AC Milan – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 26.
AC Milan
Teljesítmény:
N D V D N
  • Giuseppe Meazza
  • Június 28. 17:15
Nézd élőben itt:
QuickWin
AS Roma
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tizenegy forduló van még hátra az olasz első osztályú bajnokságból, de már most elég valószínűtlennek tűnik, hogy az AC Milan odaérjen a hatodik helyre, ami EL-t jelent. Nyolcadik helyen állnak, három ponttal lemaradva a Napoli mögött, de ott van még a Verona és a Parma is, ezen négy csapat közül kerül majd ki, ki képviselheti az EL-ben Olaszországot.

Ellenfelük az az AS Roma, akik az ötödik pozíciót foglalják el és elnézve az élbolyt (Juve, Lazio, Inter, Atalanta) nem reális, hogy feljebb lépjenek. Nem lehet más a céljuk, minthogy megtartsák az ötödik helyet, ez csoportkört ér az EL-ben.

Egymás elleni meccseik mindig jó szórakozást nyújtanak az olasz foci szerelmeseinek, remélhetőleg most sem lesz ez másképp. Lássuk az AC Milan – AS Roma meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Lecce – AC Milan

Az olasz kupa elődöntőjéből kieső Milan magabiztos és jó focival engesztelte ki a szurkolókat. Castillejo kezdte a gólok sorát, miután Calhanoglu középre passzolt labdájába tette bele a lábát. Az első félidőben több (szabályos) gól már nem esett, a másodikban azonban kamatostól bepótolták ezt a csapatok.

Az 54. percben tizenegyeshez jutottak a hazaiak, amit Mancosu értékesített, így kezdődhetett elölről a meccs.

Nem állt túlságosan sokáig 1-1-en a meccs, mert a Milan három perc leforgása alatt kétszer is villant. Előbb Bonaventura rúgott be egy a kapusról kipattanó labdát, majd Rebic egy kiugratást követően volt eredményes.

A kegyelemdöfés a 72. percben érkezett a csereként beszálló Leaotól, szép fejessel állította be a 4-1-es végeredményt.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.27.Serie A
roma
2:1
milan
Serie A
2019.02.03.Serie A
roma
1:1
milan
Serie A
2018.08.31.Serie A
milan
2:1
roma
Serie A
2018.02.25.Serie A
roma
0:2
milan
Serie A
2017.10.01.Serie A
milan
0:2
roma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AS Roma – Sampdoria

A Farkasok számára indult jobban a mérkőzés, hiszen két óriási ziccerük is volt Dzeko és Pastore révén, de mindkét esetben Audero védeni tudott. Majd jött a hidegzuhany, egy óriási Roma-bakit követően a Samp szerezte meg a vezetést. Diawara passzolta hátra a labdát, de sem a kapus, sem a védő nem indult el érte, így Gabbiadini csapott le rá, elhúzta Mirante mellett és a kapuba emelt. Érdekes, hogy a védő duplán hibáztatható a gólért, egyrészt nem startolt rá a hátraadott labdára, másrészt Gabbiadini lövését követően széttárta a karját, hogy ez bizony nem talál kaput. Talált, ezzel vezetett a Sampdoria, Ibanez pedig kaphatott a fejére a félidőben.

Támadott tovább a Roma, sikerült is egy bombagólt szerezniük, de a vendégek erőteljes reklamálásba kezdtek, szerintük a gólt kezezés előzte meg. A játékvezető visszanézte a felvételeket és igazat adott a Sampdoria játékosainak, valóban a kezét érte a labda Carles Pereznek. Kár érte, mert Veretout gyönyörűen kilőtte a pipát.

A fordulást követően aztán villant Edin Dzeko, a bosnyák támadó kétszer is be tudta venni az ellenfél kapuját, ezzel pedig maga javára fordította a meccset az AS Roma. Dzeko mindkét gólja szépségdíjasra sikeredett, főleg az első.

Ezzel a fordítással végül otthon tudták tartani a három pontot egy elég nehéz meccsen. Azért volt nehéz, mert a Roma védelme azzá tette.

Összefoglalás

Azért bárhol álljon ez a két csapat a tabellán, nyugodtan lehet rangadónak hívni. Úgy meg pláne, hogy az európai porondért harcolnak.

Lassan már nem telik el úgy hét, hogy ne szólnának a hírek Szoboszlai Dominik érkezéséről. Az AC Milan elöljárói nagyon komolyan gondolják a fiatal magyar leigazolását, a Red Bull Salzburg pedig beárazta a középpályást: 25 millió eurót kell lerakni Pioliéknak, és már meg is kötötték az üzletet.

Valószínűleg ezt a Milan ki tudja, ki akarja és ki is fogja fizetni, de a rövid uborkaszezonban úgyis lesznek még hírek ezzel kapcsolatban.

Lássuk most inkább a két csapat statisztikáit.

A Giuseppe Meazza stadionban hektikusan szerepel a Milan, 13 lejátszott meccsükből csak 4-et tudtak megnyerni.

Különösen sokat buknak a rangadókon, nyert itt az Inter, a Lazio, de egy ponttal távozott a Napoli, a Fiorentina vagy épp a Sassuolo, de még az újonc Lecce is pontot tudott rabolni. Szóval sok mindennek nevezhetjük a Milan hazai teljesítményét, de jónak nem.

A Roma idegenbeli mérlege viszont a jók közé tartozik, hétszer is elvitték aktuális ellenfelük stadionjából a három pontot.

Egymás elleni mérlegük viszont rendkívül kiegyenlített, 21 Milan, 19 Roma győzelem és 19 döntetlen alkotja a képet.

Most mi várható?

Nem a végeredményt célozzuk meg, inkább azt, hogy mindkét csapat szerez-e gólt vagy sem. Utolsó 10 Milánóban lejátszott meccsükön hétszer is összejött ez, az elmúlt fordulót elnézve pedig most is van rá sansz. Így ezúttal erre fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső