LV Bet Nyereményjáték – Még Inkább Megéri a Magyaroknak Szurkolni!

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2021 szeptember 01.

Csütörtökön este egy nagyon fontos találkozó vár a magyar válogatottra a Puskás Arénában. Az Európa-bajnokság ezüstérmesével, a háromoroszlánosokkal, vagyis az angol válogatottal találkoznak Sallai Rolandék. A tét nagy számunkra, egy esetleges hazai győzelem nagyon sokat segítene, a válogatott célja továbbra is az, hogy 1986 után újra világbajnokságon vegyen részt.

Ezen alkalomból az LV Bet egy egyszerű, mégis nagyszerű promócióval készült számotokra.

Az LV Bet fogadóirodáról

lvbet

Mielőtt a promóció részleteit megosztanánk veletek, álljon itt egy pár szó magáról az irodáról:

Egy minden szempontból nagyszerű fogadóirodáról beszélünk, akik viszonylag frissnek mondhatók, ugyanis 2016-ban jelentek meg a piacon. A sportfogadási paletta széleskörű, az élő fogadás szekció szintén remek, a nagy események mellett a kisebb, kevésbé ismert bajnokságokra, eseményekre is van lehetőség fogadni. És mindemellett az online kaszinó is a repertoár része.

Megbízható oldal, ahol számtalan be-, és kifizetési lehetőség áll a rendelkezésetekre.

Magyarországról elérhető természetesen, és szívesen fogadják a magyar játékosokat, akik próbára tennék a szerencséjüket.

Asztali verzió mellett mobil applikációval is rendelkeznek.

Az LV Bet nyereményjátéka

A nyereményjáték részvételi feltételei és szabályai rendkívül egyszerűek:

1.: Regisztrálj az LV Bet speciális promóciós oldalán keresztül. A promóció csak az újonnan regisztrált játékosok számára elérhető.

2.: Nyiss egy számlát, és tölts fel minimum 3.000 Ft-ot. Ezt követően keresd meg a Magyarország – Anglia vb-selejtező mérkőzést, és fogadd meg, hogy a mi srácaink nyerik az összecsapást. A fogadási tét összege maximum 300 Ft lehet. Amennyiben a magyarok nyerik az összecsapást, úgy 51-szeres oddson írják jóvá a nyereményed, azaz 15.000 Ft ütheti a markod egyetlen nyertes tippel.

3.: A fennmaradó összeget egyszer szükséges megforgatni, de ugyanerre az eseményre már nem tehetünk újabb fogadást.

4.: Amennyiben Szoboszlai Dominikék győztesen kerülnek ki a csatából a nyert 15.000 Ft-ot háromszor szükséges megforgatni egyszer és/vagy kombi fogadásokon, az eredő oddsnak minimum kétszeresnek kell lennie. És még egy fontos információ: A virtuális sportfogadás nem része a megforgatási követelményeknek.

5.: A nyereményt a mérkőzést követő nap 17:00-ig jóváírják a számládon, ezt követően kezdheted a háromszoros forgatást.

6.: Az LV Bet fenntartja a jogot, hogy kizárjón bármely játékost a promócióból, ha csalás gyanúja áll fent. Nem jogosult az extra nyereményre az, aki a Magyarország – Anglia mérkőzésre több fogadás is érkezik ugyanarról a fiókról.

Sok sikert mindenkinek, és hajrá, Magyarország!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső