Novak Djokovic Egyre Komolyabb Zűrbe Kerül

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 10.

Novak Djokovic egyre inkább maga alatt vágja a fát. Az oltásellenessgéről is ismert szerb világklasszis teniszező a múlt héten került ismét az újságok címlapjára, de ezúttal nem pozitív színben. Ugyanis az év első Grand Slam-tornájára készülő játékost nem engedték be Ausztrália területére, mivel nincs beoltva, indoklását pedig nem fogadták el. Egy hotelben helyezték el a döntés meghozataláig, miszerint beléphet-, és pályára léphet-e az Australian Openen, vagy haza kell utaznia? Az ügyből politikai játszma lett, de ezzel a részével mi nem foglalkoznánk, vannak Magyarországon elegen arra, hogy a dolgok politikai vetületét A-tól Z-ig kitárgyalják.

Azonban van egy dolog, ami mellett nem tudunk szó nélkül elmenni.

Djokovic és a koronavírus

Novak Djokovic korábban többször bírálta a korlátozásokkal kapcsolatos intézkedéseket. Álláspontja világos, sosem titkolta, hogy nem hisz a vakcinákban, a korlátozást is rossz eszköznek tartja. Sokat veszített ezáltal a népszerűségéből, néhányan viszont valóságos mártírként tekintenek rá a kialakult helyzet óta.

A szerb világelső még egy saját tornát is létrehozott, amelyen korlátozások nélkül játszhattak a versenyzők, az egész után még egy nagy bulit is szerveztek, és hát persze, hogy meglett az eredménye. Ironikus, hogy a szabályokra, távolságtartásra fittyet hányó résztvevők végül agyon-vissza fertőzték egymást, a szervező is elkapta a betegséget, ám még ekkor is úgy gondolta, hogy hadjárat folyik ellene.

Djokovic egyébként is híres egyedi látásmódjáról (próbáltunk nagyon finoman fogalmazni), 2016-ban sérült könyökét csak hosszas unszolás után volt hajlandó megműttetni, ugyanis a szerb hisz az öngyógyításban, ám elméje csak nem akarta meggyógyítani azt a könyököt. Ezért végül rábízta magát az orvosokra.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Dunát lehetne még rekeszteni Novak Djokovic kétségtelenül egyedi, különc világnézetével kapcsolatos sztorikkal, a szerb több áltudományban is hisz (vízmemória), valamint úgy gondolja, hogy a Boszniában található piramisok testileg és lelkileg is feltöltik, gyógyítják a betegségeket. Egyébiránt az Adria Tour után is a piramisokhoz utazott a sztár, mivel Semir Osmanagic „régész” szerint a hely a covidot is gyógyítja.

Djokovic felesége még tovább ment, szerinte az 5G miatt alakult ki a koronavírus…

A legújabb fejlemények

Djokovic még mindig Melbourne-ben vár, hogy kiutasítják-e az országból, közben pedig dagad a balhé. A teniszező ügyvédei pedig úgy gondolták, előállnak az aduásszal, elmondták, hogy Djokovic azért nem oltatta be magát, mert december 16-án pozitív koronavírus-tesztet produkált. Azt gondolták, hogy ezzel védencüket tisztázzák, de csak még nagyobb slamasztikába keverték. Djokovic modern sztár, aki általában dokumentálja élete minden rezdülését a közösségi médiában. És az élelmes újságírók meg is nézték, hol volt, és mit csinált azután, hogy megtudta: Elkapta a covidot.

Djokovic december 16-án a Szerb Postahivatalba látogatott, ahol egy róla mintázott bélyeget tekintett meg, ezt követően a Szerb Teniszszövetség év végi eseményén tette tiszteletét, ott beszédet mondott, gyerekeket ölelgetett és fotózkodott is velük. Mindezt természetesen maszk nélkül.

Felmerül a kérdés: Vajon Djokovic valóban elkapta a koronavírust december 16-án? Vagy csak az ügyvédei próbálkoznak valamilyen rafinált megoldással engedélyt szerezni védencüknek? Vagy a szerb valóban annak tudatában ölelgetett gyermekeket, hogy tisztában volt a tesztje eredményével?

Az biztos, hogy felkavarta az állóvizet a játékos, akit apja egyenesen Jézus Krisztushoz hasonlított, Belgrádban és Melbourne-ben pedig tüntetéseket szerveztek érte/mellette. Várhatóan holnap meg fog születni az ítélet, és túl leszünk a 2022-es év eddigi legszürreálisabb botrányán…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső