Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 07.28.

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 27.

Zajlik az olimpia, az időeltolódás miatt viszont korán kell azoknak felkelniük, akik szeretnének a TV képernyői előtt izgulni hazánk lányaiért és fiaiért. Összeszedtük nektek, hogy holnap éjjel, illetve az egész nap folyamán kikért szoríthatunk!

Eddig két érmet sikerült a magyar delegációnak begyűjteni a kardvívó Szilágyi Áron harmadszor is felállhatott a dobogó legfelső fokára, valamint Siklósi Gergely párbajtőröző ezüstérmet szerzett. De ne feledkezzünk meg a további nagyszerű teljesítményekről, gondolunk itt például Márton Anna fantasztikus negyedik helyére a női tőrözők között, illetve Vas Kata Blanka szintén negyedik helyére a hegyi kerékpárosok között.

Holnap remélhetőleg további jó eredményekkel gazdagodunk, lássuk a programot!

A magyar versenyzők programja:

A holnapi napon az úszóink dominálnak, összesen 8 számban drukkolhatunk magyar versenyzőnek. A legnagyobb figyelem természetesen a férfi 200 m-es pillangót övezi, itt úszik ugyanis Milák Kristóf és Kenderesi Tamás. Rió bronzérmese az ötödik legjobb idővel jutott döntőbe, Milák Kristófot pedig senki nem tudta legyőzni. A szám legnagyobb esélyese, a toronymagas favorit természetesen Milák a hajnali döntőben.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Cselgáncsozónk, Tóth Krisztián a 90 kg-os súlycsoportban Popole Misenga ellen küzd majd meg, aki a menekültek olimpiai csapatát képviseli, Balogh Mátyás pedig íjászatban méri össze a tudását a dél-koreai Kim Vu Dzsinnel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső