PSV Eindhoven – Monaco: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 08.
2022. augusztus 09. kedd, 20:30 PSV Stadion
PSV
vs
Monaco

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Az egyik leginkább várt mérkőzés volt az odavágón, de azt a találkozót látva egy kissé lanyhult a lelkesedésünk. A PSV Eindhoven – Monaco mérkőzés nem úgy sült el, ahogy azt vártuk volna, kevés gólt láthattunk, kevés helyzetet, ilyen az, amikor a nagy akarásnak nyögés a vége. Legalábbis a mi szempontunkból. Sokat vártunk, és csalódtunk.

A két topklub döntetlenje a hollandokat tölti el inkább örömmel, mivel hazai pályán kerülhetnek a következő fordulóba a selejtezőben. Ők az esélyesek, de nem árt fejben tartani azt is, hogy ez a két csapat az Európa-ligában tavaly összemérte a tudását. A csoportkörben a Monaco hazai pályán ikszelt, idegenben pedig 2-1-re győzött. Eddig stimmel minden…

Hétvégi bajnoki mérkőzésüket mindketten megnyerték. A hazaiaktól úgy hiszem, ez nem nagy kunszt, de a vendégek győzelme számomra már nagyobb meglepetés. Ki fogok térni majd rá.

A hazaiak sikere tűnik valószínűbbnek – ezt nem én mondom, hanem a bukmékerek. 2.30 körüli az odds a PSV győzelmére, 2.90 a Monacoéra. És akkor még ott a döntetlen, ami megint egy elég sanszos kimenetel lehet, ezért 3.50 az odds több helyen is. Néhol meg kicsit több vagy épp kevesebb…

Még van hátra két meccsünk, továbbra is maradjatok!

Az előző mérkőzésen történt

A két csapat meccsének az első félidejét úgy lehetne röviden összefoglalni, hogy hajtós volt. Ezt nem lehet elvitatni, mindketten nagy lendülettel mentek előre, akarták a jó eredményt, és nem ültek rá a döntetlenre. Ez a Monaco részéről természetesen egy érthető dolog volt, odahaza kell megalapozni a továbbjutást. Viszont a PSV Eindhoven sem az ikszért jött, támadtak ők is. Ez nekünk jó volt, mivel két és fél gól fölötti eredményt fogadtunk meg. Ám nem volt oké valami… Mégpedig az, hogy helyzetek nem nagyon voltak. Olyan kifejezetten nagy gólhelyzet hazai oldalról egy sem, a másikon pedig csak egy.

Akadtak veszélyes szituk mindkét kapus előtt, de ezeknél valami mindig hibádzott. A negyedik percben például egy milliméterrel maradt le Guillermo Maripán védőtársa, Ismail Jakobs fejeséről, a másik oldalon Joey Veerman csavarása ment nem sokkal mellé.

Az első félidőben összesen hét kapura lövési kísérlet volt, azokból kettő talált kaput. A hazaiakét Benitez kapus megállította, a vendégekét viszont Nübel nem tudta. Mesteri támadás végén Joey Veerman második bombája már utat talált a kapuba. Ezúttal nem helyezett, hanem nagy erővel lőtt. Szép gól volt, előnyben volt a PSV Eindhoven.

A legközelebb a gólhoz akkor járt a Monaco, amikor egy baloldali beadást követően Takumi Minamino becsúszva próbálta belőni a játékszert, de rosszul találta el, így Benitez védett.

A második félidő azonnal egy hatalmas egyenlítési eséllyel indult: Megint Jakobs ívelte oda a labdát Minamino lábára, aki most senkitől sem zavartatva lőhetett, de nem talált kaput. Fogta is az arcát a japán.

Egy perccel később a PSV növelhetett volna az egygólos fóron, de Guus Til – aki a Szuperkupa döntőjében három gólig jutott – hat méterről mellé bombázott.

A folytatásban is mindkét fél előtt volt komoly gólszerzési esély, de egyikük sem élt vele. Egészen a 80. percig. Ekkor Youssouf Fofana beívelését Axel Disasi lőtte a kapuba. Kellett szerencse a találathoz, de megérdemelte az egyenlítést a Monaco.

A hátralévő tíz percben a kapujuk előtt ragadtak a hollandok, és kis híján elveszítették a meccset, de megúszták, a francia ellenfél több gólt már nem tudott szerezni.

A visszavágón hasonló mérkőzés van kilátásban, jobb helyzetkihasználással egy remek meccs jöhet ki az egészből…

PSV Eindhoven

Összességében egy elég kiegyenlített meccset játszott egymással a Monaco és a PSV. A hollandok főként a meccs első felében voltak jók, aztán a franciák jobban odatették magukat. A döntetlen jó eredmény, főleg, ha azt nézzük, hogy az utolsó 20 perc már abszolút nem róluk szólt.

A hétvégén megkezdték szereplésüket a bajnokságban is, az FC Emmen együttese ellen 4-1-re nyertek, hazai pályán Gakpo kettőt vágott, Bakayoko egyet, illetve volt egy Kieftenbald-öngól is.

Idén harcba szállhatnak megint a bajnoki címért, de ugyanannyira fontos, hogy a BL-ben is jól szerepeljenek. Tavaly csak az Európa-liga csoportköréig jutottak, onnan meg az EKL-be kerültek. Jó lenne idén már egy patinásabb sorozatban szerepelni.

Új sérültjük nincs, viszont így is akad elég problémája Ruud van Nistelrooynak. Noni Madueke, Carlos Vinicius, Olivier Boscagli és Mauro Junior sem állhat a rendelkezésére.

A hétvégi góljának köszönhetően Johan Bakayoko bekerülhet a csapatba, ebben az esetben Ismail Saibari kerül majd ki. Ibrahim Sangaré és Guus Til pihentek a hétvégén, de a kezdőben kapnak majd szerepet.

A várható kezdőcsapat:

Benitez – Hoever, Teze, Obispo, Max – Sangare, Veerman, Til – Bakayoko, De Jong, Gakpo

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.02.Bajnokok Ligája
monaco
1:1
psv
Bajnokok Ligája
2021.11.04.Európa-liga
monaco
0:0
psv
Európa-liga
2021.10.21.Európa-liga
psv
1:2
monaco
Európa-liga
2017.07.16.Barátságos Mérkőzés
monaco
0:0
psv
Barátságos Mérkőzés
2015.07.17.Barátságos Mérkőzés
psv
1:3
monaco
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Monaco

Rangadóval kezdődött meg a Ligue 1 a Monaco számára, hiszen a tavalyi évben nagyot fejlődő Strasbourg otthonába utaztak. Mi számítottunk egy szoros eredményre, sőt a Strasbourg pontszerzésére, ám nem jött össze, a Monaco még úgy is nyerni tudott, hogy a fiatalok is kerültek a kezdőbe, meg olyanok, akik a visszavágón nem lesznek ott. Mint mondjuk Krépin Diatta, aki gólt is szerzett, és tavaly az egész szezonban nem játszhatott. Mellette Sofiane Diop talált még a hálóba.

A Monaco együttesénél Wissam Ben Yedder, Kevin Volland, Eliot Matazo vagy Vanderson csak a padon ültek. Volland még ott sem, mivel eltiltott volt.

A francia együttesnek vannak problémái, mivel Myron Boadu, Benoit Badiashile és Takumi Minamino is sérültek, Caio Henrique pedig koronavírusos lett.

Egy kicsit át kell alakítani a kezdőt, bekerülhet Diop Minamino helyére, jobbhátvédként Vanderson kaphat szerepet, de komolyabb változások nem lesznek.

A várható kezdőcsapat:

Nubel – Vanderson, Disasi, Maripan, Jakobs – Matazo, Fofana – Diop, Volland, Golovin – Ben Yedder

Tippelde

Úgy kell kezdeni a meccset, ahogy a Monaco befejezte, és akkor meglesz a győzelem. Keményen be kell szorítani a PSV-t, láthatóan azzal nem nagyon tudtak mit kezdeni.

A Monacotól és a PSV-től többet vártam a múlt héten, most megint sokat várok tőlük. Kiélezettebb csatát, kevesebb taktikázást. Kell a győzelem, és ha a Monaco gólt szerez, nyílttá válik a mérkőzés. szóval két és fél gól feletti eredményre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső