Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 26.
2021. július 27. kedd, 17:00 GSP
Omonoia
vs
Dinamo Zagreb

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

A keddi mérkőzések felén már túl is vagyunk, még kettő találkozóra lesz esélyünk, lehetőségünk fogadni holnap, az Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb, illetve a Zalgiris – Ferencváros meccsekre. Naná, hogy mindkettőről írunk mi is.

Először a ciprusi – horvát meccsről, amelynek első felvonása egy kényelmes 2-0-t hozott a Zagreb számára. Végeredmény alapján kényelmes, de a játék milyenségét tekintve azért itt sem lehetnek teljesen nyugodtak a fanatikusok a visszavágó előtt.

A ciprusiaknak ez volt az első BL meccsük (meg volt egy Szuperkupa mérkőzésük, amit tizenegyesekkel megnyertek), ők az első körben nem kellett, hogy részt vegyenek, és bár a játékukon látszott, hogy idény eleje van, veszélyesek voltak, legalábbis egy ideig… De erről úgyis beszélünk majd később.

A visszavágóra természetesen itt is többet fizetnek a horvátok győzelmére – úgy értve, hogy az első találkozón mindössze 1.40 körüli volt az odds, most ez már 1.80 –, ennek pedig két oka van: Látták, hogy a Nicosia nem rossz csapat, valamint övék a hazai pálya előnye. Ebből vajon mi sül ki?

Mi történt az első mérkőzésen?

Röviden, dióhéjban foglaljuk össze, hogy a Omonia Nicosia – Dinamo Zagreb találkozó hogyan alakult.

Dinamo Zagreb – Omonia Nicosia: 2-0

G.: Majer, Jakic

A meccsen a csapatok az alábbi összeállításban léptek pályára:

Dinamo Zagreb:

Livakovic – Ristovski, Theophile – Catherine, Lauritsen, Moubandje – Jakic, Ivanusec, Majer, Ademi, Orsic – Petkovic

Omonia Nicosia:

Fabiano – Shehu, Lang, Hubocan, Lecjaks – Kousoulos, Diskerud, Gomez – Duris, Scepovic, Bautheac

Dinamo Zagreb győzelmet vártunk a találkozótól, nem szoros, hanem könnyed győzelmet, hendikepet is ajánlottunk számotokra. Szerencsénkre Jakic tett róla, hogy ne csak egy góllal nyerjenek a horvátok, de – főleg a meccs elején – voltak nehézségek a hazaiaknál.

Jordi Gomez egy okos, pimasz szabadrúgással szerezhetett volna vezetést a ciprusiak számára, az a lövés mellé szállt, valamint Duris előtt adódott egy helyzet, de ő sem tudta eltalálni a kaput.

Fél órán keresztül csak kereste önmagát a Dinamo, az utolsó negyedóra viszont az övék volt a félidőben. Orsic lövését még blokkolták, majd Bruno Petkovic kétszer is a gólvonal előtt helyezkedő Shehuba lőtte a labdát, mindkét alkalommal góltól mentette meg csapatát a jobbhátvéd.

Az első félidőben vezérét veszítette a hazai gárda, Arijan Ademi kapott oda a térdéhez, majd jelezte is, hogy nem tudja folytatni a játékot.

A félidő hosszabbításában Lovro Majer a kapu torkából fejelhetett volna, ám ott termett egy ciprusi védő és tisztázott előle. Na, és ki volt az a védő? Lang Ádám, aki kezdőként kapott szerepet, és végig is játszotta a találkozót.

Nem telt el sérülés nélkül a második félidő sem, ezúttal is a horvátoknál volt kényszerű csere, Luka Ivanusec és Jordi Gomez ütköztek nagyon csúnyán, Ivanusecet hordágyon kellett levinni, a bűnös pedig megúszta az esetet lap nélkül.

Nemes bosszút állt viszont a Zagreb, két perccel a sérülés után megszerezték a vezetést: A ciprusiak voltak képtelenek felszabadítani, Lovro Majer két csellel megetette az egész védelmet, aztán Fabiano lábai között talált a kapuba.

A 80. percben Ristovski és Fabiano küzdöttek meg, a kapus nyerte az. ütközetet, egy perccel később viszont a brazil portásnak ismét a hálóból kellett előhalászni a labdát. Lovro Majer ezúttal gólpasszt adott, Kristijan Jakic, a védekező középpályás bólintotta be a második horvát gólt.

Voltak azért nehéz pillanatai a zágrábiaknak, de összességében teljesen megérdemelték a győzelmet és nyugodtan várhatják a visszavágót.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mi várható a visszavágón?

Hazai pályán erős az Omonia Nicosia, öt mérkőzés óta veretlenek. Márciusban szenvedték el az utolsó vereségüket, akkor az APOEL mért rájuk egygólos vereséget. Igaz, még csak a szezon elején járunk, így szélesebb formáról lehetetlenség beszélni.

A Szuperkupán semmiképp nem voltak meggyőzőek, ahogy a Dinamo elleni meccsen is csak fél órán keresztül tudták tartani a lépést, aztán Majerék a fejükre nőttek. Igazából örülhetnek, hogy megúszták két kapott góllal.

A Dinamo Zagreb pénteken lépett pályára a Dragovoljac otthonában, és nagyon simán, 4-0-val intézték el a kiscsapatot. Krznar mester valamennyire pihentetett, Theophile-Catherine, Petkovic, Castrati csak a padon kezdett, viszont visszatért az EB-t megjárt Gavranovic, Majer ismét pályán volt, szóval teljesen tartalékosnak nem lehetett nevezni őket.

A gólokat sorrendben Majer, Sutalo, Gavranovic majd ismét Majer szerezték.

Majer végül lemaradt az Európa-bajnokságról, a bő keretben még számított rá Dalic, ám végül otthon hagyta. Lehet, hogy kár volt, mert csúcsformában van, és már tavaly is bizonyította, hogy megérett a válogatottságra.

A ciprusi bajnokság csak augusztus végén fog elkezdődni, ami nem biztos, hogy pozitív rájuk nézve, mivel a Dinamo már játékban van.

A visszavágón viszont nem valószínű, hogy mindent beleadnak, a kétgólos előny tudatában nem fogják összetörni magukat, nekik egy iksz is jó akár.

Pont emiatt – és azért, mert az Omonia nincs még játékban – semmi komolyra nem számítunk. Mármint, elképesztő csatára, őrült izgalmakra mi nem gondolnánk. Innentől kezdve adott, hogy 2,5 gól alatti eredményre számítunk. Benne van egy dögunalmas 0-0, benne van egy szűk, egygólos győzelem, de egy over 2,5-ben egyáltalán nem reménykedünk.

Arra is fogadhatunk, hogy csak az egyik csapat talál be, és talán ez a legjobb tippünk erre a meccsre. A Dinamo védekezésben fél óra elteltével összeszedte magát, a bajnokságban ismét nem kaptak gólt… És most sem fognak.

Tehát, mindent egybe véve, a Dinamo továbbjutására számítunk, egy nem túl jó vagy izgalmas meccsen. Akár kombinálhatjátok is valamely két tippet, mondjuk az under 2,5 + csak az egyik csapat szerez gólt jelen pillanatban 2,37-es oddson fut a Bet365-ön.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső