Salzburg – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 05.
2022. szeptember 06. kedd, 21:00 Red Bull Arena
Salzburg
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Matthias Jaissle együttesének minden nyár nagyon mozgalmas szokott lenni. A Salzburg ontja magából a fiatal tehetségeket, ezért nyáron mindig a nagy klubok célpontjai lesznek ők, és általában távoznak is. A Salzburg pedig fogja magát, vesz új fiatalokat, és kezdik elölről. Most is így jártak, tavaly és tavalyelőtt is, és jövőre is így fognak.

Közben pedig uralják a Bundesligát Ausztriában, sorra nyerik a kupákat és bajnoki címeket, és egy ideje már a Bajnokok Ligájában is mindenkire képesek jó benyomást tenni.

Mostani csoportjukban akár még a továbbjutás is meglehet megint, mert a Chelsea, a Milan és a Dinamo Zagreb szerepel még velük egy kvartettben.

Most az olasz bajnokkal kezdenek hazai pályán, az AC Milan pedig remek formában és önbizalomtól telve kezdheti meg a szereplését. A hétvégén nagy győzelmet arattak, és a bizonyítási vágy is nagy Stefano Pioliéknál, mivel tavaly szégyenszemre utolsó helyen estek ki már az elején.

Kiélezett meccsre számítanak a bukmékerek, ennél a párharcnál a legkiegyenlítettebb az oddsok alakulása. A hazai győzelem és a döntetlen majdnem azonos, 3.40-3.70 között mozog mindkettő, míg a rossoneri sikerére is 2-es feletti odds érkezett.

Alapból a Milan valóban esélyesebb, de ez a fiatal gárda képes lehet meghúzogatni az oroszlán bajszát. Ezért is várjuk a Red Bull Salzburg – AC Milan találkozót!

Red Bull Salzburg

Annyira simán nyerte meg tavaly a hazai bajnokságot a Salzburg, hogy csak na. Tizenöt ponttal gyűjtöttek többet, mint a második helyezett Sturm Graz, esélyük sem volt elbukni az újabb elsőséget. Ami sorozatban már a kilencedik volt, 2012/13-ban nyert utoljára más, akkor az Austria Wien.

Most is eléggé elhúztak, pedig még csak a szezon elején járunk. Hét meccs, abból hat győzelem, 18:3-as gólkülönbség. Elég meggyőző. A hétvégén a Tirol ellen játszottak, és győztek nagyon simán, 2-0-ra. A gólokat ezúttal Noah Okafor és Youba Diarra szerezték.

Még mindig vannak olyan játékosok, akik hamarosan klubot válthatnak, de ezúttal Capaldo, Okafor és Sesko is maradtak. Mentek viszont jó páran, és a Salzburg megint csinos pénzt gyűjtött be. Eladták Brenden Aaronsont és Rasmus Kristensent a Leedsnek, Karim Adeyemit a Borussia Dortmundnak, Mohamed Camarát a Monaconak, meg még jó pár fiatal vagy kevésbé fiatal játékosuktól váltak meg, és ezzel összesen 92 millió eurót kerestek. Jaissle és csapata aztán felkerekedtek, hogy új tehetségeket találjanak. Fiókcsapatukból, a Lieferingből négy játékost hoztak fel, valamint leigazolták Karim Konatét, Moussa Kounfolo Yeot, Fernandot, Strahinja Pavlovicot és Lucas Gourna-Douath is náluk folytatja.

Konaté egy elefántcsontparti csapatból érkezett, Kounfolo egy maliból, Fernando a Shakhtar Donetskből, Pavlovic a Monacoból, míg Gourna-Douath a másodosztályba kiesett Saint-Etienne-ből. Egyikük sincs még 24 éves…

Ami most problémát okoz a kedd esti meccs előtt az az, hogy Matthias Jaissle legalább kilenc emberére nem számíthat sérülés miatt.

Luka Sucic és Sékou Koita köztük a két legfontosabb, de nem lehet a pályán még Mamady Diambou, Ignace van der Brempt, Justin Omoregie, Samson Tijani, Bryan Okoh és Kamil Piatkowski sem.

Így sem feltétlenül egy gyenge csapatról beszélünk, hiszen ott lesz Wöber, Ulmer, Capaldo, Seiwald, Okafor, Fernando és Sesko is a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Köhn – Dedic, Solet, Wöber, Ulmer – Capaldo, Seiwald, Kjaergaard – Okafor – Sesko, Fernando

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

AC Milan

Nagyon hosszú időt várt arra az AC Milan, hogy ismét címet ünnepelhessenek. Tizenegy év ment el bajnoki siker nélkül, de tavaly egy nagyon kemény csatában végül megelőzték az Intert, a Napolit, a Juventust és mindenki mást is. Stefano Pioli munkája beérett, és a Milant visszatették a futball nagytérképére.

Most még a Bajnokok Ligájában kéne alkotni valamit, és a szurkolók maximálisan elégedettek volnának. Mondjuk, szerintünk már így is azok.

Hiszen a hétvégén a Milan rangadót játszott, a Derby della madonninán sikerült megfordítani a mérkőzést az Inter ellen, és „hazai pályán” 3-2-re győzniük. Azért tettem idézőjelbe, hiszen az Interrel közös a stadionjuk, de ők voltak a pályaválasztók.

A piros-feketék nem voltak valami aktívak az átigazolási időszak során, a végén húztak bele. Mindenképp kellett igazolni egy jobbhátvédet Alessandro Florenzi sérülése miatt, aki a Sassuolo elleni bajnokin esett ki. Érkezett a Barcából kiebrudalt Sergino Dest. Szintén az utolsó napokban vásárolták meg Malick Thiaw játékjogát a Schalke csapatából, valamint korábban még Charles De Ketelaere és Divock Origi szerződtetését jelentették be.

Nem szórták a pénzt, igyekeztek okosan, hosszú távra igazolni.

Az elsődleges feladat Milánóban az, hogy védjék meg a bajnoki címet, de közben a BL-ben is lépjenek előrébb. Hosszú évek után tértek vissza, és az első szezon nem sikerült jól, a Liverpool, az Atletico Madrid és az FC Porto is megelőzte őket, így csak a negyedik helyen végeztek.

Kicsit térjünk vissza a bajnoki szereplésükre. Szóval volt az Inter elleni mérkőzés, amelyet 3-2-re nyertek meg, Rafael Leao kettőt rúgott, és betalált még Olivier Giroud is.

A győzelemnek köszönhetően a Milan felugrott a második helyre, három győzelmük és két döntetlenjük van. A mezőny még nagyon egyben, de nem is vártunk mást, nagyon kiegyenlített a Serie A mezőnye, és folyamatosan születnek meglepő eredmények.

Alessandro Florenzin kívül még két sérültje van az együttesnek: Rade Krunic, valamint Zlatan Ibrahimovic. A svéd támadó csak január környékén jöhet vissza, Krunic visszatéréséről nincs hírem. Viszont Ante Rebicéről van, a horvát támadó talán a kispadra már leülhet.

Ami meg a kezdőcsapatot illet, nem számítunk semmiféle meglepetésre. Lehet, hogy kezdetnek Tomori párja hátul nem Kalulu, hanem Simon Kjaer lesz, a jobbhátvéd pozícióban Destnek még várnia kell a debütálásra, 10-es pozícióban pedig De Ketelaere mellett Brahim Diaznak is van esélye.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kjaer, Tomori, Hernández – Tonali, Bennacer – Messias, De Ketelaere, R. Leao – Giroud

Tippelde

Nyilván gyengült a Salzburg, ám ettől még nem kell őket leírni. Minden écben újrakezdik, és valahogy mindig ugyanolyan erőssé válnak. Most is leírják őket a BL-ben, epdig nem kellene…

A Milan idegenbeli teljesítményét nézve a hazaiaknak lehet esélyük, de ahhoz mindenkinek a legjobb formájában kell játszania. Magunk részéről nem vagyunk megesküdve a Milan sikerére, nem is merjük őket megfogadni.

Nekünk jobban tetszik az a tipp, hogy mindkét együttes a hálóba talál. Az olaszok védelme erős, de Seskoékat nem kell félteni…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső