AC Milan – Juventus: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
AC Milan
Teljesítmény:
V N V N N
  • Giuseppe Meazza
  • Október 08. 18:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Juventus
Teljesítmény:
N N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy ilyen szintű sérüléssorozat, mint amely most az AC Milan együttesét sújtja, kihathat az egész szezonra. Emlékezhetünk, néhány évvel ezelőtt Angliában a Liverpoolnál dőltek ki a fontos játékosok egymás után, és a vörösök, akiket a bajnoki cím egyik legnagyobb esélyesének tartottak, végül a harmadik helyre értek csak oda.

Most valami hasonló fenyegeti a rossonerit, a tegnapi Bajnokok Ligája meccsre tizenöt bevethető mezőnyjátékosa maradt Stefano Piolinak. Ki is kaptak simán…

Élesedik a küzdelem a BL-ben, de közben a Serie A-ról sem feledkezhetnek meg. Nemrégiben egy rangadót a Napoli ellen már elvesztettek, most meg jön egy másik, a Juventus ellen. Azért a Juve esetében sem lehetnek teljesen elégedettek az idei mérkőzéseikkel, kifejezetten gyenge szezont futnak magukhoz képest. Nem is olyan régen még uralták a talján ligát, sorozatban jöttek a bajnoki címek, nem lehetett őket leszorítani a trónról, aztán minden megváltozott, a többiek fejlődtek, a zebrák pedig megrekedtek. És most sem az látható, hogy a torinói csapat harcban lesz a scudettoért.

A fogadóirodák is tisztában vannak azzal, hogy a Milan csak erősen tartalékosan állhat fel a szombati meccsre, mégis szerintük ők az esélyesek. Kétszeres szorzó jár az ő sikerükre, a döntetlenre és a Juventus diadalára pedig sok helyen majdnem a dupláját fizetik…

Következzen az AC Milan – Juventus mérkőzés!

AC Milan

Összegyűltek a viharfelhők Stefano Pioli feje fölött, és az eső elkezdett szakadni. A mester gárdájában folyamatosak a sérülések, a válogatott szünet alatt kulcsemberei estek ki, miközben a bajnokságban és a BL-ben is lépéshátrányba kerültek. És ilyen körülmények között kell fogadni a Juventust.

A Milan remekül kezdte az idényt, egészen a Napoli elleni mérkőzésig veretlenek voltak, de a dél-olaszok elvitték a három pontot a San Siroból.

Azután még drámai körülmények között megverték az Empolit, de a hétközi, Chelsea elleni mérkőzésük már nem sikerült. Nem csak az eredmény, a mutatott játék is kiábrándító volt, a több alapemberét nélkülöző piros-feketék a kapuig sem nagyon jutottak el, az egész mérkőzést egy kaput eltaláló lövéssel zárták.

Nem is meglepő, hogy a végén 3-0-ra kikaptak.

A Serie A-ban a Milan lecsúszott az ötödik helyre, de aggodalomra nincs ok, az első és a hatodik helyezett között négy pont a különbség, még együtt mozognak a bajnoki címre esélyes együttesek.

Mint mondtam, elvesztették a hazai veretlenséget három győzelem után, gólkülönbségük most 10:6.

Ez a védelmi krízis főként a védelmet érinti, hiszen Alessandro Florenzi után kiesett Davide Calabria, valamint Simon Kjaer és Theo Hernández is. Mike Maignan a válogatottnál sérült meg, de nem bevethető Alexis Saelemaekers, Junior Messias és Zlatan Ibrahimovic sem.

Ez alapján hasonló kezdőcsapatra számíthatunk, mint a tegnapi volt.

A várható kezdőcsapat:

Tatarusanu – Dest, Kalulu, Tomori, Ballo-Touré – Bennacer, Tonali – Rebic, De Ketelaere, R. Leao – Giroud

Egymás elleni meccsek:

Az utóbbi egy évben nem a minőségi szórakozás mintája volt a Milan és a Juve két meccse. Tavaly ősszel 1-1-et, tavasszal 0-0-t játszottak, egyik sem olyan meccs volt, ami után a mezei drukkerek elégedetten álltak volna fel. Nem mondom, azelőtt voltak nagyon jó kis meccseik, a 2020-as 4-2 vagy a 2021-es 1-3 is ezek közé tartozott.

A Giuseppe Meazzában nem ritka, hogy a zebrák pontokkal távoznak, a legutóbb itt lejátszott öt meccsből kettőt is megnyertek, míg a hazaiak csak egyet.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.23.Serie A
milan
0:0
juventus
Serie A
2021.09.19.Serie A
juventus
1:1
milan
Serie A
2021.05.09.Serie A
juventus
0:3
milan
Serie A
2021.01.06.Serie A
milan
1:3
juventus
Serie A
2020.07.07.Serie A
milan
4:2
juventus
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Juventus

Annyira sok öröme a Juventusnak sem volt eddig a szezonban. Max Allegri együttese a bajnokságban kifejezetten gyengén teljesített (mondjuk a Bajnokok Ligájában is), felmerült azért már, hogy a korábbi sikeredző sokadik alkalommal már nem tud újat mutatni az öreg hölgynek.

Négy nyeretlen bajnoki meccset követően a hétvégén a Bolognát 3-0-ra megverték Dusan Vlahovic és Arkadiusz Milik villanásainak köszönhetően, majd a BL-ben is győzelmet arattak tegnap este. Mondjuk nehéz dolguk nem volt, mert a négyesük leggyengébb tagja, a Maccabi Haifa érkezett az Allianz Stadionba.

Egyébként 3-1-re nyerték, ami minket meglepett, hogy az izraeliek ezúttal is be tudtak találni. A Juve részéről amúgy Adrien Rabiot volt a nyerőember, kétszer is betalált a kapuba a középpályás, a kettő között pedig Dusan Vlahovic örülhetett.

Kellenek az ilyen győzelmek, egyrészt ezek stabilizálják az edző állását, másrészt a játékosoknak is jól jön a sikerélmény.

Amire szüksége is van a Juvénak, tekintve, hogy a bajnokságban csak a hetedik helyen állnak, hét pontra már most a Napolitól.

Továbbra is sok a sérült, bár tény, hogy nincs annyi kulcsember az orvosi szobában, mint a Milannál. Federico Chiesa nagyon hiányzik, de elbírna a középpálya egy jól játszó Paul Pogbát is. Szintén nem bevethető Ángel Di Maria, de nem sérülés, hanem eltiltás miatt, a Monza elleni találkozón kapott az argentin pirosat.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Cuadrado, Bremer, Danilo, De Sciglio – McKennie, Paredes, Rabiot, Kostic – Vlahovic, Milik

Tippelde

Hát nem egyszerű. Az egyik oldalon egy nem túl erős Juventus, a másikon meg egy tartalékos Milan. Legutóbbi pár meccsük alapján hajlunk a vendéggyőzelemre, de az a Juventusnak nem igazán megy mostanában, konkrétan az utolsó nyolc meccsük egyikét sem nyerték meg. Az nagyon sok…

A Milan viszont nincs jó passzban. Úgy gondoljuk, mindkét védelem van annyira sebezhető, hogy a másik lyukat üssön rajta, így próbálunk visszafogottak lenni, biztosra menni, és csak annyit tippelni, hogy mindkét oldalon születni fog legalább egy gól.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.93 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső