Sheriff Tiraspol – Crvena zvezda: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 09.
2021. augusztus 10. kedd, 19:00 Sheriff Stadion
Sheriff
vs
Crvena zvezda

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Tíz mérkőzés, ennyit rendeznek meg kedd este a Bajnokok Ligájában, szóval fel kell kötnünk a felkötnivalót. A Fradi meccsével indítottunk, most pedig a másik hét órás találkozóval folytatjuk, jön a Sheriff Tiraspol – Crvena zvezda meccs!

A szerbek a Kairat Almaty ellen lehengerlően játszottak hazai pályán, ám – sportfogadási szempontból legnagyobb sajnálatunkra – nem tudták megismételni a moldáv bajnok ellen a teljesítményüket.

Nyitott maradt a visszavágó, hiszen 1-1-re végeztek a csapatok, a Sheriff pedig hazai pályán simán tovább juthat, ami szerb szempontból elég ciki volna.

A hétvégén a moldávok „üzentek” a Crvena zvezda játékosainak, a Dinamo-Auto elleni mérkőzést hét-egyre nyerték meg, igazi erődemonstrációt tartottak, méghozzá úgy, hogy a legjobbak közül néhányan csak a kispadon vártak a bevetésre.

A Crvena zvezda is nyert, viszont ők csak 1-0-ra, igaz, ezért is három pont jár.

Nehéz, küzdelmes meccs lesz, legalábbis, mi erre számítunk. És már alig várjuk…

Mi történt az odavágón?

Röviden felelevenítjük az első mérkőzést. Összefoglaljuk a találkozó legfontosabb történéseit, valamint a gólokat.

Crvena zvezda – Sheriff Tiraspol: 1-1

G.: Diony ill. Castaneda

A hazai szurkolók azt remélték, hogy csapatuk olyan gólparádét rendez majd, mint a Kairat ellen, ám ezúttal meg kellett elégedniük egyetlen góllal. Lássuk a kezdőket, aztán pedig azt, hogy mi történt a meccsen!

Crvena zvezda:

Borjan – Gobeljic, Pankov, Dragovic, Rodic – Sanogo Junior, Kanga – Ivanic, Falco, Katai – Diony

Sheriff Tiraspol:

Athanasiadis – Julien, Dulanto, Arboleda Hurtado, Cristiano – Thill, Addo, Kolovos – Traore, Yansane, Castaneda

A szurkolók ugyan számítottak kedvenceik győzelmére, a fogadóirodák szintén a szerbeket hozták ki győztesnek, de a Sheriff megint bizonyította, hogy komolyan kell őket venni. Sebastien Thill tette próbára először Borjan kapust, majd Gustavo Dulanto fejelt fölé egy szögletet követően. A meccs képe alapján senki, még a szerbek sem lepődhettek meg, hogy a találkozó első gólját is a vendégek szerezték. Frank Castaneda jó szabadrúgáslövő hírében áll, ezt pedig most meg is mutatta Borjannak, na meg 24 ezer szurkolónak.

A moldáv védelem pár perccel később összehozott egy gólt, amiben leginkább Athanasiadis volt benne. Sanogo Junior beadására indult meg, hogy lehúzza, de nem sikerült megkaparintani. A labda tovább repült, a gólvonal közelében álló Julien pedig annyira meglepődött, hogy testéről Lois Diony elé került a játékszer, neki meg csak annyi dolga volt, hogy az üres kapuba passzoljon.

A második félidő elején megfogyatkoztak a hazaiak: Guelor Kanga kapta meg a második sárga lapját, több mint fél órára emberelőnybe került a Sheriff, ám ezzel a lehetőséggel nem tudott élni. Még emberhátrányban is a Crvena zvezda volt jobb, gólhelyzeteik is inkább nekik voltak.

Nem sikerült dűlőre jutni az első találkozón, a döntést majd Moldovában kell meghoznia a csapatoknak. Most azt mondanánk, hogy még mindig a Crvena zvezda a találkozó, és ezzel együtt a továbbjutás favoritja, ám hazai pályán a Sheriff Tiraspol meglepheti az ellenfelet, nem ez lenne az első példa, hogy otthon ejt el nagyobb vadat az előzetesen esélytelennek vélt moldáv bajnok.

Előző meccs eredménye
2021.08.03.Bajnokok Ligája
crvena zvezda
1:1
sheriff tiraspol
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mi várható a visszavágón?

Aki esetleg a Sheriff Tiraspolért szorít, az most örülhet: A hétvégén már pályára lépett a gárda egyik legjobb formában levő játékosa, Luvannor Henrique. A brazil-moldáv nem volt az utazó keretben legutóbb, most viszont a Dinamo-Auto ellen kezdőként lépett pályára, és azonnal gólt is szerzett. Mondhatjuk, ott folytatta, ahol korábban abbahagyta.

A bajnokin egyébként Thill, Cristiano, Dulanto, Julien és Adama Traoré is csak padoztak, de még így is ki tudták ütni ellenfelüket.

A Crvena zvezda, mint említettük 1-0-ra múlta felül ellenfelét a bajnokság negyedik fordulójában. Dejan Stankovic mester azt is tesztelte, hogy Kanga nélkül – aki eltiltás miatt nem szerepelhet a visszavágón – hogy áll össze a középpálya. A Napredak elleni találkozó győztes gólját Gajic szerezte a hajrában, és Ivanic, Gobeljic a kispadra fért csak oda (pihentetés miatt), Lois Diony, Sanogo Junior vagy Aleksandr Katai még oda sem került.

A fogadóirodák kétszeres pénzt fizetnek arra, hogy a Crvena zvezda nyeri a találkozót, és négyszeres pénzt ér, hogy a hazaiak hagyják el győztesen a pályát. A döntetlen kicsivel több, mint háromszoros oddson fut most.

Számunkra a döntetlen a legszimpatikusabb kimenetel, ám van ennél jobb is: Az, hogy mindkét fél betalál. Katai, Diony, Ivanic és Falco minden mérkőzésen veszélyt jelentenek, a másik oldalon pedig Castaneda, Adama Traoré, de legfőképp Luvannor Henrique okozhat zavart az erőben.

Szerintünk a legjobb megoldás, ha erre fogadunk, valamint nekünk tetszik az over 2,5 is, mondjuk ezt a bukik kevésbé tartják valószínűnek.

Sietni kell, ha fogadni akartok, a BTTS folyamatosan csökken, míg vasárnap reggel még 1.90 körül ment, most már csak 1.70.

Szerintünk élvezetes csata kerekedik ebből a meccsből, és nem gondolnánk, hogy ezúttal is olyan nagyot tudna játszani a Crvena zvezda, mint a kazah ellenfelük ellen az előző körben.

Inkább arra gondolunk, hogy a Sheriff türelmesen, ámde dominánsan fog kezdeni, megpróbálják majd megmutatni, hogy ki az úr a háznál. Ha a meccs elején – mint múltkor – sikerül gólt rúgniuk, akkor akár még a továbbjutás is meglehet, legyőzhetik a Red Start.

A döntetlen eredmény mellett tehát bízunk a gólokban, mindkét fél részéről látni szeretnénk legalább egy találatot, de a legjobb az lenne, ha 2-2-t látnánk, az azt jelentené, hogy mindhárom tippünkkel nyerők vagyunk.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső