Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 08.06.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 05.

Mindig jó érzés úgy kezdeni a napot, hogy leírhatjuk: Újabb érmeket szereztek versenyzőink a tokiói olimpián. Ma is ez történt, egy arany és két ezüstéremmel bővült az a bizonyos vitrin, de részletekbe menően nem fogjuk kifejteni most, hiszen a délután folyamán érkezik majd a napi összefoglaló, ott tisztességesen kifejtjük Tótka Sándor, Csipes Tamara és Rasovszky Kristóf teljesítményét. Úgy tűnik, a magyar vízbe termett nép, mert – ha valaki nem ismerné őket – Tótka és Csipes kajak egyesben szerzett arany, valamint ezüstérmet, Rasovszky pedig a 2019-es vizes vb után hozott az országnak és saját magának dicsőséget.

Addig pedig foglalkozzunk azzal, hogy pénteken hajnalban mire kell odafigyelni, hány órára húzzuk a vekkert és kinek szurkoljunk majd? Nincs sok hátra, a holnapival együtt már csak három nap, de remélhetőleg a legvégéig lesz kiért, kikért izgulni!

Annyit elárulunk már most, hogy szintén egy izgalmas éjjel, hajnal, reggel és délután vár ránk.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A magyar versenyzők programja

Még a mai napból is van jó pár számunkra érdekes esemény, így kövessétek az olimpiát, aztán meg kövessetek minket, délután jönni fog az összefoglaló, ahol részletesen beszámolunk majd az összes magyar vonatkozású versenyszámról.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső