Tokió 2020: A Magyar Versenyzők Programja – 08.07.

Olvasd el 3 perc alatt szerző Bartos László 2021 augusztus 06.

Már csak két nap van hátra a záróünnepségig, a 2021-re csúsztatott olimpia a végéhez közeledik. Szép számmal gyűjtötte a magyar küldöttség az érmeket, de még a hátralévő két napban bővülhet ez a gyűjtemény. Sőt, Hárspataki Gábor karatékánknak köszönhetően már biztosan szerzünk egy újabb érmet, a 75 kilogrammos súlycsoportban elődöntőbe jutott, és ebben a sportban ez már érmet jelent. De hogy milyen színű? Még ma ki fog derülni.

A mai napi összefoglaló majd délután – vagy mint tegnap, majd este – érkezik, annyit már most elárulhatunk, hogy megéri várni rá. Addig is nézzük meg, kik versenyeznek még szombaton éjjel és hajnalban.

Főszerepben vízilabdás lányaink és a kajak-kenusok.

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A magyar versenyzők programja

Mást nem tudunk mondani, mint amit eddig: Hajrá, magyarok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső