Real Madrid – Chelsea: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 április 11.
2023. április 12. szerda, 21:00 Estadio Santiago Bernabеu
Real Madrid
vs
Chelsea

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Megismétlődik a tavalyi negyeddöntő a világ legrangosabb kupájában. Tavaly is ilyenkor futott össze egymással a Real Madrid és a Chelsea. A fehéreknek jó emlékeik vannak a találkozóról, hiszen nagy csatában továbbjutottak, és később magát a sorozatot is megnyerték.

Lehet, hogy a mostani találkozók nem hoznak majd annyi izgalmat, látva, hogy a Chelsea milyen állapotban van. Maradjunk annyiban egyelőre, hogy nem túl jóban. Hiába volt edzőváltás – a szezonban már a harmadik edző [vagy inkább a negyedik, ha Saltort is ide számítjuk] ül a kispadon – hiába a rengeteg pénz, amit a csapat megerősítésére elköltöttek, semmi nem változott. Vagy ha változott is, nem jó irányba.

A Real Madrid sem hibátlan, elég a hétvégi meccsükre gondolni, de azért az ilyen párharcokra nagyon is fel tudják szívni magukat. Elég az utolsó El Classicora gondolni…

A Santiago Bernabeuban kezdik meg a párharcot, ahol – ahogy Juanito mondta – nagyon hosszú egy-egy 90 perc. Az online sportfogadás szakértői meg is mondták a magukét, ők egyértelmű spanyol győzelemmel számolnak. Az Unibetnél 1.75 a Madrid győzelme, 5.10 a Chelsea-é, 3.85 a döntetlen.

Következzen a Real Madrid – Chelsea találkozó!

Real Madrid

Carlo Ancelotti csapatáról azt szokták mondani, hogy egy egymeccses párharcra (vagy egy kétmeccsesre) irdatlanul fel tudnak készülni, fizikailag és mentálisan egyaránt. A bajnokság azonban más tészta. Többtényezős dolog ez, nem lehet leegyszerűsíteni, hogy miért fogja elbukni a bajnokságot a királyi gárda, de többek között ez a motiváció, valamint a rotáció majdhogynem teljes hiánya állhat a háttérben.

A Real Madridnak innentől kezdve két célja van: Megvédeni a címet a Bajnokok Ligájában és a Király Kupát megnyerni. Utóbbira nagyon hosszú ideje nem volt példa. A döntőben az Osasuna együttesével fognak játszani, miután a Barcelonát idegenben 4-0-ra verték.

A hétvégén 3-2-re kikaptak hazai pályán a Villarrealtól, és a vereség mellett még azért is idegeskedhetnek, hogy mi lesz Fede Valverde sorsa. Az uruguayi a családját ért verbális inzultus miatt megvárta ellenfelét, Alex Baenát a parkolóban, és megütötte, amiért a sértett a rendőrségen tett feljelentést. Ha igaz, amit a madridiak játékosa állít, az egy pofon még kevés is volt…

Nem gyakori, hogy a Real hazai pályán vereséget szenvedne, a Villarreal előtt a Barca verte meg őket a kupában.

Az egyetlen biztos kimaradó Ferland Mendy lesz, a francia bekk sérült.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Militao, Rüdiger, Nacho – Modric, Camavinga, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Egymás elleni meccsek:

Emlékezetes párharc volt az övék a tavalyi szezonban. A Stamford Bridge-en Karim Benzema triplájával 3-1-re nyert a Real Madrid, azonban a hazai visszavágón kicsit szétesett a csapat. a 75. percben 3-0-ra vezetett a Chelsea, és félő volt, hogy jön a negyedik. De Rodrygo érkezett helyette, szépítőgóljával hosszabbításra mentett, ahol megint Benzema zsenije villant meg, így a Real a Chelsea-t is kiejtette.

A kékek akkor tudták kiütni a Realt utoljára, mikor az egész sorozatot megnyerték, szóval egy győzelem ellenük jó jel is lehet…

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.12.Bajnokok Ligája
real madrid
2:3
chelsea
Bajnokok Ligája
2022.04.06.Bajnokok Ligája
chelsea
1:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2021.05.05.Bajnokok Ligája
chelsea
2:0
real madrid
Bajnokok Ligája
2021.04.27.Bajnokok Ligája
real madrid
1:1
chelsea
Bajnokok Ligája
2016.07.30.ICC
real madrid
3:2
chelsea
ICC
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Chelsea

Meglepő döntést hozott a Chelsea vezetősége, miután kirúgták Graham Pottert. Visszahozták az idény végéig Frank Lampardot, aki játékosként sikeres volt a Chelsea-nél, edzőként azonban már egyszer megbukott. És a mester azóta sem tudott felnőni az élfutballhoz, mint menedzser. Következő állomáshelye az Evertonnál volt, onnan sem magától távozott.

A fiatal edző első mérkőzését a hétvégén játszotta, és nem volt túl sikeres a dolog, hiszen kikaptak a Wolverhamptontól 1-0-ra.

A Chelsea számára az egyetlen kiút egy sikeres szezon felé a BL-győzelem volna, azonban a formájuk nem indokolja, hogy ez össze is fog jönni. Négy mérkőzés óta nyeretlenek, kikaptak a Wolverhamptontól és az Aston Villától, ikszeltek a Liverpoollal és az Evertonnal.

Sérültek továbbra is vannak: Mason Mount, N’Golo Kanté és Thiago Silva játéka kérdéses, Cesar Azpilicueta és Armando Broja biztosan nem játszhatnak.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – James, Fofana, Koulibaly, Chilwell – Kanté, Fernández, Kovacic – Sterling, Havertz, Joao Félix

Tippelde

A Real Madrid számára a győzelem ezúttal érzésem szerint kötelező. Ez a Chelsea minden szempontból padlón van. És bár biztosan felszívják magukat, meg kell őket verni.

Nem fog eldőlni a párharc egy meccs után, de szerintünk a Real előnyben fejezi be a mérkőzést.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső