Elképesztő összeget tehetett zsebre Szerhij Rebrov

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2021 január 06.

Ugyan már véget ért a Bajnokok Ligája kaland a Ferencváros számára, de legyünk őszinték: Nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy magyar csapat a BL csoportkörébe tud kerülni, és ott tisztességesen helyt állni. A Fradi ezt megtette, és bár az utolsó fordulóban volt még esély az Európa Ligába átcsusszanni, a Dinamo Kijev elleni 1-0-s vereséggel eldőlt, hogy legközelebb jövőre próbálkozhat a Fradi.

Rebrov és a prémium

Most egy ukrán sportoldal cikkezett arról, hogy Szerhij Rebrov mekkora bónuszt kapott, az összeg pedig elképesztő: A nemzetközi szereplésből befolyt bevétel 20 százalékát kapta meg, azaz hárommillió eurót. Ha ezt átszámoljuk, akkor mai árfolyamon ez egy kevéssel több, mint egymilliárd forint. Szép summa, nem mondom!

Korábban Orosz Pál nyilatkozott, amelyben elmondta, hogy magas bónusszal kell számolni, de az ukrán mester alapfizetése egyébként nem magas.

Amikor kinevezték Rebrovot Kubatov Gábor is nyilatkozott, végeredményben ugyanezt mondta el: Amennyiben a csapat bejut az Európa Liga vagy a Bajnokok Ligája csoportkörébe, akkor nagy prémium ütheti a markát. Ebbe a Fradi is nyilván beleegyezett, mert ez 1995 óta nem sikerült nekik, pedig a csapat költségvetése évről évre több, az átütő sikerre mégis várni kellett 2020-ig.

Az ukrán lap egyébként még arról ír, hogy Rebrov éves fizetése 1,7 millió euró (tehát több mint félmilliárd forint…).

Rebrov egyébként szerintük már kinőtte a klubot, a Fradi a BL szereplés mellett a bajnokságot magabiztosan vezeti, úgy van kilenc pontnyi előnye, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott, mint a második helyezett MOL Fehérvár FC.

Nem tudni, marad-e jövőre is ő a vezetőedző, már a nyár folyamán erős pletykákat hallhattunk arról, hogy vagy a Dinamo Kijev vagy a Fenerbahce irányítását veszi át. Előbbihez ezer szállal kötődik, hiszen játékosként jó pár szezont lehúzott ott, de megfordult a török csapatban is, szóval az a közeg sem lenne ismeretlen számára.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyáb hírek a Fradi háza tájáról

Nem Rebrov lehet az egyetlen távozó, másfelé kacsintgat Tokmac Nguen is, aki úgy érzi, eljött az idő egy újabb kihívásra. A Bajnokok Ligájában megmutatta magát a norvég játékos, ez jelentősen felnyomta az árát és nem meglepő, hogy a Fradi sok pénzt vár a legjobbjáért.

Edzője azt nyilatkozta, megérdemli azt Tokmac, hogy kipróbálhassa magát nyugaton, egy nívósabb bajnokságban, bár megfontolna egy ázsiai kiruccanást is, azt vallja, hogy egy futballistának játékos karrierje során meg kell teremtenie azt a pénzt, amiből majd visszavonulása után élhet.

A Ferencváros igazolásaival kapcsolatban még meg kell említeni, hogy sajtóhírek szerint kinézték maguknak egyik korábbi ellenfelük jobbhátvédjét, Henry Wingot. A Moldéban futballozó amerikai játékos anno Seattle-ből igazolt Norvégiába, az Európa Liga csoportkörében ötször lépett pályára.

Ha a csapatnál marad, akkor ez a szám tovább nőhet, mert a Molde az Arsenal mögött második helyen bejutott a legjobb 32 közé.

És végül egy elsőre nagyon nagy szenzációnak tűnő hírről számoltak be az imént: Szalai Ádám a Fradiban folytatja? Hamarosan kiderül…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső