van. Szóval innen már nem lehet elrontani…

A hétvégén az Everton ellen 3-0-ra nyertek, Ilkay Gündogan megint duplázott, és most még Erling Haaland is a kapuba talált.

A Cityt hazai pályán idén nem sokszor állították meg, egyszer kaptak ki a bajnokságban, egyszer ikszeltek, egyébként minden meccsüket megnyerték. A BL-ben csak egy csapat, a Dortmund tudta őket megszorongatni, a többiek súlyos vereséggel távoztak az otthonukból.

Az együttesnek egyetlen sérültje van, Nathan Aké, aki már az odavágón sem játszhatott. A holland játékos várhatóan szerdára rendbe jön, az a nagy kérdés, hogy a kezdőben tudják majd jelölni, vagy marad a kispad?

Nagy csodát a spanyol edzőtől nem várok, eléggé bevált ez az új taktika számára.

A várható kezdőcsapat:

Ederson – Walker, Dias, Aké – Stones, Rodri – B. Silva, De Bruyne, Gündogan, Grealish – Haaland

Egymás elleni meccsek

Jó hangulatú, de hibáktól nem mentes meccset játszott egymással a két csapat, igazából bármelyikük nyerhetett volna. A City kezdett jobban, de a Real Vinicius Jr. bombagóljával vezetést szerzett. A folytatásban is a hazaiak álltak közelebb a második gólhoz, de végül egy megkérdőjelezhető találatot követően – ami szintén szép volt, és Kevin De Bruyne szerezte – egyenlített a City.

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.09.Bajnokok Ligája
real madrid
1:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.05.04.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
man city
Bajnokok Ligája
2022.04.26.Bajnokok Ligája
man city
4:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2020.08.07.Bajnokok Ligája
man city
2:1
real madrid
Bajnokok Ligája
2020.02.26.Bajnokok Ligája
real madrid
1:2
man city
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Real Madrid

Ahogy arra lehetett számítani, a Real Madrid edzője, Carlo Ancelotti egy nagyon tartalékos kezdővel állt fel a hétvégi bajnoki meccsére. A kulcsemberek többségét a kispadon tartotta, így nem játszott – vagyis csak csereként játszott – Toni Kroos, Vinicius Jr., Luka Modric, Karim Benzema pedig egyáltalán nem lépett pályára.

1-0-ra nyertek Marco Asensio góljával, nem volt egy jó meccs semmilyen szempontból. A bajnoki reményeknek tegnap vége szakadt, miután a Barcelona az Espanyol ellen 4-2-re győzni tudott. A Real ebben az idényben három trófeát már megszerzett, így teljesen elégedetlenek nem lehetnek, főleg akkor nem, ha idén is sikerül döntőbe jutni. Nem lesz egyszerű, főleg, hogy a Madrid idegenben nem mindig mutatja a legjobb arcát.

A Getafe elleni mérkőzés végén Eduardo Camavingát le kellett cserélni, azonban a hírek szerint semmi komolyabb nincs a franciával, tudja vállalni a játékot.

Sőt, most már Ferland Mendy is pályára léphetne, felépült ugyanis a sérüléséből. Bár kötve hiszem, hogy Ancelotti egy ennyire kiélezett mérkőzésre a jelentős játékhiánnyal küzdő védőt tenné a kezdőcsapatba.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga – Kroos, Valverde, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Jr.

Tippelde

Az odavágóra két és fél gól feletti eredményt vártam, de nem kaptam meg. Most ugyanígy az over 2,5-et vettem a fejembe. Egyszerűen ezúttal elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen legalább három gól.

A fő tipp tehát ez, a két és fél feletti gólok száma, de mellette még azt is megtippelnénk, hogy mindkét együttes a hálóba fog majd találni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső