Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 07.31.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2021 július 30.

Érem ezúttal nem került a magyar vitrinbe, de ismét sikerült remek eredményekkel gazdagodni. Az úszóink számára hamarosan véget ér a móka, valakinek sajnos már véget is ért, de a hétvége folyamán is szurkolhatunk Milák Kristóféknak. Cseh Lacinak viszont többé már nem, legalábbis a medencében nem, a 35 éves klasszis, négyszeres olimpiai ezüst és kétszeres olimpiai bronzérmes legendánk ma hajnalban utolsó alkalommal ugrott a vízbe, és egy helyet javítva elődöntős idejéhez képest a hetedik helyen futott be. Ezek után érzelmes nyilatkozatban vallott karrierje végéről.

Úszott még Burián Katalin 200 háton, a 2:09.65-ös idő az összetett tizedik helyhez volt elegendő, így sajnos a döntőbe nem tudta kvalifikálni magát.

Ahogy Szabó Szebasztián sem, aki a 100 pillangó elődöntőjében versenyzett, összesítésben a 14. helyet érte el. Milák Kristóf viszont bejutott, méghozzá a második helyen. Érdekes volt a szituáció, Milák öt percig elmondhatta, hogy ő tartja az olimpiai csúcsot, aztán a másik elődöntőben vízbe szállt Caeleb Dressel, aki hat tizedet (!) vert Kristófra. A döntőben nem elképzelhetetlen egy újabb Milák-arany, de a dobogó – ha nem történik semmi probléma, mint legutóbb – meglesz.

Telegdy Ádám, Kapás Boglárka vőlegénye a menyasszonyáért is úszott a 200 hát döntőjében. Telegdy a döntőbe jutással elérte a célját, így – ahogy ő fogalmazott – a döntő valódi örömúszás lehetett. Ádámnak az ötödik helyet sikerült elcsípnie, amivel maradéktalanul elégedett.

Major Veronika a sportpisztolyosok versenyének selejtezőjében kezdett csütörtök hajnalban, sajnos az elején elég sok hibával. Ez azt jelentette, hogy a pénteket a 42. helyről indította. És bár javított, végül a 36. helyen zárt.

Ugorjunk még egy kicsit vízbe, hiszen a férfi egypár B döntőjében Pétervári-Molnár Bendegúznak drukkolhattunk, aki végül a negyedik helyen zárt, így összetettben a tizedik helyet érte el. Ez négy hellyel jobb, mint Rióban volt.

Érdi Mária vitorlázónk is javított az öt évvel ezelőtti teljesítményéhez képest, ő a 13. helyen ért célba.

Végül pedig említsük meg atlétáinkat: Bartha-Kéri Bianka 800 méteres síkfutásban lett 33., míg Koroknai Máté a 26. 400 méter gáton.

Mindegyik versenyzőnek gratulálunk a teljesítményéhez!

Most pedig jöjjön a szombati program!

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A magyar versenyzők programja

Szombatra egyelőre időpontokról még nem tudunk beszámolni, de ismét illik majd jó korán felkelni azoknak, akik minden magyar versenyzőt szeretnének látni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső