Tottenham – AC Milan: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
2023. március 08. szerda, 21:00 Tottenham Hotspur Stadium
Tottenham
vs
Milan

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Mára is két mérkőzés jutott nekünk a leginkább várt kupasorozatból. Egyen már túl vagyunk, most jöjjön a második. A Tottenham – AC Milan mérkőzésről lesz szó, amelyet vannak, akik jobban várnak, mint a nagyobb mérkőzésnek ígérkező Bayern – PSG-t. Hogy ennek mi az oka, azt csak ők tudják.

Véleményem szerint sokan hiszik, hogy a sportfogadás jobban tud érvényesülni egy ilyen találkozón, és a játékosok tudása többet számít, mint a két nagyágyú meccsén. Szerintem meg mindkettőn lehet nyerni és bukni is.

A Tottenham mostanság eléggé kétarcú csapattá vált, messze vannak a jó játéktól és a jó eredményektől is, erre ki fogunk majd külön térni, milyen eredményeket hoznak mostanság.

A Milanról is azt gondoltuk, hogy magukhoz tértek, ám pont a hétvégén sikerült belefutni egy kínos eredménybe Firenzében.

Itt az idő a javításra, gondolhatják ezt mindketten. De csak egy csapat juthat tovább. Az Unibetnél 1.95 a Tottenham szorzója, 3.60 a döntetlen, 3.80 a Milané.

Tottenham

Antonio Conténak hamar megoldást kell találni a Tottenham gyengélkedésére, mert a hajrában elúszhat az egész szezon. És itt most nem feltétlenül a BL-kiesésre gondolok, azzal azért bizonyára számolt az olasz. Inkább a Premier League miatt aggódhatnak. Egyre több kellemetlenebb eredményt érnek el, minek hatására az eddig biztosnak gondolt negyedik helyük veszélybe kerülhet. Igaz, a Newcastle elfáradni látszik, de még mindig ott a Brighton vagy a Liverpool, akik simán beérhetik őket.

A Spurs a hétvégén újabb vereséget szenvedett, ami sorozatban már a második volt. Az első kudarc az FA Kupában érte őket, a másodosztályban szereplő Sheffield United verte meg őket 1-0-ra, majd három nap múlva a Wolverhampton is 1-0-ra győzött. Kínos…

Amiben bízhatnak, az az, hogy hazai pályán ritkán kapják el őket. Az utolsó öt meccsükből csak egyet veszítettek el, az Arsenal verte meg őket. Utána legyőzték a Manchester Cityt, a West Ham Unitedot és a Chelsea-t is…

Vannak sérültek bőséggel, Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur, Yves Bissouma és Hugo Lloris is kiesett, valamint a védelemből Eric Dier sem szerepelhet, ő eltiltás miatt.

A várható kezdőcsapat:

Forster – Romero, Sánchez, Lenglet – Emerson Royal, Höjbjerg, Skipp, Perisic – Kulusevski, Richarlison – Kane

Egymás elleni meccsek:

Nem hozott olyan sok izgalmat a Tottenham és a Milan meccse sem, szintén egyetlen találat döntött, mint a Bayern München és a PSG mérkőzésén. Itt már a hetedik percben előnybe került a piros-fekete együttes, Brahim Díaz kitartásának köszönhetően egy csúnyácska, de annál fontosabb gólt szerzett fejjel.

A mérkőzésen hiába volt 12 kapura lövési kísérlete a Tottenhamnek, feleannyira veszélyesen nem játszottak, mint a Milan, amely a hajrában még legalább két gólt szerezhetett volna.

A korábbi meccseik eredményeit alább láthatjátok:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.14.Bajnokok Ligája
milan
1:0
tottenham
Bajnokok Ligája
2018.08.01.ICC
tottenham
1:0
milan
ICC
2015.08.05.Audi Kupa
tottenham
2:0
milan
Audi Kupa
2011.03.09.Bajnokok Ligája
tottenham
0:0
milan
Bajnokok Ligája
2011.02.15.Bajnokok Ligája
milan
0:1
tottenham
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AC Milan

Épp mostanság gondolkoztam el rajta, milyen jót tett az AC Milan játékosainak, hogy a vezetőség lement hozzájuk a Sassuolo elleni vereség után. Kicsit helyre tették őket, mert bár az Inter ellen utána még kikaptak, aztán elindultak felfelé, és megszilárdították helyüket az első négyben. Már, ha a most játszott Serie A idényben ilyet lehet mondani.

A gárda elcserélte a vereségeket győzelmekre, megverték a Torinot, a Spurst, a Monzát és az Atalantát. Hogy aztán a Fiorentina ellen vereséget szenvedjenek. A 2-1-es eredmény szoros találkozót sejtet, de az igazság az, hogy a firenzeiek 2-0-ra is vezettek, és Theo Hernández a meccs legvégén szépített…

A szurkolóknak a visszavágó előtt van min idegeskedniük, a Milan ugyanis idegenben nem a megbízhatóság szobra. Öt mérkőzés közül csak egyet, a Monza ellenit tudták idegenben megnyerni, emellett kikaptak a Fiorentinától, az Intertől, a Laziotól és ikszeltek a Leccével.

Bár Zlatan Ibrahimovic felépült, pályára mégsem fog lépni, mivel nincs nevezve, ahogy Tiemoue Bakayoko sem. Brahim Díaz és Matteo Gabbia pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Kalulu, Kjaer, Thiaw – Saelemaekers, Bennacer, Tonali, Hernández – R. Leao, Krunic – Giroud

Tippelde

Egyik csapat sincs túl jó formában, ezt meg kell hagyni. A Milan idegenbeli számai azt vetítik elő, hogy a Tottenham nyeri meg majd az összecsapást, ám lehet, hogy a vége mégis hosszabbítás lesz majd.

Mi emellett vagyunk, egygólos hazai sikerre számítunk, a Tottenham a Milannal erősebb csapatokat is legyőzött idén már hazai pályán…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső