Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 08.03.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 02.

Micsoda hétfő volt ez, te jó Isten?! Egy pillanatra sem unatkoztunk, és szerencsére sikerélményben is volt része a magyar sportolóknak. Tudtuk, hogy ez egy sikeres nap lehet, hiszen birkózóink mellett a kajak-kenus fiúk és lányok is megkezdték szereplésüket az előfutamokban. Jöjjön a mai nap összefoglalója, ezt követően pedig szokásosan megírjuk, kinek, kiknek drukkolhatunk a holnapi nap.

A hétfői eredmények

Sajnos rossz hírrel kezdünk, VB-, és EB bronzérmes kalapácsvetőnk, Halász Bence 75,39-es legjobb eredménnyel csak a 14. helyen zárt, így nem jutott döntőbe. A Dobó SE versenyzője rendkívül elkeseredett volt az eredményt követően, szinte mindenki döntőbe várta őt.

A férfi kisöbű szabadpuska selejtezőjében Péni István és Pekler Zalán versenyzett, sajnos egyikük sem jutott döntőbe.

Folytassuk vidámabban, beszéljünk a kajakosainkról!

Lucz Dóra és Kárász Anna a K-1200 méteres előfutamban volt érdekelt, Dóra nyerte saját előfutamát, míg Anna a második helyen futott be, mindketten döntőbe kerültek.

Az Adolf Balázs – Fejes Dániel kettős a C-2 1000 méteres előfutamán sajnos csak hetedik helyen ért célba, és a reményfutamban sem sikerült kiharcolni az elődöntőt, így a B-döntőben folytatják majd.

Kopasz Bálint és Varga Ádám (K-1 1000 m) is vízre szállt, Kopasz magabiztosan nyerte saját előfutamát, Varga pedig a második helyet érdemelte ki, mindketten középdöntősek.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Beszéljünk újra a hölgyekről: A Kozák Danuta – Bodonyi Dóra kettős 500 m-en első helyen végeztek, ők is készülhetnek a középdöntőre.

Végül pedig a Csipes Tamara – Medveczky Erika páros is nyert, a szám legjobb idejével kvalifikálták magukat a következő körre.

Hajnalban a fiúkra is figyelni kellett, a magyar férfi vízilabda-válogatott 5-5-ös döntetlent játszott Olaszországgal, ezzel végül a harmadik helyen végeztek. A legjobb nyolc között egy pikáns rangadó vár a mieinkre, a másik csoport második helyezettjével, Horvátországgal játszanak majd szerdán 11:20-kor.

Váltsunk sportágat, két kiváló birkózónk, Lőrincz Tamás és Szőke Alex is szőnyegre lépett a mai napon. Lőrincz ugyan egy kicsit késett, ellenfele ugyanis visszalépett (Lőrincz azt nyilatkozta, hogy a marokkói ellenfél, Ajt Uagram pozitív koronavírus-tesztet produkált). Később a negyeddöntőben Lőrincz legyőzte a japán Jabiku Soheit, az elődöntőben pedig Mohammadali Geraejt (hihetetlen izgalmakat hozott a találkozó, ahol a bírók… hát, érdekes ítéleteket hoztak), így holnap az aranyért fog harcolni karrierje utolsó mérkőzésén.

Szőke Alex a negyeddöntőben ugyan kikapott az orosz Musza Jevlojevtől, de mivel az óriás később döntőbe jutott, így Szőke a vigaszágon a bronzért harcolhat, ehhez két mérkőzést kell megnyernie.

Végül pedig jöjjön a legnagyobb diadal, amire igazán büszkék lehetünk. Három vereség után mindenki leírta a női kézi-válogatottat, azonban egy hatalmasat hajrázva előbb legyőzték a spanyolokat, ma pedig Svédország legjobb hölgyeit verték meg. Nem volt elég a győzelem, azért is szurkolni kellett, hogy a francia – brazil meccs ne legyen döntetlen (nem lett az) és hogy az orosz csapat legyőzze Spanyolországot (legyőzte).

A mieinkre a – minden valószínűség szerint – világ legjobbjai, a norvégok várnak. De most még ne aggódjunk, inkább örüljünk ennek az elképesztő sikernek! Vegyünk példát Tom Daley-ről!

A magyar versenyzők programja

Mindenképpen éremmel gazdagodunk holnap, de akár több dobogós hely is kinéz. Lássuk a holnapi programot!

Ha még bírjátok a korai kelést… Ne most adjátok fel!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső