Napoli – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 17.
2023. április 18. kedd, 21:00 Diego Armando Maradona
Napoli
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Második meccsünk talán egy fokkal több izgalmat tartogat magában, aztán persze lehet, hogy ugyanolyan sima lesz ez a csata, mint a két együttes legutóbbi bajnokija. Erre mondjuk én nem sok esélyt látok. A Napoli az egész szezonban fenomenális teljesítményt nyújtott, viszont a BL-ben a kiesés küszöbére kerültek. Ezáltal pedig az egész idényben felépített munkájuk kezd tönkre menni…

Van még 90 percük, hogy bizonyítsanak, de az AC Milan már az előző körben is nagyon taktikus játékot mutatott be az angol fővárosban, Stefano Pioli felkészítette az együttesét, efelől ne legyenek kétségeink.

Az online sportfogadás egyik leginkább várt mérkőzése lesz a Napoli – AC Milan kedden, ahol – az Unibet irodájánál – toronymagas esélyes a hazai csapat a győzelemre. 1.78-at fizetnek rájuk, 5.40-et a vendégekre, 3.60-at a döntetlenre.

Napoli

Lehetett számítani arra, hogy a nagy előny tudatában a hétvégi, Verona elleni meccset nem annyira fogja komolyan venni a Napoli. Spalletti néhány kulcsjátékosának pihenőt adott, Amir Rrahmani, Piotr Zielinski, Stanislav Lobotka és Khvicha Kvaratskhelia is csak a kispadon foglalt helyet.

Az eredmény csak döntetlen lett, de a pontvesztés ellenére volt minek örülni a Maradonában: Csereként pályára léphetett ismét Victor Osimhen, a csapat nigériai támadója, a Serie A jövendő gólkirálya. Aki nélkül ez a csapat úgy tűnik, messze nem olyan erős.

Várhatóan holnap este már kezdőként kap szerepet, és ezzel Luciano Spalletti csak két játékosára nem számíthat. Az egyikük Giovanni Simeone, a másik pedig André-Frank Zambo Anguissa, akit az odavágón állítottak ki.

Idén a Napoli eddig két hazai meccsét nem tudta megnyerni. A bajnokságban kikaptak a Laziotól, majd az AC Milan rúgott nekik egy négyest…

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Kim, M. Rui – Ndombélé, Lobotka, Zielinski – Lozano, Osimhen, Kvaratskhelia

Egymás elleni meccsek:

Luciano Spalletti az elmúlt két, Milan elleni meccsére nem igazán lehet büszke. A Napoli ugyanis két találkozón összesen öt gólt kapott a rossoneritől, a bajnokságban 4-0-ra, a BL-ben 1-0-ra kaptak ki. A múltheti meccsük egyébként simán hozhatott volna más eredményt is, és ha Victor Osimhen ott van a pályán, biztos, hogy más is lett volna az eredmény. Sok helyzetet hagyott ki a Napoli, az egygyólos vereségnek viszont a végén még ők örülhettek, hiszen szűk félórát aztán emberhátrányban kellett játszaniuk.

A Maradonában az utolsó három meccset a Milan nyerte, Napoli győzelmet 2018 óta nem láthatott a közönség.

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.12.Bajnokok Ligája
milan
1:0
napoli
Bajnokok Ligája
2023.04.02.Serie A
napoli
0:4
milan
Serie A
2022.09.18.Serie A
milan
1:2
napoli
Serie A
2022.03.06.Serie A
napoli
0:1
milan
Serie A
2021.12.19.Serie A
milan
0:1
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

A Milannak annyira nem fért volna bele a rotálás a hétvégi, Bologna elleni bajnokin, Pioli mégis meghúzta ezt. Pályán volt Thiaw, Ballo-Touré, Florenzi, Pobega, Vranckx, De Ketelaere, Rebic és Origi is.

A csapat pedig a Renato dall’Arában döntetlent ért el. Ami a bajnoki versenyfutást illeti, nem jött jókor a pontvesztés, a piros-feketék így lemaradnak a bronzérmes helyen álló Romától, de legalább nem csúsztak hátrébb, az Inter ugyanis megint kikapott.

Az egész szezont figyelembe véve, idegenben azért nem brillírozik a csapat, az utóbbi hetekben egyedül a Napoli ellen arattak győzelmet, ikszeltek a Tottenhammel, most a Bolognával, kikaptak a Fiorentinától és az Udinesétől.

Nem lenne meglepetés, ha ugyanaz a csapat futna ki a Diego Armando Maradona gyepére, akik az odavágón is játszottak. Teljes sorcsere várható tehát a hétvégihez képest. Még az a Pierre Kalulu is kikerülhet a kezdőből, aki sérülése óta először játszhatott. Fontos meccs ez, és Simon Kjaer inkább van játékban, így nagyobb hasznára lehet a csapatnak.

Az egyetlen sérültje amúgy a Milannak Zlatan Ibrahimovic.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Krunic, Tonali – Brahim, Bennacer, R. Leao – Giroud

Tippelde

Csak és kizárólag Osimhen visszatérése még nem garancia a hazai sikerre, de jócskán több esélyük van így a nápolyiaknak.

Úgy gondolom, a szezon legfontosabb mérkőzése jön mindkét együttesnek. Hatalmas lesz az iram, nem csodálkoznék, ha a játékvezető sokszor emelné magasba a sárga – és esetleg a piros – cédulát.

Mi ezúttal a hazai győzelmet preferáljuk, és nem tagadom egy pillanatig sem, hogy főként Victor Osimhen ennek az oka.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső