Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 08.05.

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 04.

Újabb nap, újabb résztvevők, újabb sikerek és sajnos újabb szomorúság is. De egyben büszkeség is. Olimpiai napi összefoglalónkban ki fogjuk fejteni, hogy mire gondoltunk pontosan.

Szokásunkhoz híven összegyűjtöttünk nektek minden magyar érdekeltségű eseményt, amely az olimpián holnap látható lesz. Nincs már sok, nyolcadikán véget ér az eddigi legfurcsább olimpia, abban bízunk, hogy jó pár érem még versenyzőink nyakába kerül. Erre minden esély megvan, akár már holnap, hiszen kajakba és kenuba ülnek versenyzőink, a nyílt vízi úszás (5 km-es távon) világbajnok úszója, Rasovszky Kristóf is megméretteti magát.

A napi összefoglaló majd délután érkezik, miután mindegyik magyar versenyző befejezte a versenyszámát. Ne feledjük, vár még ránk ma a férfi vízilabda-válogatott negyeddöntője Horvátország ellen, valamint Lőrincz Viktor döntője férfi kötöttfogású birkózásban, az öcs követheti bátyját. Ne feledjétek, hogy a Vámos Mártonék mérkőzése alatt kezdődik majd Lőrincz Viktor meccse is. Előbbit az M4 Sporton, utóbbit majd a Dunán láthatjátok!

Ne csapongjunk itt össze-vissza, lássuk a részletes programot!

A magyar versenyzők programja

Kezdjük a legjobb hírrel! A mai előfutamokban minden egyes versenyzőnknek sikerült továbbjutnia. Igaz, hogy Balla Virág – aki a sérült Horányi Dóra helyett indult el C-1 200 méteren – és a Varga, Béke páros reményfutamra kényszerült, de ott megugrották a lécet.

Drukkoljunk holnap is együtt, még bírjuk ki ezt a pár nap korai kelést!

Hajrá magyarok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső