Sporting CP – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 31.
2022. november 01. kedd, 21:00 Estádio José Alvalade
Sporting
vs
Eintracht Frankfurt

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Két cikkel ezelőtt agyaltam azon, hogy a D csoportban még minden nyitott. Mást nem is nagyon tudok elmondani, mint akkor. A Sporting és a Frankfurt is azért lép pályára, hogy megcsípjék valamelyik az első kettő hely közül. Nagyon sokféleképp véget érhet ez a csoport, nem is sorolnám fel az összes kimenetelt. Annyi a lényeg, hogy győzelem esetén az adott csapat továbbmegy, vereség esetén kiesik. A döntetlen lehet még érdekes, de tényleg, ne menjünk bele.

A Sportingnak mostanában nem igazán jött ki a lépés, az elején még a csoport élén voltak, aztán jött a két vereség a Marseille-től, ami által nehéz helyzetbe kerültek.

De még nincs veszve semmi. A Frankfurt szintén kalandos meccseket játszott, az első Bajnokok Ligáját játszó együttesről azt gondolták, hogy legjobb esetben harmadik lehet, annál jobb tuti, hogy nem.

Az első meccsükön a Sporting lefocizta a Frankfurtot, azonban ez a mérkőzés szinte biztosan más lesz. A bukik szerint Marcus Edwardsék várhatják favoritként a meccset, 2.30-at fizetnek az ő győzelmükre, 3.40 a döntetlen, illetve 2.90-ért fogadható meg az Eintracht.

Jöjjön a Sporting CP – Eintracht Frankfurt mérkőzés!

Az előző fordulóban történt

Idézzük fel tegnapi összefoglalónkból, mi történt az ötödik körben!

A Marseille – Frankfurt találkozó eredménye már a 30. perc előtt kialakult, nagyon megnyomták a srácok az első félidőt.

Két és fél perc után már gólnak örülhettek a hazai szurkolók, Kamada Daichi Ndicka passzát lőtte 15 méterről a hálóba. Mióta egyébként a japánt egy sorral visszavitték, ontja a gólokat…

A 15. percben ismét gólszerzési esélye volt a hazaiaknak, egy jobboldali beadást Mario Götze fejelt meg, de a labda nem sokkal mellé szállt. Egy perccel később a vendégek védői hoztak össze majdnem egy gólt, Jesper Lindström lövését védte Pau Lopez.

A kényelmes hazai előny helyett egyenlített a Marseille, a 22. percben Mattéo Guendouzi Mbemba jobboldali beadását vágta kapásból a kapuba, Trapp esélytelenül állt a gólvonalon, ezt nem lehetett kivédeni.

Öt percig örülhetett a vendégcsapat, ekkor ismét helyzetbe kerültek a hazaiak, és a nyáron a Ligue 1-ből igazolt Randal Kolo Muani kis szerencsével a hálóba gurított. A gólpasszt Mario Götzétől kapta, az ő lekészítése után lőhetett a csatár.

Mint mondtam, több gól nem született már, de helyzetek még adódtak. Ezek közül a legnagyobbat a Marseille hagyta ki, Alexis Sánchez a második félidőben – a 60. percben – éles szögből végezhetett el szabadrúgást, kapura tekerte, de Kevin Trapp hárítani tudott.

A csoport másik mérkőzésén nem számítottunk jó meccsre, sem a Spurs, sem a Sporting nincs túl jó formában, és be is jött ez a tippünk, kevés igazi helyzettel kellett a csapatoknak sáfárkodniuk.

A mérkőzést jobban kezdték a vendégek, a 19. percben Ugarte hagyott ki helyzetet egy jobboldali beadás után, aztán három perc múlva már gólnak örülhettek Rúben Amorim fiai. Marcus Edwards vezetgette a labdát, igazán senki nem merte megtámadni, és bár passzolhatott is volna a támadó, ő a lövés mellett döntött. Kábé 20 méterről próbálkozott, és jól tette, a labda a bal alsóban kötött ki.

Ezen kívül gól nem született, sőt még nagyon helyzet sem volt, a kapusoknak nem kellett nagyon játékba avatkozni, Adánnak volt egy védése.

A második félidőben átvette az irányítást egyértelműen a Tottenham gárdája, és jól megdolgoztatták a vendégek védelmét. Amelyről az a hír járta, hogy tartalékos lesz, hiszen St. Juste-öt és Coatest is a sérültek közé mondták. Végül előbbi a padon volt, utóbbi a kezdőben.

Az 62. percben Eric Dier egyenlítési kísérletét szedte ki Adán, aztán Matt Doherty is próbálkozhatott, ez talán még nagyobb védés volt a Marseille elleni meccsen nagyokat hibázó spanyol kapustól, maradt így a 0-0-s eredmény, ami persze a Sportingnak kedvezett, egy angliai győzelemmel ismét az élre ugrottak volna a portugál fiúk.

De az egyenlítés – egyelőre – elmaradt, és a hajrában kinyíló sarkantyúsok majdnem kaptak még egyet. A 76. percben jó kiugratást kapott Flavio Nazinho, ziccerben aztán Llorisba lőtt. Egy perccel később Nazinho még egy helyzetet kihagyott, most az üres kaput nem tudta eltalálni…

Négy perccel később módosult az állás, csak betaláltak az angolok, Perisic szögletét Rodrigo Bentancur fejelte be, így ismét nyitottá vált a találkozó. A hosszabbításban jött a dráma, a 96. percben Emerson lefejelt labdájából Harry Kane volt eredményes, de a bíró később érvénytelenítette a gólt les miatt. Nem volt vonalban a kamera, így nem tudom megítélni, valóban előrébb tartózkodott a csatár vagy sem. Mindenesetre Conte nem bírta cérnával, és kiállították. Maradjunk annyiban, hogy a kamera képei alapján nem lehetett szó lesről, és maradjunk annyiban, hogy tévedett már a VAR…

Sporting CP

Rúben Amorimot nézte ki az Aston Villa Gerrard utódjaként, meg kell említenem, hogy nem ő lesz majd a birminghamiek menedzsere, hanem Unai Emery. Nem tudni, volt-e megkeresés, csak pletykaszinten merült fel, hogy kivásárolják a szerződéséből a fiatal edzőt. Így viszont marad minden úgy, ahogy volt, Amorim pedig sorozatban másodszor juttathatja be a csapatot a legjobb tizenhat közé.

A Sporting idén nem remekel, vannak gyengébb meccseik, az elmúlt öt mérkőzésükből például hármat is elbuktak (Marseille, Varzim, Arouca), és csak egyet nyertek meg.

A hétvégén az Aroucával játszottak idegenben, és látszott, hogy a keddre készülnek ők is. Játszott Rochinha, Nazinho, Arthur Gomes, Pote tőle idegen poszton szerepelt, a padon pedig ott volt Pedro Porro, Edwards vagy épp Nuno Santos.

A csapat hazai pályán jól szerepel, csak a Marseille elleni meccset vesztették el, meg még két hónapja a bajnokságban kaptak ki.

Biztos, hogy a kezdőcsapat változni fog, Marcus Edwards mellett Ugarte, Nuno Santos, Pedro Porro is visszakerül.

Viszont Paulinho játéka erősen kérdéses, ha ott lesz, akkor is maximum csereként. Morita Hidemasa játékában sem lehet bízni, Luis Neto és Daniel Braganca pedig biztosan nem szerepelhet.

Letelt az eltiltása Ricardo Esgaionak és Poténak is, rájuk is a kezdőben számítunk.

A várható kezdőcsapat:

Adán – Inácio, Coates, Reis – Porro, Ugarte, Esgaio, Santos – Trincao, Edwards, Pote

Egymás elleni meccsek:

A bevezetőben került szóba, hogy a csapatok milyen eredménnyel zártak az első fordulóban, a Sporting Németországban is viszonylag simán győzött. Azért mondom, hogy viszonylag, mivel csak nehezen törték fel Tutáékat, a második félidő közepéig nem esett gól, bár tény, hogy fölényben játszottak Potéék. Aztán jött Marcus Edwards, szinte egyből duplázott Trincao és a végén még Nuno Santos is. Egy ilyen eredménnyel most is elégedettek lehetnek Amorimék, de – úgy gondolom – most a Frankfurt nehezebben fogja adni magát.

Előző meccs eredménye
2022.09.07.Bajnokok Ligája
eintracht frankfurt
0:3
sporting
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Eintracht Frankfurt

Valóban kikapott a Dortmundtól a Frankfurt, de kevésbé rotált Glasner, mint gondoltam. A rangadón hazai pályán szenvedett vereséget a gárda 2-1-re, a hazai részről Kamada Daichi volt eredményes.

A BL-ben a harmadik helyről várja a folytatást a német csapat, hét pontjuk van, ezzel harmadik helyen állnak, mert a Sportingnak is ennyi van, de az egymás elleni mérkőzés miatt ők állnak jobban.

Felemás teljesítményt nyújt idegenben a Frankfurt, nemrégiben a Bochumtól és a Spurstől is kikaptak, de képesek sima győzelmekre is hasonló szintű csapatok ellen. És a Tottenhamet is megszorították…

A hétvégi kezdőben az a csapat szerepelt, amelyre én is számítok holnap, talán ez volt a főpróba. Abban az esetben viszont gond van…

Ansgar Knauff, Hasebe Makoto, Christopher Lenz és Aurélio Buta továbbra sem játszhatnak, a balszélen így minden bizonnyal majd Luca Pellegrini játszik, hátul meg Ndicka, Jakic és Tuta, akinek letelt az eltiltása.

Egyetlen kérdés, hogy középen Rode vagy Sow kerül a kezdőbe, hétvégén előbbi kezdett, de utóbbi általában többet játszik.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Tuta, Jakic, Ndicka – Dina Ebimbe, Kamada, Sow, Pellegrini – Lindström, Götze – Kolo Muani

Tippelde

A múlt héten biztos voltam a németek győzelmében, most azonban majdnem biztosan állítom, hogy nem fognak győzni.

Bátrabbaknak a hazai győzelmet ajánlom, véleményem szerint a Sporting egy ilyen fontos mérkőzésen megembereli magát, aki nem annyira bevállalós, az az 1X-re tehet egy kicsit.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső