Shamrock Rovers – Ludogorets: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 július 25.
2022. július 26. kedd, 21:00 Tallaght Stadium
Shamrock Rovers
vs
Ludogorets

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Nem túl jól hangolt egyik együttes sem a Bajnokok Ligája visszavágójára, sem a Shamrock Rovers, sem pedig a Ludogorets nem tudott nyerni. Mondjuk a bolgárok legalább rangadón, egy kemény ellenféllel szemben ikszeltek, míg a Shamrock egy hátsó tartományban szereplő együttessel szemben.

Ami pedig magát a Shamrock – Ludogorets párharcot illeti, nyugodtak lehetnek a vendégek, úgy utaznak Írországba, hogy kényelmesnek mondható előnyt hoztak össze. A légiósokkal teletömött csapat, amelyik az utóbbi években uralta a bolgár bajnokságot, és amely Európában is tud kellemes meglepetéseket okozni, 3-0-ra nyert hazai környezetben, fél lábbal már a harmadik fordulóban érezhetik magukat.

A Shamrock nem csak a győzelemért, nem csak a továbbjutásért, de a becsülete megtartásáért is küzd. Mi is azt mondtuk, hogy Kiril Despodovék simán nyernek majd, a visszavágón viszont már lehet esélye az íreknek.

A 3 lőtt, 0 kapott gól nagy magabiztosságot adhat a vendégeknek, amit a Shamrock kihasználhat. És bár a továbbjutásukra semmi esély nincs – szerintünk -, egy szépségtapaszt még begyűjthetnek egy szűk győzelem formájában.

A fogadóirodák azt mondják, hogy a Ludogorets győzelme valószínűbb, ám ezeken a szorzókon látszik, hogy ők sem biztosak a dolgukban, ergo valóban lehet esélye Stephen Bradley-éknek.

Az előző mérkőzésen történt

Nem gondolkodtunk sokat a Ludogorets és a Shamrock párharcán, számunkra egyértelmű volt, hogy a bolgár a jobb csapat, és hogy ez látszani fog a pályán is. Az íreknek sok esélyük nem volt a mérkőzésen, végig a Ludogorets irányított, és Ante Simundza együttese egy nagyon magabiztos előnyt szedett össze.

Az első félidőben gyakorlatilag esélye sem volt a vendégeknek, nulla kapura lövési kísérletük volt, így Padt kapus nyugodtan szemlélte, ahogy a mezőnyben levő társai lefocizzák a Shamrockot.

Az első gólra a 25. percben került sor, ekkor Cauly jobboldali beadását Pieros Sotiriou váltotta gólra. A ciprusi támadó a bolgárok legveszélyesebbje, ezt ezen a mérkőzésen is megmutatta, és nem csak ekkor. Ugyanis tíz perccel később a csatár ismét lecsapott, ezúttal nem fejjel, hanem lábbal. A gólhoz szükséges volt a szerencsére is, no meg Caulyra, akit nem tudtak tartani az ír védők. A brazil játékos két emberét is lerázta magáról egy csellel, középre passzolt labdáját Jhonatan csavarta kapura, az még egy védőről kipattant, pont Sotiriou elé, aki nagy erővel bombázta be a Ludogorets második találatát.

Sotiriou a félidő vége előtt megszerezhette volna harmadik találatát is, fejese egy íren irányt változtatva a kapufáról jött ki. És egyébként az ír fiú kezéről, tehát tizenegyesnek kellett volna következnie…

A zöldmezes hazai gárda tizenegyszer próbálkozott az első félidőben, a 2-0-s állás a vendégek számára volt hízelgő.

A második játékrészben kicsit felbátorodott a Shamrock Rovers, volt is Burke részéről egy jó lövésük, ekkor kellett először játékba avatkoznia a bolgárok kapusának, a rövid felsőbe tartó bombát szögletre ütötte.

Ez a félidő annyi lehetőséget nem rejtett magában, a 90. percben volt egy jó Alex Santana lövés, melyet Mannus védett, három perccel később pedig Igor Thiago révén meglőtték harmadik góljukat is a hazaiak, a csereként beállt brazil 11 méterről vette be a kaput. Lehetett volna nyugodtan öngólnak is írni ezt a találatot, mivel egy vendég védő fején megpattanva kötött ki a kapuban a laszti.

Hatalmas volt a különbség a két együttes között, Simundza mester egy kicsit pihentethet, játszhatnak Írországban azok is, akik nem jutottak szóhoz az odavágón.

Shamrock Rovers

Mint mondtam, a Shamrock a hétvégén nem tudott nyerni, az ír együttes a bajnokságban hazai pályán fogadta a Drogheda együttesét, és csak 1-1-re voltak képesek. Az együttes Aidomo Emakhu találatával szerzett vezetést, de nem bírták ki a végéig. Előnyük így – tizenkét fordulóval a vége előtt – hét pontra csökkent, a második helyen álló Dundalk nyerni tudott. Nincs meg még a bajnoki cím, szóval Stephen Bradley-nek azzal is foglalkoznia kell.

A Shamrock a Bajnokok Ligáját szerintünk elengedheti, nem tartom valószínűnek, hogy a Ludogorets ellen le tudnak dolgozni egy háromgólos hátrányt, hogy a bolgárok ne találnának be idegenben is.

Az első körben a máltai Hibernians csapatát otthon simán verték, de azért a két együttes között óriási különbség van, tehát erre nem alapozhatnak.

Sokan kimaradtak a Drogheda elleni csapatból, kedden este visszatér majd a kezdőbe Rory Gaffney, Lee Grace, Sean Hoare, Ronan Finn és Chris McCann is, illetve láthatjuk majd Richie Towellt is.

A csapatból sérülés miatt Jack Byrne fog majd hiányozni.

A várható kezdőcsapat:

Mannus – Lopes, Grace, Hoare – Finn, McCann, Watts, O’Neill, Lyons – Towell, Gaffney

Előző meccs eredménye
2022.07.19.Bajnokok Ligája
ludogorets
3:0
shamrock rovers
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ludogorets

Ante Simundza is komolyan veszi a holnapi mérkőzést, annak ellenére is, hogy 3-0-ra nyerték az első meccset. A mester a hétvégi, CSZKA Szófia elleni találkozóra egy kissé tartalékosabb kezdőt küldött ki, a Shamrock ellen két gólt szerző Pieros Sotiriou csak a kispadon foglalt helyet. Nem is ment nagyon a játék a bajnoknak, egy pontot elvitt tőlük a Szófia, a mérkőzés 2-2-es eredménnyel végződött, a Ludogorets góljait Cauly és Bernard Tekpetey szerezték.

A Ludogorets három forduló után hét ponttal vezeti a bajnokságot, bár a Cherno More ott van mögöttük, eddig hibátlanul, és rájuk még vár most egy meccs.

Alig kezdődött el a szezon, de a Ludogorets már üzemi hőfokon ég, tartalékosan is jó eredményt képesek elérni. A Sutjeska ellen ugyan kicsit akadoztak, de ott is simán nyertek, simán jutottak tovább, és most is ezt várjuk tőlük.

Visszakerül a kezdőbe Sotiriou, ott lesz Tekpetey és Jhonatan, valamint Show is. Nem hisszük, hogy lesz komoly változtatás.

A várható kezdőcsapat:

Padt – Cicinho, Verdon, Plastun, Nedyalkov – Santana, Show – Jhonatan, Cauly, Tekpetey – Sotiriou

Tippelde

Ahogy mondtam, a Shamrock a becsületéért fog küzdeni, és biztosan támadólag lépnek majd fel. Ebből lehet egy gól itt is-ott is, hajtós meccsre számítunk, ahol a gólok sem maradnak el. Összességében sima bolgár továbbjutással számolunk, úgy gondoljuk, hogy több forgatókönyv is lehetséges.

Benne van a pakliban, hogy a Ludogorets kényelmes előnyére még rápakol, aztán visszavesznek, és a Shamrock betalál, de az is lehet, hogy a kezdet kezdetén az írek gólt szereznek, és onnantól a Ludogoretsnek kell hajtania, mielőtt vérszemet kapnának Gaffney-ék. A lényeg, hogy szerintünk mindkét fél a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.80 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső