PSV Eindhoven – Midtjylland FC: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 02.
2021. augusztus 03. kedd, 20:00 PSV Stadion
PSV
vs
Midtjylland

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Vannak szituációk, amikor sorsolás egy szemét dög. Mint például a mostani meccsünkön. A PSV Eindhoven – Midtjylland FC találkozó mindkét résztvevője rendkívül szimpatikus csapat, most mégis valamelyikük nélkül folytatódik majd a Bajnokok Ligája. Oké, látjuk majd őket máshol biztosan, de… Ez így nem minden esetben igazságos.

No mindegy, ilyen az élet, ha az élet citrommal kínál, igyál egy tequilát limonádét.

A PSV rendkívül jó játékkal, két győzelemmel búcsúztatta a török bajnokság második helyezettjét, a Fatih Terim által irányított, Radamel Falcaot és Ryan Babelt is soraiban tudó Galatasarayt. Gólokból nem volt hiány, a játékkal pedig maximálisan meg lehettek elégedve a holland szurkolók.

Dániában viszont nem ment könnyen a továbbjutás, a Celtic hosszabbításra késztette a házigazdát, de ott már nem volt kecmec, viszonylag hamar dűlőre jutottak a csapatok.

Két erős, jó csapat, két izgalmas meccs vár ránk. Mi talán ezt a párosítást várjuk a legjobban…

Mi történt korábban?

Vannak, akik még csak most szállnak be, így náluk a nyári témákat (igazolások, változások, felkészülési mérkőzések) feszegetjük, míg mások már jó ideje küzdenek a legrangosabb európai kupában.

PSV Eindhoven

Elevenítsük fel egy kicsit bővebben azt a Galata elleni meccset! Nem részletesen, csakhogy lássátok, nem a levegőbe beszéltünk, amikor azt mondtuk: Elégedettek lehetnek a holland szurkolók.

Hazai pályán, Eindhovenben kezdtek, és a fogadóirodák, ha neccesen is, de inkább az ő győzelmüket várták. Ahogy egyébként mi is. Végül minden várakozást felülmúlva, Eran Zahavi és Mario Götze zsenijének köszönhetően egy ötössel küldték haza a rendkívül indiszponáltan játszó török egyesületet. Nagy volt a fogadkozás a visszavágóra Fatih Teriméktől, támadó, utolsó véréig küzdő Galatát ígért, amivel… Hát, tulajdonképpen nem is volt gond, de a PSV itt is jobbnak bizonyult.

Mindkét találkozón ki tudták használni az ellenfél nagy hibáját – mindkétszer a nagyon rutinos Fernando Muslera hozott össze egy-egy gólt a hollandoknak -, a többi meg már igazából csak formaság volt.

Ha így fognak játszani a folytatásban is, akkor a Midtjylland legyen bármilyen jó formában, nem fogja tudni tartani a tempót.

A holland bajnokság egyelőre még nem kezdődött el, az ottani teljesítményről így nem tudunk számot adni. Ez lehet akár hátrány is, de előnnyé is lehet kovácsolni, a Midtjylland már egy ideje játszik hazája pontvadászatában.

Donyell Malen valóban távozott, ahogy azt pletykálták (több volt ez, mint egy pletyka, hiszen a fiatal támadó már akkor a Dortmunddal edzett, amikor a két együttes még meg sem állapodott…

Talán Madueke és Dumfries marad, de kitartóan ostromolják a két játékost PL klubok, most épp a Leeds United és az Everton.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Midtjylland FC

Nem volt feszkótól és izgalmaktól mentes a Celtic elleni visszavágó, de az első meccs után erre mindenki számíthatott. Az ő továbbjutásukat reméltük, amiben végül nem kellett csalódnunk, ám a rendes játékidőben nem tudták megoldani a dolgot, túlórára kényszerültek.

Ez volt Henriksen csapatának első köre az idei BL-ben, és természetesen mindenki abban reménykedik, hogy a tavaly mutatott teljesítményt idén is sikerül bemutatni, akkor ugyanis a dán együttes csoportkörbe jutott.

Nekünk vannak kétségeink, mert a PSV most elképesztően erősnek tűnik. Vagy a Galatasaray volt ennyire gyenge, és ez az eredmény csalóka? Holnap nagyjából ez is kiderül.

A skótok elleni csata valóban izgalmas volt, és biztosan okozott némi nehézlégzést a szurkolók számára, hogy kedvenceiknek hátrányból kellett kicsikarni a továbbjutást. Ezúttal a Celtic is erőn felül teljesített egyébként, megérdemelték volna ők is – a rendes játékidő alapján -, hogy mehessenek egy kört. A hosszabbítás viszont egyértelműen a Midtjyllandé volt, a 94. percben pedig a győztes gól is megszületett Raphael Onyedika révén.

A bajnokság – ahogy említettük – már tart, a csapat három forduló elteltével a második helyen áll. Kínos vereséggel indítottak az Odense ellen, ezt követte két idegenbeli fellépés: Előbb az Aalborgot verték 1-0-ra, most hétvégén pedig a Viborg otthonából is elvitték a három pontot (2-0).

Szó volt róla, hogy a partnercsapat, a Premier League-be feljutó Brentford megdézsmálja majd a keretet, ez részben így is lett, Frank Onyeka már az újonccal készül. Ez az egyetlen változás állt be, mióta a dánokról utoljára beszéltünk.

Összefoglalás

Nos, nézzetek rá a kedvenc fogadóirodátokra, és lássatok csodát: A PSV győzelme annyira egyértelmű a bukik számára, minthogy én most itt ülök a székemben. És valóban itt ülök. Mégsem tartom ennyire favoritnak Zahaviékat. Hogy erősebbek-e? Igen, szerintem erősebbek. Hogy játékban vannak? Nem, egyelőre nincsenek.

Feltettünk egy kérdést egy kicsit fentebb. Hogy a PSV volt ennyire erős, vagy a Galata ennyire gyenge. Hát, számunkra inkább az utóbbi. Cél nélkül ténferegtek a védők, a hét rúgott holland gólból legalább ötöt egy komoly védelmi hiba előzött meg és a Galatától még a szerencse is elpártolt.

Szóval nekünk egy kicsit bűzlik ez az egész, de aztán lehetséges, hogy ránk cáfolnak majd van Ginkelék.

Az biztos, hogy a Midtjylland védekezésben erősebb, mint a Galatasaray, de az is tény, hogy a Celtic mindkét meccsen be tudta venni a kapujukat. Számunkra az a kérdés, hogy a támadóik mit tudnak villantani. Sisto eddig elég halovány, Evanderben, Dreyerben vagy Junior Brumadoban viszont bízhatunk. Ezek alapján szerintünk mindkét csapat a hálóba talál majd, a PSV-t ki sem kell fejteni, hogy miért…

Az over 2,5 az, ami még szimpatikus a számunkra, hazai pályán a PSV nem szokott lacafacázni, és ha jó napot fognak ki, akkor könnyen teljesíthető ez az elvárás részükről. Hacsak nem tömörül be a Midtjylland, amiben lenne ráció.

A találkozó kimenetele szempontjából egy kicsit bajban vagyunk. A PSV győzelme azért valószínűbb, akár hajlunk is rá, ám mivel a Midtjyllandot nem tartjuk gyengének, valamint a hazai győzelemben semmiféle érték nem lapul, így inkább ezt most kihagynánk.

Annyit tudunk javasolni, hogy alaposan mérlegeljetek, illetve lehetőleg várjátok meg a kezdőcsapatokat. Bo Henriksen a Celtic elleni odavágón még négy védővel állt fel, a visszavágón viszont – érdekes módon – ötvédős felállást választott. Ha utóbbi lesz holnap este, akkor bizonyára nem gólokért fog küzdeni a dán együttes. Vagyis… Mondjuk úgy, hogy a kontrákra nagy hangsúlyt fognak fektetni.

Egy gyors összesítés a végére: Bízunk a gólokban, és bízunk abban, hogy a Midtjylland az előzetes véleményeket megcáfolva nem azért utazik Hollandiába, hogy megelégedjen egy tisztességes vereséggel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső