EURO 2020 – Nézzünk szét a bukik bónuszai között!

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 június 10.

Minél közelebb vagyunk, annál jobban felizzik az emberekben a fociláz. És vannak, akik nem csak egy (pár) korsó sörrel készülnek az EB-re, hanem terveikben szerepel a pénztárcájuk teletömése is. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget, és összeszedtük a különböző fogadóirodák által kitalált különleges ajánlatokat, bónuszokat.

Egyik jobb, mint a másik, így megéri szemezgetni, ha pedig valamelyik megtetszett, egy kattintással ott találhatod magad a buki weboldalán.

Ugorjunk fejest a bónusz-áradatba!

Milyen bónuszok várnak ránk az Európa-bajnokságon?

A fogadóirodák is nagyban készülnek az EB-re, ez számukra is a kiemelt események közé tartozik, így nem is csoda, hogy csak úgy sorjáznak a különlegesebbnél különlegesebb ajánlatok.

A 22Bet ajánlata az EB-re

A 22Bet egy cashback-akcióval kedveskedik új és meglévő ügyfeleinek. Azt jelenti, hogy minél többet fogadunk náluk, annál több pénz jár vissza. Természetesen vannak feltételek, most A-tól Z-ig átnézzük a fogadóiroda ajánlatát:

22bet
UEFA EURO 2020 CashBack
8% - max 1000€
free bet

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A bukméker az Európa-bajnokság mérkőzéseire tett fogadások 8 százalékát téríti vissza, a minimum visszatérítés összege 10 €, a maximum pedig 1000 €. A fogadóirodától kapott pénzt levenni nem lehet, azt ingyenes fogadásokként lehet felhasználni.

A megszerzéséhez nincs feladatunk, a torna végeztével az összeg azonnal megjelenik a számlánkon.

Játszanak az egyszeri, illetve a gyűjtőfogadások is, a lényeg, hogy – decimális formátumban – az 1.5-ös oddsot el kell érni (indonéz szorzó esetén ez -2.0, maláj esetén 0.5, hong-konginál szintén 0.5, amerikai szorzónál pedig -200), az ez alatti fogadások után nem jár a cashback.

Ezen felül az akcióban nem vesznek részt a felett/alatt és a hendikep fogadások, a statisztikai piacokra tett fogadások, a visszatérített (azaz az 1-es szorzóval rendezett fogadások), és azok a kétesélyes fogadások, ahol a felhasználó mindkét kimenetelre pénzt helyezett el.

Ahogy az lenni szokott, az ajánlat nem összevonható más, a 22Betnél létező ajánlattal.

A Rabona ajánlata az EB-re

Az Euro 2020 bónuszai között található meg az egyik – szerintünk – legszimpatikusabb, ahol ingyen fogadásokat helyezhetünk el. A Rabona ajánlatáig ráadásul nem is kell várni az EB kezdetéig, már ma aktiválták, és egészen a kontinensviadal végéig tart.

Rabona
EURO FREEBET KLUB
FREEBET
5 x single fogadás

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A promóció természetesen itt is vonatkozik az új belépőkre, és a már meglévő tagokra egyaránt. Az akció lényege, hogy el kell helyeznünk öt single fogadást – minimum 1.4-es szorzóval, illetve legalább 3.000 Ft értékben – és kapunk egy ugyanilyen összegű ingyen fogadást.

Fontos, hogy csak játéknaponként egyszer igénybe vehető, valamint csak sport és virtuális sport kategóriákban lehet felhasználni, tehát a kaszinó szerelmesei ezen bónusz nélkül maradnak.

Amint megvagyunk a meccseinkkel, a Rabona élő chatjével kell felvenni a kapcsolatot, esetleg írni nekik egy e-mailt, és kérvényezni kell az ingyenes fogadás jóváírását. Ennyire egyszerű.

Ó, és még egy fontos dolog: Az ingyen fogadást 24 órán belül aktiválni kell, különben elvész.

A FreeBet teljes összegét aztán egyszerre kell felhasználni, és a kifizetéshez legalább háromszor meg kell forgatni, a minimum odds itt 1.5.

A CampoBet ajánlata az EB-re

A 22Bethez hasonlóan a CampoBet is egy cashback-promócióval készült, amelyen az összes regisztrált felhasználó részt vehet. Az akció itt is ma, azaz június 8-án élesedett, és egészen 24-ig érvényes, hacsak a vezetőség máshogy nem dönt, a promóciót bármikor visszavonhatják a szervezők.

Campobet
UEFA EURO 2020 CashBack
10% - max 350,000 Ft

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A minimális összeg, amit visszakaphatunk 6.500 Ft, a maximális 350.000 Ft. A visszakapott összeg a vesztes mérkőzések és a mérkőzés napján elhelyezett fogadások 10 százalékával egyezik meg, a minimum odds pedig 3.00 felett kell, hogy legyen.

Itt is naponta egyszer igényelhető a bónusz, amely készpénzes bónuszként jelenik majd meg a felhasználóknál. A bónusz jóváírása előtti kifizetési kérelem esetén a bónusz elveszik, ezt nem árt figyelembe venni.

A Bwin ajánlata az EB-re

Az egyik legizgalmasabb ajánlat a Bwin részéről született. Igazi csapatjátékosnak kell lennünk, ugyanis 25 csapat egyikébe kell beszállnunk, hogy a többi 24 ellen versenyezzünk. Miután csatlakoztunk az egyik csapathoz, máris készhez kapunk egy 1€-s ingyen fogadást, de a komolyabb nyeremények a verseny során fognak gazdát találni.

A legtöbb pontot szerző csapat tagjai között 500.000€-t osztanak szét. Pontokat úgy tudunk szerezni, hogy különböző küldetéseket, missziókat teljesítünk. Összesen nyolc küldetést kell végrehajtani, és mindegyik után más és más nyeremény üti a markunkat.

Ha az összes misszión túl vagyunk, akkor az ugyanígy teljesítő versenyzők között 100.000€-t osztanak szét. A missziók teljesítése nem csak az egyéni céljaink miatt fontosak. Amennyiben csapatunk pénznyereményre jogosult, de mi nem teljesítettünk legalább két missziót, akkor nem kapunk a nyereményből.

Amennyiben regisztrálsz a játékra, figyelj arra, hogy a csapatodban legalább 250 résztvevő játékos legyen, máskülönben nem fogtok tudni a promócióban részt venni. A verseny egészen az EB-döntőig tart, július 11-én 23:59-kor ér véget, ezt követően kezdődik a végső számlálás.

Az 1Bet ajánlata az EB-re

Az 1Bet-nél az Euro 2020 bónuszával egy kis ingyenpénzhez juthatunk. A lényeg egyszerű: Fizess be legalább 20€-t (vagy ennek megfelelő összeget más pénznemben), és az összeg 50%-át megkapod a számládra. Ehhez egy promókódot kell használni, ami 1EURO2020. Amennyiben ezt a lépést kihagyod, de szeretnél részt venni, úgy fogadásod előtt az ügyfélszolgálattal kell egyeztetni.

A minimum összeg tehát 20€, a maximális pedig 200€. Ahhoz, hogy a nyereményünk a bankszámlánkon landoljon (tehát ki tudjuk venni) a következő feltételeket kell teljesíteni: A kapott összeget 16-szor kell megforgatni, erre összesen 28 nap áll a rendelkezésünkre.

Figyelni kell arra, hogy a bónusz 50%-a használható fel egyszerre tétként, illetve a törölt, visszautalt események nem számítanak bele a bónusz megforgatásába.

A részvételi feltételek között tekintsétek át azt is, hogy mely események számítanak, és melyek nem.

A LibraBet ajánlata az EB-re

LibraBet
EURO 2020 CashBack
10% akár 350,000 Ft

*F. Feltételek érvényesek! 18+

A LibraBetnél is készültek a srácok, az ő ajánlatukhoz azonban szükséges az, hogy alapból nyertes fogadásokat helyezzünk el. Az akció egyébként már június 5-e óta él, egészen június 26-ig tart, és a megfogadott meccseink nyereményének 10 százaléka ütheti a markunk pluszban.

Legalább hármas gyűjtőt kell tennünk, meccsenként legalább 1.8-as szorzóval, és ha jól tippeltünk, akkor a nyereményünk tíz százalékát pluszban még megkapjuk. Ha igazán bízol magadban, akkor a LibraBeten a helyed!

Már csak két nap tehát, 11-én este a Törökország – Olaszország mérkőzéssel útjára indul a 2021-es Európa-bajnokság. Ne késlekedjetek tehát, válasszátok ki a számotokra szimpatikus fogadóirodát, és vessétek bele magatokat a nyereményekbe. Sok sikert kívánunk mindenkinek, és persze hajrá Magyarország!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső