Real Madrid – Liverpool: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 14.
2023. március 15. szerda, 21:00 Estadio Santiago Bernabеu
Real Madrid
vs
Liverpool

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Most már jöhet a meccs, ami mindenkit érdekel. Két botladozó nagyágyú, két edző, akik lehet, hogy jövőre már nem ott fognak ülni, ahol most ülnek. Két csapat, akiknek a Bajnokok Ligája egyfajta utolsó mentsvár. Merthogy saját bajnokságukban a győzelem esélye nagyon kicsi (a Liverpoolnál konvergál a nulla százalékhoz, a Realnál mondjuk tíz), két ekkora klubnál pedig más nem számít. A bajnoki cím meg a BL-győzelem. Ennyi.

Jobb helyzetben a blancók, akik az első meccsen minden kihagyott lehetőséget, minden hibát góllal büntettek, így háromgólos előnyből várhatják a hazai visszavágót.

A Liverpool megmutatta, hogy képes jó játékra, így teljesen nem mondanám lefutottnak a párharcot. A bukik is azt mondják, kiegyenlített találkozó várható. A Real Madrid győzelme az online sportfogadás nagyágyúi szerint valószínűbb, de nem sokkal. A FEZbetnél például 2.30-at adnak a hazaiakra, 2.70-et a vendégekre és 3.90 a döntetlen.

Jöjjön a Real Madrid – Liverpool mérkőzés!

Real Madrid

Egyre több hang szól arról, hogy Carlo Ancelotti a szezon végén elhagyja Madridot. Az olasz sikeredző folyamatosan tűz alatt van, megkérdőjelezik minden döntését, ahogy az ilyenkor lenni szokott. Ha rotál, az a baj, ha nem rotál, az a baj. Ha X játszik, miért játszik, ha nem játszik, miért hanyagolják? És ezt lehetne folytatni napestig.

Tény, hogy a Real Madrid gyengébb, mint tavaly, de tegyük hozzá, a legnagyobb sztárok közel sem szerepelnek annyira jól, mint legutóbb, és hát az idő vasfoga rajtuk is meglátszik. Illetve az is probléma, hogy a fiatalítási hadművelet egy kissé besült. Eduardo Camavinga és Aurélien Tchouaméni játéka még nem kiforrott, Rodrygo és Vinicius Jr. sem az igazi idén, ahogy Fede Valverde játékában is vannak hibák.

A Real Madrid a hétvégén fontos rangadót játszik, itt dől el, hogy van-e még értelme energiát fektetni a bajnokságba vagy sem, ugyanis vasárnap a Camp Nouban lépnek fel. Sorozatban két vereség után harmadjára már nem akarnak kikapni a Barcától.

Dacára az 5-2-nek, nem lehetnek biztosak a dolgukban a spanyolok. A kulcsembereket meg kell fogni, mert különben Mo Szalah és a többiek kétszer elfutnak, onnantól pedig már nyílt lesz a továbbjutás kérdése.

A Real a hétvégén a frászt hozta a sajátjaira, amikor a Bernabeuban hátrányba került az Espanyol ellen, végül aztán 3-1-re győztek, betalált Vinicius Jr., majd Eder Militao, a végén pedig Marco Asensio.

Most Ferland Mendy és David Alaba lesznek azok, akik nem játszanak, és könnyen lehet, hogy Karim Benzema is csak a kispadon kezd.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Militao, Rüdiger, Camavinga – Modric, Tchouaméni, Kroos – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Egymás elleni meccsek:

Fantasztikus mérkőzést játszott egymással a két csapat, ahol annyi minden történt, hogy sokan csak a fejüket tudták kapkodni. Négy perc elteltével Darwin Núnez villant, zseniális gólt szerzett sarokkal az uruguayi, megmutatva, hogy több van benne, mint amit idáig mutatott.

A csapatok egymás hibáiból éltek, és ez a góloknál is megmutatkozott. Előbb Thibaut Courtois hibája vezetett a második hazai gólhoz – amit Mo Szalah szerzett -, majd – már 2-1-nél – Alisson hozott össze egy találatot, Viniciust rúgta telibe, a brazilról pedig a kapuba szédült a labda. Ami csapatának és neki is a második volt.

A második félidőben már csak egy csapat volt a pályán, a Liverpool kissé szétesett. Eder Militao fejesgóljával az előny már a spanyol csapatnál volt, majd Karim Benzema percei jöttek, az Aranylabdás kétszer is bevette a kaput.

Remek meccs volt azoknak, akik szeretik a gólokat. Annál kevésbé tetszhetett ez a vörösök szurkolóinak.

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.21.Bajnokok Ligája
liverpool
2:5
real madrid
Bajnokok Ligája
2022.05.28.Bajnokok Ligája
liverpool
0:1
real madrid
Bajnokok Ligája
2021.04.14.Bajnokok Ligája
liverpool
0:0
real madrid
Bajnokok Ligája
2021.04.06.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
liverpool
Bajnokok Ligája
2018.05.26.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
liverpool
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Hamar lerombolta a szurkolóknál felépített képet a Liverpool. Miután hét-nullra verték meg a Manchester United csapatát a bajnokságban, sokan azt hitték, a csapat visszatért. Aztán kiderült, hogy ez nem így van. Ugyanis kikaptak attól a Bournemouthtól, akiket az ősszel 9-0-ra vertek meg…

Mo Szalah még egy tizenegyest is kihagyott. Sűrűsödnek a viharfelhők, a BL-ből való kiesés pedig csak a jéghegy csúcsa lehet. Vagyis nem, mert ez az utolsó lehetőségük, hogy valami emlékezeteset csináljanak az idei szezonban.

A Pool idegenben idén borzasztó, az utolsó tíz tétmérkőzésükből csak hármat nyertek meg, hatszor kikaptak, egyszer ikszeltek. Pedig nem világverő csapatokkal játszottak…

Thiago Alcantara, Joe Gomez, Calvin Ramsay és Luis Díaz sérültek, Naby Keita játéka nem biztos.

Könnyen lehet, hogy a középpályán így megint lehetőséget kap Stefan Bajcetic, akit az utánpótlásból hozott fel Klopp, és akinek azóta a csodájára járnak.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Bajcetic – Szalah, Gakpo, Núnez

Tippelde

Lehet, hogy egy korszak lezárul Liverpoolban. Nagyon könnyen lehet. Nem kétlem, hogy a vörösök nyerhetnek a Bernabeuban, bár a Real a BL-ben valahogy mindig össze tudja magát kapni, és akkor is ők nyernek, ha arra senki nem számít. Hát, most a legtöbben az ő továbbjutásukban nbíznak.

Mi ismét a gólokra tippelünk. Nyíltsisakos játékra lesz szükség, a Poolnak csak ez az esélye. Kezdetektől fogva lerohanni a Realt. Akik pedig kényelmesen játszhatják saját játékukat.

Két és fél gól feletti eredményt várunk és azt, hogy mindketten betaláljanak a másik kapujába.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső