Real Madrid – Sheriff Tiraspol: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 27.
2021. szeptember 28. kedd, 21:00 Estadio Santiago Bernabеu
Real Madrid
vs
Sheriff

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Utolsó – keddi – Bajnokok Ligája mérkőzésünk a Real Madrid – Sheriff Tiraspol találkozó lesz, a D csoport első helyezettje utazik a másodikhoz. Bizony… A fene sem gondolta volna, hogy lesz olyan szakasza a BL csoportkörnek, amikor a moldáv együttes az élről várhatja a folytatást, de hozták ugyanazt a remek, szervezett „mindenki egyért, egy mindenkiért” játékot és mentalitást, amit már a selejtezők során, ez pedig kifizetődő volt, a Shakhtar Donetsket sikerült két góllal elintézni. Mivel a Real Madrid 1-0-ra nyert Milánóban, így Vernydub csapata az élen áll.

Ha már szóba került a Real Madrid meccse… Hát, az aztán necces volt. Szerencséje a királyi gárdának, hogy van egy rendkívüli formában védő Thibaut Courtois a keretben, sok góltól megmentette őket a belga óriás, az Inter szép számmal puskázott el helyzeteket főleg az első félidőben, a végén pedig a blancók megbüntették a kék-feketéket.

A Real rég nem látott magabiztossággal hozza a meccseit – mondom ezt jókor, tegnapelőtt este ikszeltek a Villarreal ellen, hazai pályán -, nem is csoda, hogy a La Liga első helyén ők állnak.

A Sherifftől sem lesz csoda, de egyelőre csak a harmadik hely az övék, mivel három meccsel kevesebbet játszottak, mint a többiek.

Lesz újabb moldáv csoda? Vagy azért a Bernabeu teljesen más kávéház?

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Inter – Real Madrid: 0-1

G.: Rodrygo

Nagyon megszenvedett a San Siroban a királyi gárda, ahol inkább a kék-feketéknek állt a zászló, ám Thibaut Courtois és Fortuna megakadályozta azt, hogy a habfehérek gólt kapjanak. A második félidő végén pedig két csereember, Eduardo Camavinga és Rodrygo – az Inter-specialista – összehozták a három pontot érő gólt a Realnak.

A kezdők:

Inter:

Handanovic – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic – Dzeko, Martinez

Real Madrid:

Courtois – Carvajal, Militao, Nacho, Alaba – Modric, Casemiro, Valverde – Lucas Vazquez, Benzema, Vinicius

Az első félidő egyértelműen az Interé volt, Edin Dzeko már a kilencedik percben betalálhatott volna, az ötös csücskéről küldte kapura a labdát laposan, ám Thibaut Courtois lábbal hárított. Nem ez volt a belga egyetlen védése, tíz perccel később Lautaro Martinez fejesét tolta oldalra, igaz, annyira nehéz dolga nem volt, a labda pont oda érkezett, ahol a belga állt.

A 36. percben volt a Real Madrid egyetlen igazi gólszerzési lehetősége, Modric szögletét Eder Militao fejelte nem sokkal mellé.

Aztán a félidő végét megint megnyomták a hazaiak, de gól nem született.

A folytatást a Real kezdte jobban, majd volt egy jó periódusa az Internek is, az 53. percben ismét Courtois akadályozta meg a hazaiak gólját, ezúttal Edin Dzeko fejesét szedte ki. Ez már sokkal nagyobb bravúr volt, mint az első vagy a második…

Ez volt az Inter utolsó komolyabb helyzete, a meccs végefelé a Real Madrid átvette az irányítást, és a 89. percben Rodrygo révén megszerezték a győztes gólt. Az akció maga gyönyörű volt, lábról lábra járt a labda, Eduardo Camavinga pedig első Real Madridban játszott Bajnokok Ligája meccsén gólpasszt adott a kis brazilnak.

Sok mindent el lehet mondani a Real győzelméről, de azt nem, hogy sima lett volna…

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sheriff Tiraspol – Shakhtar Donetsk: 2-0

G.: Traoré, Yansane

1997-ben alakult meg a Sheriff Tiraspol együttese, azóta most először tudtak eljutni a Bajnokok Ligája főtáblájára. Már ez nagy tett volt részükről, az viszont még nagyobb szó, hogy rögtön győzelemmel indítottak, Roberto De Zerbi együttese talán egy kicsit alábecsülte a moldávokat…

A kezdők:

Sheriff Tiraspol:

Athanasiadis – Fernando Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano – Thill, Addo – A. Traoré, Kolovos, Castaneda – Jakshibaev

Shakhtar Donetsk:

Pyatov – Dodo, Marlon, Matviienko, Ismaily – Tete, Antonio, Maycon – Pedrinho, L. Traoré, Fernando

Nagy hibát követ el az a csapat, amely lebecsüli a moldávokat, a selejtezők során már ráfáztak erre, sokat tudna mesélni például a Dinamo Zagreb, akiket mindenki a legjobb 32 közé várt, aztán összesítésben 3-0-val búcsúztak.

A meccs 15. percében pedig megtapasztalhatta a Shakhtar is, milyen az, amikor ötezer moldáv üvölt fel egyszerre, Cristiano elfutása és beadása után Adama Traoré gyönyörű mozdulattal küldte kapura a labdát, Pyatov pedig nem tudott hárítani. Talán igazságtalan a veterán kapusra ráhúzni a vizes lepedőt, de érzésem szerint ebben benne volt, ezt a sérült Trubin hárította volna.

A Shakhtar ugyan sokkal többet birtokolta a labdát, ám nem tudott egyenlíteni, ehhez a legközelebb egy másik Traoré, Lassina állt, azonban a lövése a kapu fölé szállt.

A második félidőt ismét jobban kezdték a hazaiak, megint sikerült meglepni a szellősen védekező ukránokat. A 62. percben ismét Cristiano húzott el a szélen, a beadására ezúttal Momo Yansane érkezett, Pyatov itt sóbálványként nézte végig a szituációt, de ezért egyáltalán nem lehet hibáztatni a portást.

A vendégek kitámadtak, ami mindig veszélyes, mert a Sheriff különösen jól kontrázik, a helyzetük meg is volt a 3-0-hoz, de nem tudtak élni vele, elégedetlenségre azonban nincs okuk, így is az övék lett a három pont.

Összefoglalás

A Real Madrid sérültlistája nem bővült és nem szűkült, ugyanazok a játékosok szorulnak a partvonalon kívülre, akikre Carlo Ancelotti az elmúlt hetekben sem számíthatott. Azaz Dani Carvajalra, Dani Ceballosra, Gareth Bale-re, Marcelora, Ferland Mendyre és Toni Kroosra.

A Sheriff vezetőedzőjének, Yuriy Vernydubnak viszont csak egy sérültje van, Lovro Bizjak.

A királyi gárda továbbra is veretlen idén, a hétvégén viszont pontokat veszített a Villarreal ellen. Érdekes felállásban küldte pályára fiait Ancelotti, Federico Valverde jobbhátvédet játszott, amire ugyan már volt példa, de még korábban, a Zidane-érában.

Az uruguayi nem is nagyon találta a helyét, de több gyenge teljesítményt is láthattunk a sárga tengeralattjáró elleni mérkőzésen.

A Sheriff viszont ízekre szedte ellenfelét, 7-0-ra nyertek idegenben a Dinamo-Auto csapata ellen.

Mondjuk ez nem kunszt, a Sheriff uralja a moldáv bajnokságot, mióta „világ a világ”.

Ami a kezdőcsapatokat illeti:

Szerintünk valamennyi változtatás ráfér a kezdőre, mi szívesen megnéznénk újra Miguelt kezdőként, Nacho vagy Lucas Vazquez is bevállalhatná a másik szélső védő pozícióját. Középen Casemiro és Modric is gyengélkedik, ott lehetne Valverde és Camavinga, előttük Marco Asensio vagy Isco, és Eden Hazard, valamint Luka Jovic is lehetőséget érdemelne.

A másik oldalon a helyzet egyértelműbb, ők a legjobbjaikkal vágnak neki a meccsnek, és bíznak a meglepetésben. Egyáltalán nem szabad lenézni ezt a Sheriffet, sokadszor mutatták meg, hogy itt a helyük a legjobb 32-ben.

Három tipp van a fejünkben jelenleg. Az egyik egy kifejezetten meglepő dolog: Mindkét fél szerez gólt. A Real Madrid védelem sokszor hibázik, főleg a széleken nincs megfelelő játékos, középen Alaba és Militao kezd összeszokni.

A másik, hogy a Real Madrid magabiztosan nyer. A sima hazai győzelem túl sok értéket nem rejt, így a hendikep felé vesszük az irányt, bátran nézzétek meg a bukitoknál, hogy milyen hendikepet ad milyen szorzóval.

A harmadik pedig, hogy legalább 3,5 gól születik majd a találkozón.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső