AC Milan – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 19.
AC Milan
Teljesítmény:
D V N N V
  • Giuseppe Meazza
  • Február 21. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A két legjobb meccset a végére hagytam. Mindkettőt a Serie A-ban rendezik, az egyiket, ezt a meccset nyugodtan nevezhetjük csúcsrangadónak. AC Milan – Inter mérkőzést rendeznek szombaton háromtól, azaz összecsap Milánó két csapata, a piros-feketék és a kék-feketék, az első és a második helyezett. Pioli kontra Conte, rossoneri vs. nerazzuri és még sorolhatnám.

Szóval a vasárnap délutáni program adott, remélhetőleg kapunk egy izgalmas meccset. De hát mi mást is várhatnánk el a legutóbbi meccs után? Emlékeztek? Az olasz kupában egy 97. perces Cristian Eriksen gól döntött, előtte volt egy kis csetepaté Romelu Lukaku és Zlatan Ibrahimovic között, a svédet aztán ki is állították, szóval volt itt minden.

Hasonlót kérnénk szépen vasárnap is!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Spezia – AC Milan

Fáradóban a Milan? Vagy ez csak egy kisiklás volt? Nem tudni még, egyelőre korai lenne azt mondani, hogy véget ért a Milan nagy menetelése, de hatalmas meglepetést okozva az újonc Spezia otthonában szenvedtek vereséget. Ennek köszönhetően – és mivel az Inter nyert a Lazio ellen – a két milánói egylet helyet cserélt egymással, immáron Lautaro Martinezék vezetnek.

Az már a meccs elején látszott, hogy a Spezia nem feltartott kézzel lép pályára, erről tanúbizonyságot is tettek, mikor Saponara majdnem gólt szerzett. Csak Gigio Donnarummán múlt, hogy nem így lett.

A másik oldalon egy fejes okozott izgalmakat, ami végül mellé szállt, majd újra az újonc lendült akcióba, és Estevez lövésébe az utolsó pillanatban léptek bele a védők.

Nem volt gól a félidőben, de a másodikban kettő is. Meglepő módon nem a Milan szerezte ezeket, mindkettőt a Spezia rúgta.

Először Maggiore, amihez kellett egy nagy adag szerencse, de Bastoni góljára nem tudok csak szuperlatívuszokban beszélni.

A 67. percben Estevez legurított labdáját állítgatás nélkül bombázta a kapu bal oldalába. Gyönyörű gól volt. Maggiore találata meg… Hát, azt végeredményben a Milan védői hozták össze…

A végén még szépíthetett volna Mario Mandzukic, de nem jött össze, a fejese az oldalhálóban kötött ki, a forduló legnagyobb meglepetését okozva otthon tartotta mindhárom pontot Vincenzo Italiano együttese.

Előző 5 meccs eredménye
2021.01.26.Olasz Kupa
inter
2:1
milan
Olasz Kupa
2020.10.17.Serie A
inter
1:2
milan
Serie A
2020.02.09.Serie A
inter
4:2
milan
Serie A
2019.09.21.Serie A
milan
0:2
inter
Serie A
2019.03.17.Serie A
milan
2:3
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Inter – Lazio

Jó formában várta mindkét csapat az összecsapást, ebből végül az Inter jött ki jobban, akik már a meccs elején kifejezték azon szándékukat, hogy mindhárom pont a Giuseppe Meazza stadionban maradjon. A Lazio egy kicsit beragadt, nem ízlett nekik az, hogy a milánóiak letámadnak, és a 20. percben büntetőhöz is jutottak. Szép passzolgatás után Lautaro Martinez került ziccerbe, a mellette/mögötte jövő Wesley Hoedt rácsúszott, a bíró pedig tizenegyest ítélt.

Nagyon reklamáltak a rómaiak, de ezzel persze nem mentek semmire. Véleményem szerint ez egy simán fújható tizi volt. Romelu Lukaku a kapu jobb oldalát választotta, míg Pepe Reina balra vetődött, 1-0.

Még az első félidőben sikerült megdupláznia a belgának saját és csapata góljainak számát. Furcsa találat volt, Brozovic becsúszva próbálta továbbítani (hátrafelé) a társnak a labdát, de a Lazio játékosát találta el. Így lett ez egy tökéletes indítás Lukakunak, 2-0. Volt egy kis közjáték, a partjelző ugyanis lest jelzett, de hát ellenféltől kapta a labdát a robosztus csatár, szóval… Nem volt miről beszélni.

A szünet után Achraf Hakimi is hálóba találhatott volna Lautaro parádés labdáját követően, de túl sokat várt, így a védők utolérték.

Váratlanul szépített a Lazio, de ez is kabaréba illő gól volt. Nagy csinnadratta közepette Szergej Milinkovics-Szavics végezhetett el szabadrúgást körülbelül 20 méterre a kaputól. Nagyon rosszul találta el, de így lett jó. Eltalálta ugyanis a sorfal mellett bámészkodó Gonzalo Escalante combját, a középpályásról meg Handanovic mellett becsorgott a labda.

Sokáig nem volt izgalom, hogy vajon lesz-e egyenlítés, mert Lukaku passzából Lautaro Martinez is betalált három perccel később, beállítva a 3-1-es végeredményt.

Összefoglalás

Az Internek nem kell figyelnie a naptárt, hogy mikor játszik BL vagy EL meccset… Mert nem fog. Nem gonoszkodni akartam, de fontosnak tartom megjegyezni, hogy ők tudtak pihenni – mivel utolsó helyen végeztek a BL csoportjukban -, míg a Milannak volt tegnap este egy kemény meccse Belgrádban, a Crvena zvezda ellen. A végeredmény 2-2 lett, a két rúgott gól miatt lépéselőnyben a Milan, de a szerbek még a visszavágón okozhatnak kellemetlen perceket Pioli fiainak.

A kupameccsről már meséltem, de nem ez volt az egyetlen találkozásuk az idei szezonban. Ősszel az Inter volt a pályaválasztó, de a Milan akkoriban tarthatatlan volt, a 2-1-es eredménynek a piros-feketék örülhettek. Az a meccs is Ibráról és Lukakuról szólt, a svéd duplázott, a belga szépített.

A „hazaiak” részéről Brahim Diaz, Ismael Bennacer és Daniele Bonera fog hiányozni, a vendégektől pedig csak Stefano Sensi. Ha minden igaz…

Bennacer helyét minden bizonnyal Sandro Tonali foglalja majd el, elől pedig a Rebic – Calhanoglu – Saelemaekers – Ibra négyes fog felelni a gólokért.

Az Inter kezdője várhatóan ugyanaz lesz, mint a Lazio ellen, talán Hakimi kezdetése lehet jó ötlet, a rendkívül gyors, technikás marokkóinak helye van a pályán. Más változást azonban nem várok.

Mit mondjak, jobb formában van most az Inter, sokan belengették, hogy innentől kezdődik a mélyrepülés a Milannál, de azt azért nem hiszem.

Azt azonban igen, hogy mindkét együttes kapuba találhat, ahogy tették azt az elmúlt öt meccsből négyen is. Ez lenne az egyik tippem, a másik viszont az, hogy a nerazzuri növelni fogja majd előnyét a tabellán…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső