Különleges húsvéti akció a Bwinnél – Törd fel a tojásokat!

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 02.

Vasárnap reggel rengeteg kisgyerek keresgél majd a kertben húsvéti tojások után kutatva, ahogy tettük azt mi is gyerekkorunkban. A Bwin azonban most a felnőttekre is gondolt, és elindított egy akciót, amely ma éjféltől indult útjára, és egészen április 5. éjfélig tart.

Húsvét lévén itt is húsvéti tojásokat kell keresni, és feltörni, de természetesen jó kis nyereményekért cserébe. Lássuk az akció feltételeit!

Feltételek és a küldetések – Hogyan vehetünk részt az akcióban?

A promócióban részt vehet minden olyan 18. életévét betöltött természetes személy, akinek már van a Bwinnél előfizetése, vagy épp most regisztrál. A lényeg, hogy egy befizetése legyen, onnantól pedig megjelenik az akció a platformon. Jó hír tehát, hogy a Bwin mind a meglévő, mind az új játékosok részére kiterjesztette a játékot.

Miután megtettük a befizetésünk indul a játék, és összesen három küldetésünk lesz, amik végrehajtása után garantált nyereményeket kapunk.

Az első küldetésünk a következő: Legalább 5€ értékben fogadjunk, az eredő odds legalább 2.50 legyen, és minimum három mérkőzés szerepeljen a kombinált szelvényünkön. Ha ez megvan, akkor máris feltörhetjük az első tojást, és zsebre tehetjük a garantált ajándékot, ami a verseny ezen szakaszában egy szorzó emelő. Vagyis a következő fogadásunk oddsát megemeli 20, 30 vagy 40 százalékkal. Ebben az esetben megállapítottak egy maximális tétet, ami maximum 10€ lehet.

Jöhet a második küldetés? Hát persze, hogy jöhet!

Ebben a misszióban egy élő fogadást kell elhelyeznünk legalább 5€ értékben, ahol az eredő odds legalább 1.50. Nem korlátozza a Bwin, hogy hány darab eseményre fogadunk, illetve azt sem, hogy ez milyen sportágra történik.

Ha megvagyunk, jöhet a második húsvéti tojás és jöhet a következő garantált nyeremény. A második tojásban is értékes nyeremények lapulnak: Ingyenes fogadások, melyeknek értéke 5, 7 vagy 10€ lehet.

bwin

És végül következzen a harmadik küldetés, amelynek végén már nem lesz több dolgunk, csak hátradőlni és Fortuna kezébe helyezni magunkat. A harmadik misszióban a fogadásszerkesztőt kell használnunk, más egyéb megkötés nincs is. Illetve egy van: A tétnek legalább – itt is – 5€-nak kell lennie.

Természetesen itt is vár ránk egy garantált nyeremény, egy 50 vagy 70 százalékos back up fogadás, vagy 20€, amit élő fogadásra használhatunk fel.

Küldetéseink teljesítését követően automatikusan belekerülünk egy nagy kalapba, a sorsolás pedig majd április hetedikén történik. Összesen 201 ember között oszlik majd el a 25.000€ a következőképp: Lesz 200 játékos, akik fejenként 100€-t nyernek, és lesz egy, aki 5.000€-val gazdagodik.

Külön szeretnénk kiemelni, hogy az ingyenes fogadásokat, illetve az első tojásban található szorzó emelőt a jóváírástól számított 72 órán belül fel kell használni, különben elévülnek, valamint azt is, hogy ha több ingyenes fogadást találtunk a tojásainkban (tehát a 2. és 3. tojásban is ez a nyereményünk), akkor azok egymás után aktiválódnak.

A promóció más ajánlatokkal nem összevonható.

Ezúttal (is) nagyon kitett magáért a fogadóiroda, úgyhogy mást nem is tudunk javasolni, minthogy vegyétek az irányt a Bwin weboldala felé, és játsszatok egy jót húsvét alkalmából!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső