AC Milan – Atalanta: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 12.
AC Milan
Teljesítmény:
N N N V N
  • Giuseppe Meazza
  • Május 15. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Atalanta
Teljesítmény:
N D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Milan számára már nincs olyan, hogy könnyű meccs. Jelentősen szorongatja őket az Inter, két fordulóval a vége előtt még mindig nem tudni, hogy kié lesz végül a trón. Milánóra szűkült a csata, vagy a nerazzurri, vagy a rossoneri örülhet a végén.

Hihetetlen izgalmak várhatók, és nem is akartuk kihagyni ezeket a találkozókat. Az AC Milan – Atalanta találkozó jön, mondjuk azt, hogy Stefano Pioli kezét nem fogta Fortuna a sorsoláskor, ennyire durva befejezést nem mostanában láttunk. Ugyanis Gasperiniék után, az utolsó körben a Sassuolo érkezik, akik ugyan kiszámíthatatlanok, és többször gyengélkedtek már idén. De ez a gond… Hogy nagyon kiszámíthatatlanok.

Az Atalantának sem mindegy az eredmény. Kissé csalódást keltő, ahogy a bergamóiak szerepeltek idén, de két forduló elég lehet arra, hogy legalább az Európa-ligát érő hatodik helyre jussanak. Nem lesz könnyű dolguk, azokra a pozikra rajtuk kívül másik három csapat is pályázik, ott lesz az igazán kemény csata.

A bukik olyan meccset várnak, amin sok gól születik, aminek termésében mindkét csapat részt vesz. És azt mondják, hogy szerintük a Milan fogja nyerni a találkozót.

AC Milan

Nagyon régen volt ilyen közel a scudettohoz a Milan. Két forduló és az övék. Kétszer kell nyerni. És tizenegy év után megint bajnokok lesznek. Igen ám, de ez két kemény meccs lesz. Főleg a mostani. És az Atalanta ellen amúgy is tud szenvedni a csapat. Meg úgy általában, azért mostanában nem jönnek annyira simán a meccsek.

Látszik, hogy nyomás alatt vannak, de még így is jól jártak, az Inter előzhetett is volna, de nem tudtak.

A hétvégén hátrányból fordítottak a Verona otthonában, Sandro Tonali két gólt is szerzett, Rafael Leao rúgta a harmadikat. A 22 éves középpályás mostanában nagyon jól játszik, egyértelműen a hátán viszi a csapatot az elmúlt hetek és hónapok során.

A Milan jó otthon, de nem a legjobb. Nem verhetetlenek, 11-4-3-as mérleggel rendelkeznek, az utóbbi öt hazai meccsükön háromszor nyertek és kétszer ikszeltek. Itt egy döntetlennek komoly következményei lehetnek.

Simon Kjaer és Daniele Maldini sérültek csak a piros-fekete együttesnél, a többiek egészségesek.

A várható kezdőcsapat:

Maignan – Calabria, Kalulu, Tomori, Hernández – Tonali, Kessié – J. Messias, Brahim, R. Leao – Ibrahimovic

Egymás elleni meccsek:

Igazságosan osztoztak meg a pontokon a csapatok a korábbi öt meccsükön. Sorozatban nyert kétszer a Milan, előtte kétszer győzött az Atalanta, egy mérkőzés döntetlenre végződött. A bergamóiak nem igazán gyengültek, nem lehet arra fogni, hogy a rossoneri az utolsó két meccset behúzta. Inkább ők azok, akik erősebbek lettek.

Nem mondom, az őszi találkozó necces volt a piros-feketék szempontjából… A Gewissben megrendezett találkozón egy háromgólos előnyt kótyavetyéltek el majdnem, Davide Calabria, Sandro Tonali és Rafael Leao is betalált. Majd az utolsó öt percben Duván Zapata és Mario Pasalic szépítettek, de nem maradt idő egyenlíteni.

Nehezen elhihető, de a San Siroban a Milan most már nyolc éve nem tudta megverni Gian Piero Gasperini csapatát. az utolsó öt meccsből kettőn is simán nyert az Atalanta, háromszor pedig ikszelni tudtak Pioliék.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.03.Serie A
atalanta
2:3
milan
Serie A
2021.05.23.Serie A
atalanta
0:2
milan
Serie A
2021.01.23.Serie A
milan
0:3
atalanta
Serie A
2020.07.24.Serie A
milan
1:1
atalanta
Serie A
2019.12.22.Serie A
atalanta
5:0
milan
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Atalanta

Nem erre gondoltunk a szezon előtt. Azt hittük, idén a bajnoki címért lesz versenyben az Atalanta. Erre most még az is lehet, hogy az első hétbe nem férnek bele. Nagyon durva végjáték lesz az Európa-ligás helyekért, amire a Lazionak, az AS Romának, a Fiorentinának és az Atalantának van esélye.

Utóbbi áll most a legrosszabbul, de utóbbi háromnak 59-59 pontja van, a Lazionak pedig 62.

Korábban az Atalanta volt a legjobb csapat idegenben, azonban két vereséget is begyűjtöttek, hátrébb csúsztak a harmadik helyre. 12-3-3-as mérleget csináltak, ami még mindig egész jó. Utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, kettőt elveszítettek.

Négy meccse veretlenek, két győzelemhez két döntetlent társítottak. A hétvégén a Spezia csapatát idegenben győzték le, Luis Muriel, Berat Djimsiti és Mario Pasalic rúgták a gólokat.

Mi két sérültről tudunk, Rafael Tolói és Giuseppe Pezzella esett ki, állítólag Pezzella tudja majd vállalni a játékot, legalább a kispadra le tud ülni, a kezdőre sok esélye amúgy sem lenne. Duván Zapata felépült betegségéből, és egyből a kezdőbe kerülhet, Josip Ilicic viszont még mindig nem része a keretnek.

A várható kezdőcsapat:

Musso – de Roon, Djimsiti, Palomino – Maehle, Freuler, Koopmeiners, Zappacosta – Pasalic – Zapata, Muriel

Tippelde

Ez is egy olyan meccs, ahol mindkét csapatnak muszáj nyernie. Márpedig nem fog mindkettő győzni. A hazaiak számára egy vereség azt jelentené, hogy elbukják a bajnoki címet – nagy eséllyel -, a vendégeknek pedig azt, hogy nem vehetnek részt egyik európai kupában sem.

Két forduló maradt, és a Serie A mostanában nem volt ilyen izgalmas. Ettől a mérkőzéstől azt várjuk, hogy a hazaiak otthon tartják a három pontot. Fáradtak, vannak problémák, viszont a szívük viszi őket előre. Ez pedig most rengeteget jelenthet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső