PSG – Juventus: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 05.
2022. szeptember 06. kedd, 21:00 Parc des Princes
PSG
vs
Juventus

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Durva látni, mennyivel esélyesebbnek gondolják a franciákat az olaszoknál. De megvan rá minden okuk. A PSG újult erővel, új edzővel és erősebb kerettel vágott neki a következő szezonnak, és Nasser El-Khaleifi most már tényleg BL-t akar nyerni. A francia bajnokság egyfajta játszótér már a csapatnak, nagy fölénnyel nyerik a meccseiket, és megint simán bajnokok lesznek. Viszont a BL-ben még nem tudtak nagy dolgokat csinálni, a legközelebb a győzelemhez akkor jártak, amikor 2020-ban a Bayern München ellen játszottak. A németek nyertek, Mbappéék így továbbra sem tudták megtenni azt, amire a szurkolók a leginkább vágynak. Meg a tulajdonos, aki hihetetlenül magas összeget ölt bele a csapat fejlesztésébe, új igazolásokba.

Már tavaly is BL-győzelmet vártak tőlük, de a Real Madrid ellen búcsúztak nagyon korán, a legjobb 16 között.

Ellenfelük nagyon hosszú ideje csak vegetál a Bajnokok Ligájában. Anno Allegrivel sem jött össze az áttörés, de legalább akkoriban a bajnokságban nem volt ellenfelük. Allegri lelépett, jött Sarri, majd Pirlo, de annyi történt, hogy most már a Serie A-ban is elmentek mellettük.

A visszatérés idén nem tűnik reálisnak, még saját országukban sem, főleg nem a BL-ben, ahol már időtlen idők óta nem jutottak legalább egy elődöntőig.

Első meccsüket a PSG ellen nagyon simának gondolják a bukik, alig 1.40-et fizetnek a legtöbb helyen a hazai győzelemre. A döntetlen már bravúr volna szerintük, 5.50-es szorzón fut, míg a torinóiak diadalára 8 és 9 között mozognak a szorzók.

Tényleg ilyen sima meccs lesz ez? Következzen a PSG – Juventus találkozó!

PSG

Várható volt, hogy Mauricio Pochettino nem fog még egy idényt kapni a kispadon, a váltás azonban meglepett minket. Nem egy Európában is ismertebb nevet választottak, hanem a hazai bajnokságban kétszer is remekül teljesítő Christophe Galtier-t nevezték ki, aki előbb bajnoki címig vezette a Lille-t, majd a Nice-t is szépen felhozta.

És most korlátlan pénzt kapott arra, hogy végre elhozza a PSG számára a Bajnokok Ligája-győzelmet. Ami még mindig várat magára, és a szurkolók egyre frusztráltabbak emiatt.

Hosszas huzavona után az is eldőlt, hogy Kylian Mbappé nem lesz a Real Madrid játékosa, cserébe még a szépunokája is milliárdos lesz. Komoly beleszólást kapott a francia az átigazolásokba, a szakmai munkába, szóval lényegében egy kicsit ő vált Galtier főnökévé és nem fordítva. Lionel Messi megkapja az újabb esélyét, ahogy Neymar is a csapattal maradt. Jó páran érkeztek, többek között Vitinha, Renato Sánches, Galtier korábbi embere, valamint megvették végleg Nuno Mendest.

A gárda utolsó igazolása Fabián Ruiz volt, a Napoli védekező középpályása. Aki akár kezdhetne is, mivel egy olyan ellenfél jön Párizsba, akiket ő nagyon is ismer, de még korai lenne a kezdetése. Vitinha sem lesz ott a kezdőcsapatban, mivel a hétvégi, Nantes elleni meccsen lecserélték. Valószínűbb, hogy Marco Verratti párja Renato Sánches lesz.

A bajnokságban elég meggyőzően játszanak, viszont már nem hibátlanok, két héttel ezelőtt a Monaco ellen csak döntetlent értek el.

Ezt a botlást leszámítva viszont tényleg nagyon meggyőzőek: A Szuperkupát 4-0-ra nyerték, aztán gurítottak egy ötöst, egy hetest, kétszer hármat vágtak az ellenfél kapujába. A hétvégén Mbappé duplázott, a harmadik gólt Nuno Mendes szerezte.

Vitinha mellett Pablo Sarabia nem lesz majd ott minden bizonnyal, de a spanyol szénája egyébként is egyre inkább kifelé áll. Sajnálhatja, hogy nem igazolt el a nyáron, mert így akár a Világbajnokságról is lemaradhat…

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Kimpembe, Marquinhos, Ramos – Hakimi, Verratti, Renato Sánches, Mendes – Messi, Neymar – Mbappé

Egymás elleni meccsek:

Utoljára az Internation Champions Cup elnevezésű amerikai tornán találkoztak 2017-ben, amikor a Juve 3-2-re nyerni tudott. Előtte 2004-ben volt egy barátságos meccsük, amit meg a PSG húzott be. Egyikből sem lehet fontos információt kinyerni…

Korábban is meccseltek, a 90-es években az UEFA Szuperkupa fináléjában kétszer is megmérkőztek, előtte az UEFA Kupában 1993-ban, de lényegében egyik mérkőzés sem lehet érdekes számunkra.

Előző meccs eredménye
2017.07.27.ICC
psg
2:0
juventus
ICC
2004.07.24.Barátságos Mérkőzés
psg
1:0
juventus
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Általában sok szurkolói fórumot szoktam olvasgatni, és a Juventus csapatát is figyelemmel követem. Pontosabban őket, meg a drukkereiket is. És a szurkolók most nagyon nem elégedettek. Nem is csodálom, a Juventus olyan, mintha a nyár folyamán semmit sem fejlődött volna. Pedig érkeztek izgalmas futballisták a zebrákhoz, úgy mint Bremer, akit tavaly a legjobb Serie A-s védőnek választottak, Paul Pogba, aki itt töltötte karrierje legjobb éveit, vagy említhetnénk még Ángel Di Mariát, Arkadiusz Miliket és Filip Kosticot is.

Viszont a vezér, az ész továbbra is hiányzik a pályáról. No meg az eredmények sem nagyon jönnek egyelőre. A hétvégén például csak 1-1-es döntetlent értek el a Fiorentina otthonában. Mi is kevésgólos meccsel számoltunk, mi legalább nyertünk, ellentétben a csapatokkal.

Egyetlen döntetlen után még nem kéne lázadni, csakhogy a Juvénak már nem az első döntetlenje, és nem is az első gyenge játéka volt. Ikszeltek korábban az AS Roma ellen otthon, valamint a Sampdoria ellen vendégségben.

Tény, vereséget nem szenvedtek, de még így sem lehetnek elégedettek a teljesítményükkel…

Több a komoly sérülés a csapatnál, az átigazolási időszak végén súlyos sérülést szenvedett Wojciech Szczesny, és a csapat már nem igazolt a helyére senkit, így Mattia Perin viszi végig az idényt, amíg a lengyel fel nem épül. Szintén nem lesz a pályán Federico Chiesa, illetve én úgy tudom, hogy Paul Pogba sem épült még fel.

Két korábbi PSG-játékos viszont ott lehet, Di Maria és Leandro Paredes is egészségesek, és készen állnak, hogy bizonyítsák korábbi kenyéradóiknak, hogy hiba volt nem számolni velük.

A várható kezdőcsapat:

Perin – Cuadrado, Danilo, Bremer, Alex Sandro – Locatelli, Paredes, McKennie – Di Maria, Vlahovic, Kostic

Tippelde

Én sokat ettől a meccstől nem várok. Mármint izgalmas csatára nem számítok, mivel a PSG-nek most nagyon megy, és a Juventus nem ezen a szinten van. A zebrák annak is örülhetnek, ha gond nélkül meglesz a továbbjutás a párizsiak mögött. Persze, még meglephetnek minket, de az eddigiek alapján erre van kevesebb esély.

Úgy hiszem, még gólt sem fognak tudni rúgni a PSG ellen, és nagyon simán, több góllal is nyerhetnek a hazaiak. Szóval a hendikep eredmény is játszik…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső